Home/Keukenapparatuur/Oven & Magnetron

Oven &
Magnetron

Oven & Magnetron

Vers afgebakken broodjes, een ovenschotel en een zelfgemaakte appeltaart… Met een oven maak je de lekkerste gerechten! En wil je snel iets opwarmen? Dan is de magnetron onmisbaar! Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor goede keukenapparatuur. 

De oven en magnetron vinden we vrijwel in elke keuken terug. Logisch. Want deze keukenapparaten zijn onmisbaar voor iedere sterrenchef in wording. Ook bij Furnea Keuken ontbreken de oven magnetron niet. Ontdek de keukenapparatuur in onze winkel.

De tijd dat je moest bukken om een gerecht of taart in de oven of magnetron te zetten is gelukkig voorbij. Welkom inbouw ovens en magnetron op armhoogte! Gelukkig krijgen we steeds meer aandacht voor de ergonomische keuken. En dat vinden we heel fijn!

Een keuken zonder inbouw oven en/of magnetron? Dat kan natuurlijk niet! Als je een nieuwe keuken gaat kopen, dat moeten deze wel compleet zijn. Natuurlijk helpen wij jou bij het samenstelling met je nieuwe keuken met keukenapparatuur. Zien we je snel?

Jouw maaltijd worden niet zo lekker zonder….

Een inbouw oven en ander keukenapparatuur

Als je een oven en een magnetron hebt, dan mag een kookplaat en een goede afzuigkap natuurlijk ook niet ontbreken. Stem je keukenapparatuur op elkaar af om rust en eenheid in je nieuwe keuken te creëren. Kijk gerust even rond of kom langs bij onze keukenshowroom.

Kookplaat
Afzuigkap
Vaatwasser
Koffiemachines
Koel- & Vrieskasten
Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens