Kookplaat

Iedereen heeft zo z’n eigen manier van koken. De een zweert bij koken op een gaskookplaat, terwijl de ander liever kookt op een inductie kookplaat. Één ding staat vast: de kookplaat is een belangrijk onderdeel van je nieuwe keuken.

Wil jij een nieuwe keuken kopen? Dan moet je jezelf zeker verdiepen in de verschillende type kookplaten. Een inductie, keramisch en gaskookplaat verschillen namelijk nogal van elkaar. En het type kookplaat is van invloed op jouw manier van koken.

Zijn er trends op het gebied van de kookplaat? Jazeker! De kookplaat met afzuiging, pitt cooking en de gas-op-glas kookplaat zijn nu helemaal hip en happening. Deze kookplaten lenen zich perfect voor een strakke design keuken. 

De kookplaat is echt een gebruiksvoorwerp. Je moet daarom niet alleen kijken naar het design, maar ook naar jouw manier van koken, de functionaliteiten en het gemak. Onze keukenspecialisten helpen je graag bij jouw keuze.

Een kookvertrek is niet compleet zonder…

Een kookplaat of ander keukenapparatuur

Heb je een kookplaat uitgezocht? Vergeet dat niet om ook een bijpassende afzuigkap en/of een oven & magnetron uit te kiezen. Want die leftovers wil je soms ook gewoon even snel opwarmen.

Afzuigkap
Vaatwasser
Oven & Magnetron
Koffiemachines
Koel- & Vrieskasten