Wat is jouw favoriete keuken kleur?

Wit, zwart, rood, groen, geel, paars… Bij Furnea Keukens bekennen we kleur! En dan bedoelen we natuurlijk de keuken kleuren. Gelukkig kun je kiezen uit heel veel kleuren. Met de juiste kleur geef je jouw nieuwe keuken een eigen persoonlijkheid. Een trend op het gebied van keuken kleuren is de zwarte keuken. Lekker stoer en heel goed te combineren met uiteenlopende woonstijlen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een knalkleur of juist voor neutrale kleuren zoals wit, beige of grijs. Eigen kun je geen verkeerd keuze maken, het is jouw keuken dus ook jouw stijl!

Bij Furnea Keukens mag je kleur bekennen

De witte keuken is en blijft een all time favorite. Vaak wordt een witte keuken geassocieerd met saai. Maar dat hoeft absoluut niet zo te zijn! Een witte keuken kun je namelijk heel spannend maken door te werken met verschillende materialen. Denk aan mat, hoogglans en het populaire marmer. En natuurlijk kun je met ook spannende kleurcombinaties maken door wit te combineren zwart, grijs en hout. Bij Furnea Keukens kleuren we graag buiten de lijntjes als het gaat om de kleur van een nieuwe keuken. Benieuwd wat we voor jouw nieuwe keuken in petto hebben? Kom langs!

Grijze keukens

De grijze keuken, immens populair en een van de meest tijdloze keukenstijlen. Grijs is bijzonder veelzijdig en past bij vrijwel ieder type keuken.

Lees meer
Face Sigma Artego Keuken Grijs | Furnea Keukens
Hoogglans Keuken Artego Face Starlight | Furnea Keukens

Hoogglans keukens

Hoogglans wordt veel gebruikt bij moderne en design keukens omdat het een super strakke en chique uitstraling heeft. Nu hoef je niet perse een moderne inrichting met de meest bijzondere meubels te hebben als je een hoogglans keuken wilt.

Lees meer

Matte keukens

De matte keukens is een van dé keukentrends. Deze keukenstijl is enorm veelzijdig en past bij vrijwel iedere inrichting. Wil je dan ook eens iets anders dan anders, dan is de matte keuken echt iets voor jou.

Lees meer
Fine Pro Keukeneiland Mat Grijs | Furnea Keukens
Casa U keuken Wit |. Furnea Keukens

Witte keukens

Een witte keuken is altijd goed! Deze keuken kleur verveeld nooit, is lekker tijdloos en past bij iedere interieurstijl. Daarnaast kun je heel leuke combinaties maken met een witte keuken. Voeg hout toe voor meer warmte of kies voor het moderne hoogglans wit.

Lees meer

Zwarte keukens

De zwarte keuken is razend populair! En dat is niet voor niks. Zwart is tijdloos, heel goed te combineren en heeft een chique uitstraling. Natuurlijk hoef je niet direct een volledig zwarte keuken te kopen. Je kunt ook kiezen voor zwarte keukendeuren of een zwart aanrechtblad.

Lees meer
Pure Zwarte Keuken Artego | Furnea Keukens

Kies je keuken kleuren

Kleuren kiezen? Een lastige keuze! De kleur van je nieuwe keuken is natuurlijk een kwestie van smaak. Maar je moet ook zeker weten dat de kleur van je nieuwe keuken matcht met de rest van je inrichting. En soms is het ook een beetje lef tonen. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om kleuren. Elke keuken opstelling en elke keukenstijl is namelijk verkrijgbaar in meerdere kleuren. En dat maakt de keuze er niet gemakkelijker op. Veel mensen zijn snel geneigd om te kiezen voor een witte keuken kleuren. Neutraal, tijdloos en gemakkelijk te combineren. En begrijp ons niet verkeerd, een witte keuken kan prachtig zijn. Maar is wit echt jouw kleur of durf je niet te kiezen voor een andere kleur? Wij dagen je graag uit om echt kleur te bekennen. Maak dus een vrijblijvende afspraak en kom langs om jouw keuken kleuren uit te kiezen!

Dit zijn de trends op het gebied van keuken kleuren

We kunnen er niet meer omheen: de zwarte keuken! En eerlijk gezegd, wij vinden deze kleuren geweldig. Net zoals een witte keuken en een grijze keuken, is een zwarte keuken rustig en tijdloos! En zwart past bij elke woonstijl. Zo hoort zwart bijvoorbeeld in een industriële keuken, maar past ook heel goed in een moderne en een landelijke keuken. Zwarte keuken kleuren kunnen dan ook op vele manieren toegepast worden. Natuurlijk hoef je jouw nieuwe keuken niet direct volledig in het zwart te steken. Je kunt ook kiezen voor zwarte keukendeuren of zwarte keukenbladen. En er zijn ook verschillende opties als het gaat om materialen: denk aan zwart hout, zwart marmer, mat zwart, zwart metaal en hoogglans zwart. Kortom: met zwarte keuken kleuren kun je heel veel kanten op! 

Ontdek spannende keuken kleurcombinaties

Van een kookvertrek naar het kloppend hart van je huis. De keuken krijgt steeds vaker een nieuwe betekenis. Het is een kookvertrek, maar ook een kantoor en een plek waar we gezellig met vrienden borrelen en bijkletsen. Omdat de keuken echt het middelpunt van je huis is, is het belangrijk om goed na te denken over je kleuren. Met kleurcombinaties maak je jouw keuken spannend en levendig. En dit geldt niet alleen voor de keuken kleuren. Ook met materialen kun je heel mooie combinatie maken! Denk aan een matte keuken met een keukenblad van natuurlijk materiaal. Of een hoogglans keuken met een houten keukenblad. Speel dus met materialen en keuken kleuren om jouw droomkeuken te realiseren. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Kom langs in de Furnea Keukens keukenwinkel in Schiedam. Onze keukenspecialisten helpen je graag!

Vind jouw keuken kleuren bij Furnea Keukens

Een nieuwe keuken die er echt uitspringt, een keuken die een ‘wauw’ oplevert van familie en vrienden en een keuken waar je jarenlang iedere dag van geniet. Daar staan wij voor! Opstellingen, stijlen en keuken kleuren… Alle onderdelen van je nieuwe keuken worden uitgelicht. We begrijpen dat het lastig is om keuken kleuren vanaf een beeldscherm uit te kiezen. Daarom hebben we in onze keukenshowroom in Schiedam een kleursample van alle mogelijke keuken kleuren. Hierdoor is het een stuk makkelijker om de kleuren voor je nieuwe keuken uit te kiezen en te vergelijken. Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod of wil je gewoon lekker een keer inspiratie opdoen? Neem dan contact met ons op of plan direct een showroom afspraak in om jouw keuken kleuren uit te kiezen.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens