Home/Erkend CBW lid | Furnea Keukens

Furnea Keukens is erkend CBW lid. Dat is niet alleen goed nieuws voor ons, maar zeker ook voor jou als klant! Wat CBW erkenning inhoudt en wat dat voor jou als consument betekent, leggen we hier graag voor je uit.

Bescherming van consumenten

CBW is een keurmerk dat onder bepaalde voorwaarden wordt afgegeven aan winkels binnen de woonbranche of de branche voor bruidsmode. Een van de voorwaarden is dat deze winkels zijn aangesloten INretail. Het doel van de CBW erkenning is het beschermen van de consument. 

De voordelen

Zekerheid bij je aankoop, ook op afstand, dat is een van de grootste voordelen die je krijgt wanneer je bij een CBW erkende winkel koopt. Een CBW erkenning betekent dat de winkel van je keuze, in dit geval Furnea Keukens, werkt met algemene voorwaarden die zorgen voor extra bescherming van de klant. De bescherming werkt door op diverse punten, namelijk op het gebied van (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Er zijn in ieder geval drie zekerheden die je als consument hebt wanneer je iets koopt bij een winkel met CBW erkenning:

Meer garanties na je aankoop 

Nette aanbetalingsregeling

Onpartijdige klachtafhandeling

Op het gebied van de aanbetaling stelt het CBW in het geval van Furnea Keukens dat er een aanbetaling van maximaal 15% mag worden gevraagd. Bij aankopen op afstand mag er een volledige betaling worden gevraagd alvorens er tot levering wordt overgegaan. Bij klachten over een geleverd product waarbij je met Furnea Keukens er niet uitkomt, kan de onafhankelijke Geschillencommissie zich hierover uitspreken. Echter, de service van Furnea Keukens reikt bijzonder ver. We hebben immers niet voor niets het predicaat ‘CBW Erkend’ gekregen. We doen er altijd alles aan om onze klanten tevreden te houden. Door de CBW erkenning ben je er altijd zeker van dat je bij ons aan het juiste adres bent wanneer je een keuken kopen wilt. Wil je met een optimaal gevoel van zekerheid een nieuwe keuken kopen, dan ben je bij Furnea Keukens aan het juiste adres.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088