CBW Erkend Logo - Furneakeukens.nl
CBW Erkend Logo - Furneakeukens.nl
Plan een afspraak

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie2022-01-21T14:40:50+00:00

Keuken inspiratie voor de keuken van je dromen

Zoveel mensen, zoveel smaken. Gelukkig zijn we allemaal uniek waardoor we ook bij het samenstellen van een keuken eindeloos veel keuzemogelijkheden willen hebben. Bij onze CBW erkende keukenshowroom helpen onze keukenadviseurs je graag je maatwerk keuken samen te stellen. Wellicht heb je al wat ideeën opgedaan over hoe je keuken er ongeveer uit moet komen te zien, maar het kan ook zijn dat je nog inspiratieloos bent. Bij Furnea Keukens zijn wij er om je te helpen! We delen hier regelmatig blogs over de nieuwste trends in keukenland. Ook wanneer je meer wil weten over bepaalde keukenstijlen of keukenopstellingen vind je hier alle inspiratie. Het kan zomaar zijn dat je op de meest fantastische ideeën komt, met een keuken waar je normaal gesproken nooit voor had gekozen als resultaat. Denk aan mat, hoogglans, betonlook. Deurtjes met of zonder greepjes, maar ook een keuze uit eindeloos veel verschillende werkbladen. De mogelijkheden zijn zo divers dat we ze graag hier voor je op een rijtje zetten. Wil je dan nog graag eens de opties in het echt bekijken? Kom dan vooral langs in de keukenshowroom waar onze keukenadviseurs je graag verder helpen. Uiteraard wordt je keuken altijd gratis bezorgd!

Bij Furnea Keukens koop je de mooiste keukens in de meest uiteenlopende stijlen. Je stelt zelf heel eenvoudig je keuken samen, eventueel met behulp van de adviseurs bij Furnea Keukens. Daarbij heb je ruime keuze uit verschillende opstellingen, apparatuur en materiaal.

Witte keukens zijn erg populair. Dat is ook niet zomaar, want wit is een rustgevende en stijlvolle kleur. Door deze kleur in een ruimte te laten overheersen, voel jij je er dus altijd in je nopjes. Overweeg jij ook om een witte keuken te kopen? Lees dan deze blog en laat je inspireren voor het creëren van de witte keuken van je dromen!

Alle toebehoren voor een complete keuken

Bij Furnea Keukens stel je eenvoudig een complete keuken samen. We werken met Arte als topmerk voor een keuken van hoge kwaliteit. Naast alleen de mooiste keukenkastjes zoek je ook een werkblad dat bij jou en je keuken past. Dekker Zevenhuizen en Artego zijn de merken waar je bij Furnea Keukens de meest uiteenlopende soorten bladen vindt. Daarnaast maak je een keuze uit de mooiste en meest handige keukenapparatuur, kranen spoelbakken en zelfs je eigen eettafel en stoelen stel je hier moeiteloos samen. Enerzijds heb je zoveel keuze dat er voor iedere smaak een keuken samen te stellen is, anderzijds kan het overweldigend zijn waardoor een keuze maken enorm lastig is. Daarom helpen we je, niet alleen in onze keukenshowroom met onze adviseurs. Ook door blogs te delen, helpen we je aan alle inspiratie voor het samenstellen van de complete keuken van je dromen. In de keukenshowroom maken we graag een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt van je nieuwe keuken.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens