Home/Keuken kleuren/Hoogglans keuken

Een chique hoogglans keuken

Hoogglans wordt veel gebruikt bij moderne en design keukens omdat het een super strakke en chique uitstraling heeft. Nu hoef je niet perse een moderne inrichting met de meest bijzondere meubels te hebben als hoogglans wilt. De keuken kleuren passen namelijk bij allerlei soorten inrichtingen. Zo wordt het een mooie tegenhanger van de rest van je inrichting, of juist een mooi rustpunt. En omdat de keuken tegenwoordig het centrale punt in huis is, is de hoogglans keuken daar een mooi uitgangspunt bij.

De hoogglans keuken combineren

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij de keuken met een hoogglans afwerking. Kies bij je nieuwe keuken bijvoorbeeld voor contrasterende kleuren zoals een witte keuken met een zwart blad, of een zwarte keuken met een wit blad. Is een strakke moderne keuken je doel, let dan ook goed op de vormgeving van de kraan, spoelbak en de inbouwapparatuur. Kies bijvoorbeeld voor inbouwapparatuur met tiptoetsen. Bij een hoogglans kookvertrek wordt vaak gekozen voor greeploze deurtjes, echter strak gevormde handgrepen zijn ook mooi. Een witte keuken kan daarbij met bijvoorbeeld een zwart blad een mooi contrast bieden. We noemen hier terloops de hoogglans keuken in het wit en zwart, maar feitelijk zijn alle kleuren mogelijk. Contrast tussen werkblad en kastjes is prachtig, maar alles in een kleur is ook heel erg bijzonder. De regel is, alles mag zolang jij het maar mooi vindt. Het voordeel van kleuren als wit, zwart en grijs hoogglans is wel dat ze bij vrijwel iedere inrichting in huis passen.

Grijze hoogglans keuken

Witte en zwarte keukens wordt vaak gekocht, maar een mooie middenweg is de grijze hoogglans keuken. Bijkomend voordeel is dat je minder vlekken op een grijze keukenopstelling ziet, dan op een witte keuken. Daarnaast straalt grijs heel veel warmte en rust uit.

Grijs Keuken Eco Pro Artego | Furnea Keukens
Hoogglans Keuken Artego Face Starlight | Furnea Keukens

Pak je het anders dan ander aan?

Je bent bij een hoogglans keuken zeker niet beperkt tot een keuken in het zwart, grijs of wit. Houd jij van een wat spannendere keukenstijl of wil je je keuken tot een echte blikvanger maken? Dan zijn er onnoemelijk veel kleuren om uit te kiezen. Wat denk je van okergeel of wijnrood. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Zwarte hoogglans keuken

Zwart is tijdloos, klassiek, chique en bijzonder makkelijk te combineren met iedere andere kleur en materialen. Door te kiezen voor een zwarte hoogglans keuken breng je enorm veel klasse in huis. Deze kleur leent zich heel goed om te combineren met stijlvolle inbouwapparatuur in het zwart om daar een geheel mee te vormen. Rust, ruimte en exclusiviteit worden als vanzelf met de zwarte hoogglans keuken in huis gebracht. Zwart hoogglans staat prachtig bij een houten keukenblad, maar ook bij bladen van bijvoorbeeld natuursteen en graniet. Een zwarte hoogglans keuken wordt zonder twijfel de blikvanger in je huis.

Een hoogglans keuken kopen bij Furnea Keukens

Ga jij voor de hoogglans kookvertrek en weet je al exact welke kleur de keuken worden gaat? Of heb je nog wat inspiratie, tips of advies nodig? In beide gevallen ben je van harte welkom bij Furnea Keukens in de keukenshowroom met CBW erkenning. We zijn een full service showroom wat betekent dat we je stap voor stap begeleiden tot de keuken staat. Zo geven we je adviezen, denken we met je mee en ontwerpen we samen met jou de keuken van je dromen. Je ontvangt van ons een 3d ontwerp zodat je een beter beeld krijgt van hoe de keuken eruit komt te zien. Bij ons koop je een complete keuken, van keuken apparatuur van topmerken tot aan keukenbladen, handgrepen, spoelbakken, kranen en zelf je gepersonaliseerde eettafel en stoelen. We bezorgen je keuken gratis en kunnen met onze montagedienst ook je keuken plaatsen, apparatuur installeren en je meubels monteren. Op keukenbladen en meubels krijg je bij Furnea Keukens altijd 10 jaar garantie. Op keukenapparatuur krijg je, afhankelijk van het merk, 2 tot 5 jaar garantie. Furnea Keukens is dé om jouw nieuwe hoogglans keuken te kopen!

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens