Home/Keuken kleuren/Zwarte keuken

Zwarte keuken: stijlvol en luxe, een kleur die nooit verveelt

Een zwarte keuken is tijdloos en er zijn enorm veel liefhebbers voor deze kleur. Het is immers een van die keuken kleuren die nooit vervelen, een chique uitstraling heeft, bij alle woonstijlen past en met diverse kleuren te combineren is. Het is dan ook niet gek dat de zwarte keuken erg populair is.

Mat zwart of hoogglans

Zwart is toch gewoon zwart horen we je denken. Niets is minder waar, er is namelijk een enorme verscheidenheid aan zwarte keukens. Niet alleen qua keukenopstelling, de variatie in werkbladen en inbouwapparatuur. De grootste variatie die je met de zwarte keuken kunt maken is misschien wel de keuze voor een mat zwarte keuken of de keuken in hoogglans. Mat zwart heeft een wat stoerder randje, terwijl hoogglans net iets meer luxe uitstraalt.

Warmte creëren in de zwarte keuken

Met de kleur zwart in je keuken kun je alle kanten op. Ondanks dat veel mensen zwart een kille kleur vinden, kun je er juist heel makkelijk een warme sfeer mee creëren, bijvoorbeeld door een houten werkblad te plaatsen. Wil je liever een industriële keukenstijl, dan gebruik je een werkblad van RVS of beton. Maar ook voor de moderne keuken is zwart heel geschikt. En zo zie je dat zwart heel goed bij iedere keukenstijl past. Maak je er een open woonkeuken van, en is de woonkamer toe aan verandering? De vloeiende overgang naar de keuken zal er nimmer onder te lijden hebben. Het is ook erg leuk om te spelen met verschillende kleuren en effecten in een zwarte keuken. En omdat zwart zo makkelijk te combineren is, kan dat. Denk aan onderkasten in zwart en een werkblad van hout. Maar je kunt ook spelen met verschillende kleuren kastdeurtjes, zoals zwart en wit. Krijg je maar niet genoeg van zwart, dan kun je zelfs kiezen voor een zwart werkblad. Ook passen werkbladen met grijstinten hier heel goed bij.

Pure Zwarte Keuken Artego | Furnea Keukens
Zwarte Keukenapparatuur Siemens | Furnea Keukens

Zwarte keukenapparatuur

Er wordt steeds meer aandacht besteed aan het ontwerp van keukenapparatuur en zwart is hierbij een enorme trend. Furnea Keukens biedt een ruime diversiteit aan apparatuur, ook in het zwart. Zo maak je je nieuwe keuken helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte spoelbak, maar ook aan een Quooker in het zwart. Hiermee heb je altijd binnen een handomdraai heet water tot je beschikking. Daarnaast zijn er tegenwoordig veel verschillende zwarte kranen verkrijgbaar.

Hoe kleed jij je zwarte keuken aan?

Kies je voor de zwarte kleur als basis, dan heb je geheel de vrije hand er een stijl omheen te creëren die bij je past. Of dit nu een moderne keuken is met greeploze deurtjes, of een industriële keuken met veel metaal, hout en rvs, zwart is de perfecte basis voor iedere keukenstijl.

Pure Lava Zwarte Keuken Artego | Furnea Keukens

Een zwarte keuken kopen bij Furnea Keukens

Is de zwarte kleur helemaal jouw ding? Dan koop je je zwarte keuken natuurlijk bij Furnea Keukens. Kom gerust langs in onze keukenshowroom om sfeer te proeven en inspiratie op te doen. Kies je voor een van onze keukens, dan kun je indien gewenst onze montagedienst inschakelen. Op die manier weet je dat de keuken mooi en netjes geplaatst wordt. We gebruiken de beste merken keukenapparatuur en maken je keuken compleet met bijpassende keukenbladen en handgrepen, tenzij je voor een greeploze keuken kiest.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens