Home/Handgrepen keuken

Handgrepen keuken: het zit ‘m in details

Wat gebruik jij het meest in je keuken? Je denkt er misschien niet direct aan, maar waarschijnlijk zijn dit de keuken handgrepen. We gebruiken ze soms wel tientallen keren per dag. Eigenlijk kunnen we ook wel zeggen dat de handgrepen één van de belangrijkste onderdelen van je keuken zijn; zowel voor het comfort en het dagelijks gebruik als voor de uitstraling van je nieuwe keuken. Knoppen en grepen voor je keuken zijn dus veel meer dan alleen een detail, ze maken het keukenleven een stukje makkelijker én leuker!

Welke keukengrepen passen bij jou?

De keukengrepen zijn dus een belangrijk onderdeel van je keuken. En dat maakt het kiezen er niet makkelijker op. Want net zoals bij de keukendeuren, kun je bij handgrepen keuken kiezen uit verschillende stijlen, materialen en kleuren. Er zijn grofweg drie vormen keukengrepen: greeploos, langwerpige keukengrepen en knoppen. Iedere vorm heeft zo z’n eigen charme. En natuurlijk zijn de keukengrepen bij Furnea Keukens beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Zie je door de bomen het bos niet meer? Kom lang in onze keukenwinkel, wij helpen je graag.

Artego Keuken wit zonder handgrepen - Furneakeukens.nl

Modern en ruimtelijk, de greeploze keuken is een blikvanger!

Greeploze keukens zijn een regelrechte hit. En dat is niet voor niks! Een keuken zonder handgrepen heeft namelijk een strak en modern uiterlijk, maar straalt ook rust uit en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Ga jij ook voor een greeploze keuken? Kom langs!

Keuken met uitgesproken handgrepen, laat je persoonlijkheid zien!

Je kunt de grepen in je keuken verbloemen of verbergen, maar je kunt ze ook juist laten zien. Waarom zou je ze eigenlijk verstoppen? Denk eens aan een houten keuken met zwarte handgrepen of juist een zwarte keuken met zilveren grepen? Dat is toch super gaaf!

handgrepen Artego keuken | Furnea Keukens
Roestvrijstalen keukengrepen

Tijdloos, strak en duurzaam: een keuken met RVS handgrepen zal nooit vervelen en past in elk interieur!