Home/CBW-erkende keukenwinkel

Bij Furnea Keukens ben je zeker van je (keuken)zaak!

Wist je dat Furnea Keukens een CBW-erkende keukenwinkel is? CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. Deze branchevereniging reikt CBW-keurmerken uit aan betrouwbare meubel- en keukenwinkels. En daar is Furnea Keukens er dus één van. Als je bij een CBW-erkende keukenwinkel koopt, heb je zekerheid! De zekerheid dat jij als consument goed bent beschermd en dat de winkel betrouwbaar is. En dat is wel zo fijn toch! Zeker bij grotere uitgaven zoals een nieuwe keuken is het fijn om toch dat extra stukje zekerheid te hebben. En bij Furnea Keukens willen wij je die zekerheid graag bieden!

CBW garantie op keukens

Om in aanmerking te komen voor een CBW-erkenning moet je als keukenwinkel aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. Logisch! Want je krijg niet zomaar een CBW-keurmerk. Furnea Keukens voldoet daarom minimaal aan de volgende drie CBW garanties:

  • Tenminste 2 jaar garantie
  • Nette aanbetalingsregeling
  • Onpartijdige geschilafhandeling
CBW

Maar wij doen daar graag nog een schepje bovenop! Koop je een nieuwe keuken bij Furnea Keukens? Dan krijg je standaard 10 jaar garantie op de kasten en keukenbladen. Wij vinden namelijk dat een nieuwe keuken zeker wel 10 jaar mee moet gaan! Daarnaast geven wij 2-5 jaar garantie op alle keukenapparatuur. De lengte van de garantie is afhankelijk van het merk en het aantal apparaten dat je per merk koopt. Maar je krijgt altijd minimaal 2 jaar garantie! Als CBW-erkende keukenwinkel willen wij onze klanten alle zekerheid bieden. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten! Kom dus snel langs in de Furnea Keukens showroom in Schiedam en koop jouw nieuwe keuken met 10 jaar garantie!

Keuken kopen bij een CBW-erkende keukenwinkel

Zekerheid bij je aankoop! Dat is wat ons betreft het allerbelangrijkste als je een nieuwe keuken gaat kopen. En daarom zijn wij als keukenwinkel CBW-erkend. Naast de drie bovengenoemde garanties betekent dit ook dat je extra zekerheid hebt als het gaat om de algemene voorwaarden. CBW controleert op verschillende punten zoals de manier van (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Bij Furnea Keukens hanteren we geen vervelende ‘kleine lettertjes’ die na jouw aankoop ineens naar boven kunnen komen. Nee, wij staan voor een eerlijke en betrouwbare keukenwinkel waar jij met een goed gevoel jouw nieuwe keuken kunt kopen. En omdat we een CBW-erkende keukenwinkel zijn, geeft jou dat die extra zekerheid. Want we snappen ook dat je ons niet zomaar op onze blauwe ogen gelooft. Wil je dus een nieuwe keuken kopen bij een CBW-erkende winkel? Dan ben je bij Furnea Keukens aan het goede adres! Maak een afspraak en kom langs bij onze keukenshowroom in Schiedam. Onze keukenspecialisten staan klaar om samen aan de slag te gaan met jouw droomkeuken. Nieuwe keuken kopen? Kies voor een CBW-erkende keukenwinkel zoals Furnea Keukens!

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens