Home/Keukenapparatuur/Koel- & Vrieskasten
Koel- &

Vrieskasten

Koel- & Vrieskasten

Een koelkast en een vrieskast zijn een standaard onderdeel van je keuken. Je hebt keukenapparatuur nou eenmaal nodig om je versproducten (langer) te kunnen bewaren. En als het dan toch moet, dan maken wij er bij Furnea Keukens graag een stijlvol feestje van.

Want er is heel wat te krijgen!. Allereerst moet je kijken of je twee losse apparaten wilt of een koel-vriescombinatie. Een losse koelkast en een losse vrieskast is heel fijn als een groot gezin hebt. Een koel-vriescombinatie neemt daarentegen wat minder ruimte in beslag. 

En natuurlijk hebben we bij Furnea Keukens ook inbouw koel- en vrieskasten. Hierdoor verberg je de apparatuur netjes achter een keukendeur in de stijl van jouw nieuwe keuken. Zo zijn je koelkast en vriezer echt een onderdeel van je keuken. Netjes & stijlvol!  

Koelkasten die je producten nog langer vers houden, vriezers met No Frost…. De technologie achter koel- & vrieskasten heeft de laatste jaren zeker niet stilgestaan. Kom langs in onze keukenshowroom, onze specialisten vertellen je graag alles over onze koel- en vrieskasten.

Jouw producten blijven nog langer vers met een…

Koel- & vrieskast en ander keukenapparatuur

Een koel- en vrieskast, je kan eigenlijk niet zonder. En als jet het dan toch nodig hebt, kies dan voor een stijlvol model van Furnea Keukens. Dit geldt natuurlijk ook voor je andere keukenapparatuur zoals je vaatwasser en koffiemachine. Als je doet, doe het goed!

Kookplaat
Afzuigkap
Vaatwasser
Oven & Magnetron
Koffiemachines
Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens