Vaatwasser
Vaatwasser

Wat ons betreft is dit één van de beste uitvindingen ooit: de vaatwasser. Als je eenmaal zo’n handige afwasmachine hebt, wil je nooit meer zonder. Want een nieuwe keuken met een vaatwasser maakt het leven zoveel leuker en gemakkelijker!

Er zijn drie soorten: inbouw, vrijstaande en een geïntegreerde vaatwasser waarbij alleen het bedieningspaneel zichtbaar is. Welk model in jouw keuken past is natuurlijk een kwestie van smaak en stijl.

Vroeger moesten we altijd bukken om de vaatwasser in te ruimen. Tegenwoordig kun je gelukkig kiezen voor een inbouw op hoogte. Dit is zoveel gemakkelijker, er gaat een heel nieuwe wereld voor je open.

Een vaatwasser is tegenwoordig een standaard onderdeel van je nieuwe keuken. Hoe je een afwasmachine wil integreren in je nieuwe keuken, is natuurlijk geheel aan jou. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom langs in de keukenshowroom van Furnea Keukens in Schiedam.

Jouw luxe keuken is niet compleet zonder…

Een vaatwasser en ander keukenapparatuur

We mogen allemaal genieten van een beetje luxe en comfort toch? Vooral bij een nieuwe keuken is een het echt een must! En denk ook aan andere luxe keukenapparatuur zoals een koffiemachine. Want als je het doet, moet je het goed doen!

Kookplaat
Afzuigkap
Oven & Magnetron
Koffiemachines
Koel- & Vrieskasten
Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens