Home/Keukenbladen/Keramiek keukenbladen

Een omschrijving van keramiek keukenbladen

De keramieken bladen van Arte zijn enorm populair. Dit komt niet alleen door de prachtige uitstraling, maar ook door de uitstekende kwaliteit. Een keramiek aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Met een keramisch keukenblad haal je een hard en hittebestendig blad in huis. Daarnaast is het blad ook kras- en vlekbestendig, eenvoudig te onderhouden en hygiënisch.

Kleuren van Arte keramiek keukenbladen

Keramiek bladen van Arte zijn in diverse grijstinten verkrijgbaar. Wil je een warme grijstint, dan kies je voor kleuren als Triest en Salamanca. Lichtgrijze bladen vallen onder de kleurnamen Trente en Bergamo. Alle kleuren van de keramiek bladen hebben wel een veeg of subtiele aderen erin verwerkt. Vooral de Bergamo is een drukker blad met vooral veel verschillende vlekken in diverse grijstinten. Wil je een donkergrijs blad, dan kies je voor de Treviso.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088

Keramiek stijlen

Keramiek keukenbladen passen overal bij. Daarom is het dan ook een van de meest gekozen soorten keukenbladen. Het zijn subtiele bladen met makkelijk te combineren kleuren. Of je nu een landelijke keuken of juist een ultra moderne design keuken kiest, keramiek is er voor jou. Ben je benieuwd welke Arte keramische bladen het best bij de door jou gekozen keukenstijl passen? Kom dan langs in de keukenshowroom voor persoonlijk advies.

Onderhoud keramiek

Keramische bladen van Arte zijn industrieel vervaardigde, hoogwaardige materialen met natuurlijke grondstoffen, geheel op vakkundige wijze geproduceerd in een ultramoderne fabriek. Wil je lang van je keramiek keukenblad in je nieuwe keuken genieten, dan is het juiste onderhoud essentieel. Het geniet de voorkeur om voor het onderhoud het door de fabrikant ontwikkelde middel ArteCream te gebruiken. Gebruik in ieder geval nooit afbijtmiddelen, bijtende soda of producten met een pH-waarde hoger dan 10, gebruik geen chloorhoudende producten geen agressieve ontvetters met een hoge minerale vulstof of zeer agressieve producten zoals ovenreinigers of sterk geconcentreerde schoonmaakmiddelen. De dag na plaatsing van het blad, voor het eerste gebruik, reinig je het blad grondig met een sopje van ArteCream. Spoel altijd, ook bij de dagelijkse reiniging, na met schoon water. Aansluitend droog je het blad na met een schone en droge doek. Op deze manier kun je het blad dagelijks ook reinigen. Op matte bladen zijn vingerafdrukken, vet- en watervlekken extra zichtbaar. Deze kun je verwijderen met wat glasreiniger op een keukenpapiertje gespoten. Kalkaanslag verwijder je eenvoudig met azijn. 

Ondanks dat het keramiek blad heel sterk is, is het belangrijk nooit op het blad te gaan staan of zitten. Zet nooit hete pannen en ovenschalen rechtstreeks op het blad, gebruik altijd een onderzetter. Ook is het niet wenselijk om zonder snijplank op het blad te hakken of snijden.

Duurzaamheid keramiek

De natuurlijke grondstoffen zorgen voor een duurzaam keramiek aanrechtblad. Dit is echter niet het enige kenmerk van de duurzaamheid van Arte. Inzet is altijd om de CO2 footprint zo laag mogelijk te houden. Dit wordt via de milieubarometer in de gaten gehouden. Bij de productie van bladen wordt er dan ook altijd gelet op de belasting voor mens en milieu. Arte zet altijd in op het verbeteren van kennis en gezondheid van haar mensen. Ook via diverse sociale projecten wordt er ingezet een steentje bij te dragen aan de maatschappij in zijn algemeenheid, bijvoorbeeld voor het vergroten van de kansen van kansarmen.

Keramiek keukenbladen van Arte bij Furnea Keukens

Ben je op zoek naar een keukenshowroom met een betrouwbare reputatie? Dan ben je bij de keukenshowroom van Furnea Keukens, met CBW erkenning, aan het juiste adres. Hier stel je met behulp van het persoonlijke advies van de keukenadviseurs snel en eenvoudig je droomkeuken samen. Voor de mooiste keukenbladen maak je een keuze uit een ruim aanbod van diverse bladen van bijvoorbeeld een topmerk als Arte. We zijn enorm trots dat we bladen van hoogwaardige kwaliteit van dit Nederlandse merk kunnen aanbieden. Kom langs in de keukenshowroom om de mogelijkheden te bekijken, inspiratie op te doen en persoonlijk advies te ontvangen.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak