Bodahl logo | Furnea Keukens

Eettafels

Een match met iedere smaak en stijl

Bekijk de Eettafels
Bodahl Tafels en Stoelen - Furneakeukens.nl
Design your dream furniture yourself

Bodahl eettafels bij Furnea Keukens

Bij Furnea Keukens zijn we enorm trots doordat we jou de mooie tafels en stoelen van Bodahl te kunnen presenteren. Bodahl is een Deens merk dat zich richt op het maken van eettafels van hoge kwaliteit, echt vakwerk met een rustieke uitstraling. Het merk maakt de meubels zelf en gebruikt daarbij vooral een mix van hout en metaal. Hout wordt altijd in de ontwerpen verwerkt, vooral vanwege de aantrekkelijke en unieke structuur van het materiaal. Bekijk de mogelijkheden en je ziet direct waarom Bodahl eettafels enorm populair zijn. Het grote voordeel is dat je met de configurator je eigen maatwerk eettafels kunt samenstellen. Natuurlijk ben je van harte welkom in de showroom van Furnea Keukens. Hier kun je op je gemak de tafels bekijken en in je opnemen welke mogelijkheden er zijn. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een keuze. Natuurlijk staan de Bodahl eettafels geweldig bij je nieuwe keuken van Furnea Keukens.

Een tafelblad samenstellen 

Dan is de collectie van BODAHL echt iets voor jou!

Denk aan verschillende soorten hout, zoals Rustiek Eiken, Wild Eiken, Walnoot, Ash Eiken, Linoleum en Fineer.

Iedere houtsoort is daarbij weer in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo biedt rustiek eiken bijvoorbeeld kleuren zoals geolied finish, gerookt en white wash. Het klassieke walnoot blad is alleen in zijn originele kleur beschikbaar. Zoek je een tafelblad in een wat opvallende kleur? Dan is het blad met een dunne laag linoleum wat voor jou. Qua opties zoals de dikte van het blad, de afwerking van de randen en de kleuren kun je bij het fineer blad uit de minste opties kiezen. Dat wil echter niet zeggen dat hier geen schitterend blad tussen zit dat volledig aan je wensen voldoet.

Heb je het materiaal van het blad en de kleur gekozen? Dan ben je er nog niet! Je kunt namelijk ook de dikte van het blad en de afwerking van de rand bepalen. Zo kun je bij de rustiek eiken bijvoorbeeld kiezen uit een bladdikte van 3, 4 of 6 centimeter. We kunnen ons voorstellen dat alle verschillende mogelijkheden je duizelen. Gelukkig kun je terecht bij onze keukenshowroom waar je de tafels en stoelen kunt bekijken, de mogelijkheden kunt doornemen en inspiratie op kunt doen om de tafel van je dromen samen te stellen. En kom je er dan niet uit? Dan staan onze verkoopadviseurs klaar om je te adviseren.

De mogelijkheden op het gebied van afwerking van het blad 

Op het gebied van de afwerking van de rand van het blad zijn er opties in overvloed. Denk aan de rechte rand, de natuurlijke rand, de Zwitserse rand en de ‘extreme’ rand.
Heb je alle opties doorlopen, de breedte, lengte, het materiaal, de kleur, de dikte en de afwerking van de rand doorlopen? Dat heb je al de helft van je stoere en rustieke eettafel samengesteld. Wist je trouwens dat Bodahl ook schitterende stoelen maakt? Aan zo’n mooie eettafel wil je natuurlijk een set mooie stoelen. Kies je voor de stoelen van Bodahl, dan kies je voor stevige materialen die qua stijl in een lijn met je nieuwe Bodahl eettafel zijn. En natuurlijk past die eetkamerset heel goed bij jouw samengestelde Furnea keuken. Kom langs in onze keuken showroom om inspiratie op te doen, de mogelijkheden te bekijken of om je te laten adviseren door een van onze verkoopadviseurs. Maak een afspraak en dan heb je onze onverdeelde aandacht. Op die manier is het samenstellen van je nieuwe eettafel kinderlijk eenvoudig.

Poten voor de eettafel kiezen

De poten van de eettafels zijn standaard van zwart metaal gemaakt. Dit past perfect bij de uitstraling waar Bodahl zich op richt. Qua vorm zijn er veel verschillende keuzes te maken. Denk aan u-poten, kruis poten en dunnere draad poten. Er is zoveel keuze dat er zonder twijfel een set poten is die passen bij de tafel die je voor ogen hebt. Kom gerust langs in onze keukenshowroom om alle opties voor de poten te bekijken.