Home/Keukenbladen

Keukenbladen: zet de juiste toon in je keuken

Het keukenblad, ook wel bekend als ‘het aanrecht”, speelt een belangrijke rol in jouw nieuwe keuken. Een aanrechtblad heeft namelijk niet alleen een belangrijke functie als het gaat om de keukenopstelling en de keukenstijl. Aanrechtbladen worden ook dagelijks gebruikt om spullen op neer te zetten en eten te bereiden. De eigenschap van het materiaal is dus een belangrijke factor om mee te nemen bij de aankoop van je nieuwe keuken. Het blad moet namelijk perfect passen bij jouw stijl & leven.

De eigenschappen van het aanrechtblad

Hoe kies je een nieuw aanrechtblad? We zijn al snel geneigd om te kijken naar wat we mooi vinden. En natuurlijk is dat belangrijk, vooral omdat het aanrechtblad één van de meest opvallende onderdelen van je nieuwe keuken is. Maar staar je niet blind op het alleen het uiterlijk van het keukenblad. De eigenschappen van het materiaal zijn misschien wel net zo belangrijk als het uiterlijk. Het onderhoud, de hitte- en krasbestendigheid en natuurlijk de levensduur. Het zijn allemaal factoren die per materiaalsoort kunnen verschillen.

Dekton
Graniet
Kunstof
Keramiek
Marmer
Massief hout
Neolith
Silestone
Xclusive Keramiek
Graniet Marmer en Hardstenen | Furnea Keukens

Een keuken met een graniet keukenblad, uniek en duurzaam.

Kies je voor een granieten blad? Dan heb je echt ‘iets’ bijzonders in huis. Graniet is namelijk een natuursteen. Iedere blad is dus uniek! Daarnaast is graniet kras- en hittebestendig, maar ook stoot- en slijtvast. Een duurzame keuze dus!

Een keuken met een Neolith keukenblad, dé natuurlijke trend.

Een Neolith blad is vrij nieuw en nu al een duurzame trend! Neolith is een merknaam voor 100% natuurlijk materiaal dat bijzonder hard en hitte- en krasbestendig is. Een Neolith blad heeft een natuurlijk look en is verkrijgbaar in een aantal kleuren.

Neolith by Arte | Furnea Keukens