Home/Keuken kleuren/Witte keuken

Witte keuken: helder, rustig en vertrouwd

Er zijn bijna geen keuken kleuren die zo tijdloos is als wit. Met een witte keuken sla je dan ook nooit de plank mis. Heb je een heel open keuken, dan kun je moeiteloos de inrichting van de rest van de woning veranderen, zonder dat de keuken uit de toon valt. Een witte keuken is hoe dan ook het rustpunt in huis. Het is dan ook een heerlijke plek om te ontsnappen aan de prikkels van alledag.

De witte keuken voor diverse stijlen

Omdat wit een neutrale en rustige tint is, kan het met iedere keukenstijl worden gecombineerd. Denk in de eerste plaats vooral aan de landelijke keukenstijl. Als wit ergens veel gebruikt wordt, dan is het wel bij deze stijl. Door te werken met gefreesde deurtjes, glas en natuurlijke materialen creëer je met wit de mooiste landelijke keuken die je ooit hebt gezien. Ook de moderne keuken met matte of hoogglans greeploze kastjes is een van de mogelijkheden als je voor wit kiest.

Casa U keuken Wit |. Furnea Keukens
Casa Landelijk Mat Wit Hoekkeukens | Furnea Keukens

Combineren en de afwerking

Wit is een kleur waar je uitstekend mee kunt combineren, vooral als het gaat om de keukenopstelling. Kies bijvoorbeeld voor zwarte kastjes boven en witte kastjes onder, of andersom. Je kunt ook kiezen voor een geheel wit werkblad, of juist een werkblad in een contrasterende kleur zoals zwart of antraciet. Let ook op de handgrepen die je voor de witte keuken kiest. Liever ook open deurtjes met glas? Alles kan met deze stijlvolle kleur. Wil je genieten van de voordelen van wit, zonder dat het te koel wordt? Dan zijn er diverse nuances waar je voor kunt kiezen, zonder af te stappen van de heldere aspecten van wit. Denk aan beige of het warme magnolia. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor de witte keuken als de basis en dit af te werken met kleurrijke accessoires, keukenapparatuur, vloer en achterwand. Je maakt het een extra stijlvol geheel door bijvoorbeeld een zwarte spoelbak en zwarte keuken apparatuur te plaatsen.

Hoogglans en mat

Voor vrijwel ieder type keuken kun je een keuze maken uit een matte en een hoogglans kleur. Een hoogglans keuken wordt vaak getypeerd als modern en chique, terwijl de mat witte keuken vooral als stoer getypeerd wordt. De witte keuken past dan ook bij iedere gewenste keukenstijl, met of zonder gezellige woonkeuken. Modern, landelijk en zelfs industrieel, niets is zo veelzijdig als de witte keuken. Het is aan jou hoe je die nieuwe keuken vormgeeft.

Wit L-Keukens | Furnea Keukens

Een witte keuken kopen bij Furnea Keukens

Ga jij voor stralend wit? Dan koop je je witte keuken natuurlijk bij Furnea Keukens. Kom gerust langs in onze keukenshowroom om sfeer te proeven en inspiratie op te doen. Kies je voor een van onze keukens, dan kun je indien gewenst onze montagedienst inschakelen. Op die manier weet je dat de keuken mooi en netjes geplaatst wordt. We gebruiken de beste merken keukenapparatuur en maken je keuken compleet met bijpassende keukenbladen en handgrepen, tenzij je voor een greeploze keuken kiest.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens