Kookplaat

Iedereen heeft zo z’n eigen manier van koken. De een zweert bij koken op een gaskookplaat, terwijl de ander liever kookt op een inductie plaat. Één ding staat vast: de kookplaat is een belangrijk onderdeel van je nieuwe keuken.

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Dan moet je jezelf zeker verdiepen in de verschillende type platen. Een inductie, keramisch en gas verschillen namelijk nogal van elkaar. En het type kookplaat is van invloed op jouw manier van koken.

Zijn er nog trends? Jazeker! De kookplaat met afzuiging, pitt cooking en de gas-op-glas kookplaat zijn nu helemaal hip en happening. Deze kookplaten lenen zich perfect voor een strakke design keuken. 

De kookplaat is echt een gebruiksvoorwerp. Je moet daarom niet alleen kijken naar het design, maar ook naar jouw manier van koken, de functionaliteiten en het gemak. Onze keukenspecialisten helpen je graag bij jouw keuze.

Een kookvertrek is niet compleet zonder…

Een kookplaat of ander keukenapparatuur

Heb je een uitgezocht? Vergeet dat niet om ook een bijpassende afzuigkap en/of een oven & magnetron uit te kiezen. Want die leftovers wil je soms ook gewoon even snel opwarmen.

Afzuigkap
Vaatwasser
Oven & Magnetron
Koffiemachines
Koel- & Vrieskasten
Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens