Afzuigkap

Een goede afzuigkap in je nieuwe keuken is zeker een must! Met een afzuigkap voorkom je vieze etensgeurtjes, vet en vocht in je keuken. En dat is wel zo prettig, vooral als de keuken ook een eet- en/of leefruimte is.

Maar wat is dan een ‘goede’ afzuigkap. Dat is voor iedereen verschillend. Er zijn afzuigkappen met een luchtafvoersysteem en met een circulatiesysteem. Daarnaast kun je kiezen voor een design afzuigkap of voor een inbouw afzuigkap.

De nieuwste innovaties op het gebied van afzuigkappen zijn de downdraft afzuigkap en de kookplaat met afzuiging. Deze systemen zijn verwerkt in het aanrechtblad en perfect voor een strakke, design keuken.

Een afzuigkap zorgt voor een schone en frisse keuken, maar kan ook echt dé eyecatcher van je nieuwe keuken zijn. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom langs in onze Furnea Showroom. Wij kijken graag met je mee!

Een kookplaat is niet compleet zonder…

Een afzuigkap en ander keukenapparatuur

Is de keuze voor een afzuigkap gemaakt? Fijn! Nu heb je alle ruimte om je te oriënteren op ander keukenapparatuur. Want jouw keuken mag best een beetje luxe hebben!

Kookplaat
Vaatwasser
Oven & Magnetron
Koffiemachines
Koel- & Vrieskasten