Home/Keukenapparatuur

Keuken-
appara-
tuur

Keukenapparatuur

Een geurend ‘bakkie’ koffie zetten, koken als een sterrenchef, een heerlijke taart bakken en natuurlijk de schone vaat. Een mooie keuken met de nieuwste keukenapparatuur staat garant voor heel veel kook- en leefplezier!

Ga je dus een nieuwe keuken kopen? Dan is passend keukenapparatuur heel belangrijk. En niet alleen vanwege het functionele aspect, door de nieuwste technologieën en designs zijn keukenapparaten ook echt een verrijking voor je nieuwe keuken.

Bij Furnea Keukens vind je een geweldig assortiment met de nieuwste keukenapparaten en innovatieve inbouwapparatuur. Wij werken met topmerken zoals Bosch, Siemens, Inventum en Zanussi. Merken die kwaliteit garanderen!

Nieuwsgierig naar het assortiment keukenapparatuur van Furnea Keukens? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Schiedam. Dan gaan we samen aan de slag om jouw droomkeuken met de nieuwste keukenapparatuur te ontwerpen!

Een nieuwe keuken is niet compleet zonder…

De nieuwste keukenapparatuur

Echte geluksmomentjes? Kies voor een keuken met de nieuwste keukenapparatuur van Furnea Keukens! Want keukenapparaten maken jouw leven een stuk leuker en gemakkelijker.

Kookplaat
Afzuigkap
Vaatwasser
Oven & Magnetron
Koffiemachines
Koel- & Vrieskasten

Een nieuwe keuken met keukenapparatuur 

De juiste keukenapparatuur is een verrijking voor je nieuwe keuken! Vroeger werd keukenapparatuur vooral gezien als een essentieel onderdeel van het kookvertrek. Je kan immers niet zonder kookplaat en een goede koel- & vrieskast. Daarnaast moesten de keukenapparaten vooral doen waarvoor ze gemaakt waren: verwarmen en koelen. Tegenwoordig kijken we er met heel andere ogen naar. Door innovatieve technologieën maken keukenapparaten het leven een stuk leuker en makkelijker. Wij durven zelfs te beweren dat iedereen met de juiste inbouwapparatuur kan koken als een echte sterrenchef! Ook zien we dat apparaten voor in de keuken een mooier uiterlijk krijgen. Inbouwapparatuur is dus echt een belangrijk onderdeel van je keuken!

Lekker kokkerellen met je nieuwe keukenapparatuur

Zeg nou eens eerlijk: iedereen wil toch een keuken waar je kan koken als een topkok? Met de keukenapparatuur van Furnea Keukens gaat die droom uitkomen. En dan beginnen we natuurlijk bij de basis: de kookplaat. De kookplaat bepaalt voor een grote deel de manier van koken. Kook je liever op gas? Of wil een inductie of een keramische kookplaat? Wij adviseren je graag over de juiste inbouwapparatuur voor jouw nieuwe keuken! Natuurlijk slaan we daarbij de afzuigkap niet over. Ook op het gebied van afzuigkappen heeft de tijd niet stilgestaan. Een trend van dit moment is de kookplaat met afzuiging. Hierbij is de afzuigkap verwerkt in de kookplaat. Mag jouw keukenapparatuur best een eyecatcher zijn? Kies dan voor één van onze design afzuigkappen. Voeg daar nog een vaatwasser aan toe, en je bent klaar om als een topkok aan de slag te gaan!

Strakke look? Kies voor inbouwapparatuur

Keukens met inbouwapparatuur winnen aan populariteit. En dat is niet voor niks! Keukenapparatuur inbouwen zorgt niet alleen voor een strakke, moderne uitstraling, maar ook voor rust in je nieuwe keuken. De inbouw kookplaat en koel & vrieskasten konden we natuurlijk al. Maar wist je dat je steeds meer soorten inbouwapparatuur kunt kopen? Bijvoorbeeld de oven & magnetron. Geen losse apparaten meer bovenop je koelkast of op je aanrecht. Maar een mooi inbouwapparaat op ooghoogte zodat je niet op een krukje hoeft te gaan staan. Ditzelfde geldt voor je koffiezetapparatuur. Deze apparaten zijn als snel vrij groot en lomp waardoor ze een deel in van je aanrecht innemen. Ook daar is een oplossing voor in de vorm van een inbouwkoffiemachine. Er is dus heel veel mogelijk op het gebied van keukenapparatuur.

Nieuwe keuken met keukenapparatuur kopen? Kom naar Furnea Keukens

Wil je een nieuwe keuken met de beste keukenapparatuur kopen? Dan ben je welkom bij Furnea Keukens. Niet alleen voor onze keukens, maar ook voor onze keukenapparatuur werken wij samen met topmerken. Want wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid heel erg belangrijk. Bij Furnea Keukens koop je keukenapparatuur van merken zoals Bosch, Siemens, Inventum en Zanussi. Stuk voor stuk merken die weten wat jij aan keukenapparatuur nodig hebt in je nieuwe keuken. In onze keukenshowroom helpen onze keukenspecialisten je graag om een keuze voor de juiste inbouwapparatuur te maken. We kijken naar jouw wensen en behoeften, maar ook naar de ruimte en je levensstijl. Daarna gaan we samen aan de slag om de keuken met keukenapparatuur vorm te geven. En wil je dat wij je nieuwe keuken met keukenapparatuur ook inmeten en/of plaatsen? Prima, dan doen we dat! Neem even contact met ons op.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28