Home/Keuken kleuren/Grijze keuken

De rustgevende grijze keuken

De grijze keuken, immens populair en een van de meest tijdloze keuken kleuren. Grijs is bijzonder veelzijdig en past bij vrijwel ieder type keuken. Denk aan de moderne keuken, een design keuken, maar ook de landelijke keuken kunnen heel goed in grijs worden ontworpen. Daarnaast is een grijze keuken de ideale manier om toch wat kleur aan te brengen in de keuken, zonder dat het heel erg overheersend wordt. En daarbij komt dat grijs in veel verschillende tinten verkrijgbaar is, van heel licht tot heel donker. Ideaal om te combineren en heel geschikt om aan te passen op de rest van de inrichting van de woning.

Spelen met kleuren en tinten

Het is aan jou hoeveel licht en ruimte je in je nieuwe keuken wil creëren. Door de spelen met de grijze tinten, is eenvoudig met licht en ruimte te experimenteren wanneer je de keuken aan het ontwerpen bent. Een lichtgrijze keuken zal sneller ruimtelijk lijken en voor een lichtere uitstraling zorgen. Heb je een open keuken die in harmonie met de woonkamer voor licht en sfeer moet zorgen? Dan is een donkergrijze keuken juist heel erg mooi. Wel kan je er dan voor kiezen om bijvoorbeeld een lichter gekleurd keukenblad te plaatsen. Donkergrijs heeft al een heel andere uitstraling dan een keuken in het lichtgrijs. Dit pas heel goed bij bijvoorbeeld een design keuken of een industriële keuken. Combineer het met een houtkleurig aanrechtblad, of kies juist voor een donker gekleurd beton aanrechtblad.

Betonlook, de super trendy keukenstijl

De betonlook keuken is enorm populair en past bij mensen die kiezen voor een keuken met een stoere uitstraling. Een betonlook keukenopstelling is heel mooi te combineren met andere stoere materialen, zoals een graniet, RVS of houten werkblad. Bij de betonlook keuken zijn de kastjes vaak wel strak vormgegeven om het robuuste van deze keukenstijl te benadrukken.

Grijs Keuken Eco Pro Artego | Furnea Keukens
Fine Pro Artego Keuken Grijs | Furnea Keukens

Een grijze hoogglans keuken

Een hoogglans keuken is heel veelzijdig, zeker wanneer je voor grijs hoogglans kiest. Het past bij veel verschillende keukenstijlen, zoals de landelijke, moderne, industriële en design keuken. De grijze hoogglans keuken is heel mooi om met dikke massieve bladen te combineren zoals van graniet of natuursteen.

Warmte en sfeer met de grijze landelijke keuken

Prachtige gefreesde deurtjes en sierlijke handgrepen zijn de kenmerken van een sfeervolle grijze landelijke keuken. Kies voor een stoere spoelbak en een mooi aanrechtblad van bijvoorbeeld natuursteen.

Face Sigma Artego Keuken Grijs | Furnea Keukens

Een grijze keuken kopen bij Furnea Keukens

Zie jij al helemaal voor je hoe jij in je grijze keuken de lekkerste gerechten maakt? Wacht dan niet langer en kom langs in de CBW erkende keukenshowroom van Furnea Keukens. We zijn een full service keukenshowroom waarbij we je tijdens het gehele proces begeleiden. Zo helpen we je met het samenstellen van de keuken, van 3d ontwerp tot aan de handgrepen, de mooiste keukenbladen en apparatuur van topmerken. En als je dat wil, kun je bij ons ook je eigen prachtige eettafel en bijpassende stoelen samenstellen. Heb je je keuken uitgekozen, dan komen we deze gratis bezorgen. Voor het plaatsen van de keuken en het keukenblad, het installeren van apparatuur en monteren van de eettafel en stoelen schakel je onze montagedienst in. Op de keuken en de meubels krijg je standaard 10 jaar garantie. Op de apparaten krijg je, afhankelijk van het merk, 2 tot 5 jaar garantie.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens