Home/Keukenbladen/Neolith keukenbladen

Een omschrijving van Neolith keukenbladen

Het Neolith keukenblad is een heel bijzonder en uniek keukenblad dat door gebruik van een revolutionair productieproces tot stand komt. Er zijn verschillende grondstoffen gebruikt die met Particle Sintering Technology, kortweg sintering, van interne structuur veranderen door samensmelting. Deze bladen hebben een prachtige uitstraling en zijn ontstaan uit 100% natuurlijk materiaal. Juist door die natuurlijke materialen en het speciale productieproces is geen blad gelijk. Eigenschappen kunnen dan ook op kleurniveau afwijken.

Kleuren van Neolith keukenbladen

De kleuren van de Neolith bladen zijn heel uiteenlopend, van wit en grijs tot aan bruin en zwart en alles wat daartussen zit. De mogelijkheden zijn heel divers, van een marmer look blad, een betonlook blad, tot aan Stone Silk en Krater riverwashed. Binnen de kleuren zijn de variaties eindeloos, geen blad is hetzelfde.

Keukens met Neolith keukenbladen

Voor iedere keukenstijl is er wel een bijpassend Neolith keukenblad te vinden. Onze keukenadviseurs staan natuurlijk voor je klaar om je alle mogelijke Neolith bladen te tonen, maar ook om je een persoonlijk advies te geven over welke keukenbladen het best bij je keukenstijl passen. Of je nu een landelijke, betonlook, industriële of moderne keuken wil samenstellen, de Neolith bladen bieden altijd een passende mogelijkheid.

Onderhoud van Neolith bladen

Met een Neolith blad haal je een ijzersterk blad in huis. Het blad is hittebestendig en bestand tegen krassen en slijtage. Ook is er sprake van druk- en gewrichtsbelasting, al wordt zonder meer afgeraden op het blad te gaan zitten of staan. Tevens raden we af om hete pannen rechtstreeks op het blad te zetten. Ook is het advies altijd een snijplank bij snijden en hakken te gebruiken, ondanks de hoge krasvastheid. 

We raden je aan om het blad van je nieuwe keuken alleen maar schoon te maken met de speciaal hiervoor ontwikkelde ArteCream vanuit Arte. Gebruik in ieder geval geen agressieve en chemische reinigingsmiddelen. Matte Neolith bladen zijn extra gevoelig voor water- en vetvlekken, maar ook voor vingerafdrukken. Je kunt dit schoonmaken met een beetje glasreiniger op wat keukenpapier, of een sopje van ArteCream. De dag na plaatsing van het blad dien je het blad voor eerste gebruik schoon te maken met een sopje van ArteCream en een zachte doek. Spoel altijd het blad goed na bij gebruik van ArteCream. Aansluitend droog je het blad na met een droge doek. Ook de dagelijkse reiniging kan met een lauwwarm sopje van ArteCream worden gedaan. Spoel goed na met water en droog het blad goed na. 

Duurzaamheid Neolith

Arte Keukens zet hoog in als het om duurzaamheid gaat. Er wordt constant gelet op de belasting van de productie voor mens en milieu. Door jaarlijks de milieubarometer te monitoren en analyseren wil Arte de CO2 Footprint zo minimaal mogelijk houden. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in het welzijn van de medewerkers van het bedrijf, en wil Arte via het Social Label mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, beter laten doorstromen in het arbeidsproces.

Neolith keukenbladen van Arte bij Furnea Keukens

Furnea Keukens is jouw CBW erkende keukenshowroom waar we je helpen met persoonlijk advies. Hierdoor stel je heel eenvoudig je eigen droomkeuken samen. En wat is nu een op maat gemaakte keuken zonder prachtig keukenblad? Daarom zijn we er trots op dat we je de mooiste keukenbladen van het Nederlandse merk Arte kunnen bieden. Wil je precies weten wat we je van Arte kunnen bieden? Kom dan langs in onze keukenshowroom voor persoonlijk advies.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens