Home/Keukenbladen/Marmer keukenbladen

Een omschrijving van marmer keukenbladen

Gestold magma en stuwing van natuurlijke krachten zorgen voor het ontstaan van de mooiste natuurstenen bladen, zoals marmer. Dit natuurlijke materiaal kent binnen elke soort, kleur en zelfs binnen dezelfde plaat veel natuurlijk gevormde variaties zoals kleur- en structuurverschillen, concentraties van mineralen, putjes, aders en kleine haarscheurtjes. Het mag duidelijk zijn dat dit de manier is om te zien dat je met echte materialen uit de natuur te maken hebt. Marmer is een levend product waarbij het dan ook enorm belangrijk is om het op de juiste manier te onderhouden. Desondanks is een marmer aanrechtblad kras- en zuurbestendig en vooral heel uniek. Onze keukenadviseurs vertellen je graag meer over de marmer bladen van Arte en alle mogelijkheden.

Kleuren van Arte marmer keukenbladen

De kleuren voor marmer hebben wit of grijs als basis. Dit maakt het bijzonder eenvoudig om te combineren. Omdat het hier om een natuurproduct gaat, kunnen de eigenschappen op kleurniveau variëren. Kies voor het lichtgekleurde Marmer Carrara met subtiele aderen en je hebt een uniek en ijzersterk blad van marmer.

Marmer Keukenblad | Furnea Keukens
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088

Stijlen die passen bij marmer keukenbladen

Bij Furnea Keukens vind je voor iedere keukenstijl een passende keukenbladen. We hebben een keukenshowroom met CBW erkenning waar onze verkoopadviseurs voor je klaarstaan om je van persoonlijk advies te voorzien, je de mogelijkheden te tonen en je te inspireren om je droomkeuken daarmee samen te stellen. Arte is een merk waarvan we met veel trot de keukenbladen aanbieden. Dit Nederlandse merk is specialist op het gebied van unieke bladen van hoogwaardige kwaliteit welke op een duurzame manier worden geproduceerd. Ben jij benieuwd wat Arte zoal te bieden heeft? Kom dan langs bij ons in de keukenshowroom.

Onderhoud marmer keukenbladen

Marmer is een natuurproduct dat leeft. Dit betekent dat er kleine putjes en haarscheurtjes voor kunnen komen, maar vooral dat het enorm belangrijk is om het keukenblad in je nieuwe keuken met zorg te onderhouden. Wat je ook doet, gebruik voor de reiniging en het onderhoud nooit krachtige/agressieve reinigingsmiddelen, schuurmiddelen en/of schuursponzen, warme of hete vetten, middelen met salpeterzuur en zuurhoudende kitten of lijmen.

Het marmer blad is dan wel oersterk, toch raden we je aan om nooit op het blad te gaan zitten of staan, er niet direct hete pannen of ovenschalen op te zetten, maar onderzetters te gebruiken. Gebruik voor snijden en hakken altijd een snijplank.

Reiniging marmer keukenbladen

Voor de reiniging van een marmer blad raden we aan om altijd de reinigingsmiddelen van Arte zelf te gebruiken. Op die manier weet je zeker dat het blad niet beschadigt. Voor de marmer bladen gebruik je Arte TopCleaner voor eerste gebruik en behandel je het vervolgens met ArteProtect als impregneermiddel. ArteProtect is ook voor dagelijks onderhoud. Mocht je vetvlekken, druppels en vingerafdrukken zien, dan kun je deze verwijderen met een stukje keukenpapier en daarop wat Arte TopCleaner.

Duurzaamheid marmer

Arte keukens is een onderneming waarvoor duurzaamheid enorm belangrijk is. Logistieke processen met minimale belasting voor het milieu hebben dan ook constant volledige aandacht. Ook worden er bij de productie zo weinig mogelijk grondstoffen gebruikt. Er wordt tevens veel tijd en energie gestoken in het welzijn van medewerkers, bijvoorbeeld door het stimuleren van het volgen van interne opleidingen en het leiden van een gezond en vitaal leven. Daarnaast werkt Arte constant aan allerlei projecten om ook kansarme mensen meer kansen te bieden.

Marmer keukenbladen van Arte bij Furnea Keukens

Bij Furnea Keukens vind je voor iedere keukenstijl een passend keukenblad. We hebben een keukenshowroom met CBW erkenning waar onze verkoopadviseurs voor je klaarstaan om je van persoonlijk advies te voorzien, je de mogelijkheden te tonen en je te inspireren om je droomkeuken daarmee samen te stellen. Arte is een merk waarvan we met veel trot de keukenbladen aanbieden. Dit Nederlandse merk is specialist op het gebied van unieke bladen van hoogwaardige kwaliteit welke op een duurzame manier worden geproduceerd. Ben jij benieuwd wat Arte zoal te bieden heeft? Kom dan langs bij ons in de keukenshowroom.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088