Maatwerk met Bodahl eettafels en stoelen

Bodahl is een supertof Deens merk waar je met behulp van een configurator heel eenvoudig je eettafel en stoelen samenstelt. Daardoor personaliseer je je set en pas je deze geheel aan op de stijl van je Furnea Keukens keuken. Bodahl staat bekend om een rustieke look waarbij metaal, hout en de mooiste stoffen voor stoelen centraal staan. Omdat er zo enorm veel keuze is op het gebied van vormen en materialen, is het enerzijds heel makkelijk om een set op je eigen smaak aan te passen, maar het kan je door alle mogelijkheden ook duizelen. Ambacht en kwaliteit staan hier bij iedere keuze centraal. De configurator werkt heel eenvoudig, maar wellicht wil je toch wat mogelijkheden bespreken of inspiratie opdoen. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar. Kom langs in de showroom, maak een afspraak voor videobellen of plan een telefonische afspraak in. Onze keukenadviseurs begeleiden je gedurende het gehele proces van het samenstellen van de perfecte Bodahl eettafels en stoelen. Furnea Keukens is een full-service keukenshowroom met CBW erkenning. Daarom ontzorgen we je graag. Op de Bodahl meubels krijg je bij Furnea Keukens altijd 5 jaar garantie.

Met behulp van de configurator een tafel samenstellen 

Open de configurator en je ziet meteen dat je enorm veel keuzes hebt als je je eettafel wilt samenstellen. Je begint bij het ontwerpen van het tafelblad, waarbij je kiest uit materialen als Rustiek Eiken, Wild Eiken, Walnoot, Ash, Linoleum en Fineer. De meeste materialen zijn ook weer in verschillende kleuren beschikbaar. De walnoot is hierop een uitzondering, vooral omdat dat al een kleur op zich is. Nadat je een specifieke houtsoort hebt gekozen, kies je voor de afwerking van de rand, zoals voor een rechte rand, de natuurlijke rand, de Zwitserse rand en de ‘extreme’ rand. Het is hierbij vooral een kwestie van smaak, met andere woorden, wat vind jij mooi? Vervolgens kies je de bladdikte. Uit welke diktes je kiezen kunt, hangt af van het soort blad en de afwerking je kiest. Over het algemeen kun je kiezen voor een bladdikte van 3, 4 of 6 centimeter. Naast tafelbladen heb je ook ruim de keuze uit verschillende poten van metaal. Denk aan U poten, kruispoten en dunnere draad poten.

De keuzemogelijkheden voor het samenstellen van stoelen

De Bodahl stoelen kun je vanaf de stiksels tot aan de kleur, stofsoort en het frame geheel samenstellen. Je stoelen samenstellen begint bij de stiksels. Hierbij heb je een heel uitgebreide keuze, van horizontale stiksels tot aan stiksels die zorgen voor een ruitpatroon. De stiksels kunnen alleen op de rugleuning zijn aangebracht, maar ook op de zitting. Qua stof heb je keuze uit PU of velours. Wil je armleuningen? Dat kan! Ook hier weer diverse mogelijkheden op het gebied van vorm. Zoek je een bepaalde kleur? Dikke kans dat deze in het uitgebreide kleurenpalet van Bodahl zit. Denk aan de mooiste kleuren als olijf, blauw, bruin, wit, camel, antraciet en cognac. De Bodahl stoelen zijn als eettafelstoel en barstoel te verkrijgen. Voor de stoelen kies je naast kleur, stof en stiksels ook zelf welk frame/poten de stoelen bevatten. Denk hierbij aan een ruime keuze uit de klassieke enkele poot, vier poten, het slede frame, dikke poten, smalle poten, een framewerk, smalle pootjes, poten die vanuit het midden naar buiten lopen, etc.

Bodahl Eettafels en Stoelen | Furnea Keukens

Bodahl eettafels en stoelen kopen bij Furnea Keukens

Furnea Keukens is een full-service specialist. We zorgen voor advies en inspiratie en ontzorgen je dan ook graag. Dit betekent dat je in de eerste plaats van harte welkom bent in onze keukenshowroom om inspiratie op te doen, maar ook om advies en ondersteuning te krijgen bij het maken van een keuze. Op die manier is het nog makkelijker om je eettafel en stoelen aan te passen op de stijl van je Furnea Keukens keuken. Furnea Keukens geeft je altijd 5 jaar garantie op de meubels van Bodahl. En zoals je van onze full-service keukenshowroom mag verwachten, ontzorgen we graag. Daarom komen we indien gewenst zelfs je nieuwe meubels monteren.

Slimmer koken

Slimmer koken is bijzonder eenvoudig met flexibele inductie. Standaard staan er cirkels gemarkeerd op de inductiekookplaat. Dit is de aangewezen plaats om de pannen op te zetten. Doe je dit niet, dan zal er geen magnetisch veld opgewekt worden waarmee je pan verwarmd wordt. Met flexibele inductie maak je gebruik van flexibele kookzones. Hierdoor kun je de inductiekookplaat precies zo indelen als je zelf wilt. Ideaal voor het gebruik van grote pannen en braadsledes. Ook hier wordt weer alleen dat deel gebruikt waar een pan staat en dus geen energieverspilling. Bij Furnea keukens koop je ook een inductiekookplaat met afzuiging. Hierdoor worden dampen en luchtjes via de kookplaat worden weggezogen. Hierdoor heb je geen afzuigkap meer nodig.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.
Laat je inspireren
Inspiratimagazine
Plan een afspraak