Een praktische keuken waar je heerlijk kunt koken is een ding. Maar je mag best meer eisen stellen aan de plaats waar je de belangrijkste momenten van de dag doorbrengt. Bij Furnea keukens koop je keukens die volledig aan al je wensen voldoen.

De keuken als het centrale hart

Gezinsleden leven steeds meer langs elkaar heen. Een druk leven, nergens tijd voor en alles moet snel. Dit zorgt ervoor dat je steeds minder tijd voor elkaar hebt en steeds minder van elkaar weet wat er in het leven speelt. De keuken is de plaats waar gezinnen vooral tijdens het avondeten even samenkomen. Soms samen koken, maar vooral samen eten. Het moment om samen te zitten en de dag door te nemen, dat is toch vaak tijdens het avondeten. En hoe belangrijk is dat dan om dat te doen in een ruimte waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Het mag dan ook gerust gezegd worden dat de keuken het centrale hart van je huis is. Steek dan ook tijd en energie in een praktische keuken die volledig aan je wensen voldoet.

Een open keuken met of zonder eiland

Een open keuken, je vindt het geweldig of je vindt het helemaal niks. Er valt van alles over te zeggen, maar het is vooral een kwestie van smaak. Kook je graag en uitgebreid, dan ben je in een open keuken minder opgesloten. Je hebt eenvoudig interactie met je gezin. Keerzijde is dat je altijd de keuken netjes moet houden wanneer je niet continu met de vuile vaat en etensresten geconfronteerd wilt worden. Toch zijn er zoveel luxe keukens, moderne keukens en design keukens die er zo mooi uitzien, dan je ze het liefst constant wilt zien.

artego slimme keukens

Mix en match stijlen

Kun je niet kiezen tussen verschillende stijlen keukens? Dat is bij Furnea keukens geen enkel probleem. We maken altijd een 3D ontwerp zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe jouw plannen eruit komen te zien. Zo kun je een betaalbare keuken combineren met elementen van een design keuken. Of je kiest voor een slimme keuken in combinatie met een modern design. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en daarbij kan Furnea keukens je zondermeer adviseren.

Design en Smart

Slimme keukens, ze bestaan echt! Ze zullen dan wel niet voor je bedenken wat je die dag moet eten, of de maaltijden voor je koken, maar slimme keukens zijn er wel degelijk. Denk aan een inductiekookplaat met afzuiging en flexibele kookzones of een slimme vaatwasser die zelf het vaatwasmiddel doseert. Het is aan jou welke elementen je aan je slimme keuken wilt toevoegen.

Keukens naar ieders wens

Bij Furnea keukens staat de wens van de klant centraal. We vinden het dan ook enorm belangrijk dat er keukens naar ieders wens kunnen worden aangeboden. We bespreken graag met je hoe jouw droomkeuken samengesteld moet worden. Wil je een slimme keuken met alles erop en eraan of kies je liever een minimalistische keuken. Het 3D ontwerp geeft je een goed beeld hoe jouw beoogde keuken eruit gaat zien.

Furnea keukens voor een low-budget en toch een efficiënte keuken

Een low-budget en toch een heel efficiënte keuken kopen? Bij Furnea keukens zit je goed. We denken graag met je mee en geven je indien gewenst advies. Je bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt bij ons altijd 10 jaar garantie op je nieuwe keuken en indien gewenst verzorgen wij ook de keukenmontage. Daarnaast bieden we betaling in termijnen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.
Laat je inspireren
Inspiratimagazine
Plan een afspraak