Home/Keukenbladen/Silestone

Silestone composiet bladen van Arte

Een keuken is niet compleet zonder een schitterend keukenblad. Daarom bieden wij enkel keukenbladen van de beste kwaliteit, exact wat je van een CBW erkende keukenshowroom als Furnea Keukens mag verwachten. Een pracht merk voor keukenbladen zoals Arte mag dan ook zeker niet aan ons aanbod van complete keukens ontbreken. Ben je nu benieuwd welke bladen je van Arte kopen kunt? Kom dan langs in de keukenshowroom voor inspiratie en een persoonlijk advies.

Een omschrijving van Silestone composiet

Silestone is een schitterend blad dat gemaakt is van composiet dat tot 90% uit kwarts bestaat. Er wordt een mix van kwarts, hars en kleurstoffen gemaakt en aan die mix worden vaak nog kleine stukjes glas, spiegel, cristobalite of granietkorrels toegevoegd. Hiermee creëer je een schitterend, sprankelend effect. De natuurlijke materialen waaruit de Silestone bladen bestaan, zorgen ervoor dat de eigenschappen op kleurniveau kunnen afwijken. Dit betekent dat ieder blad uniek is.

Kleuren van Silestone composiet bladen

De bladen van Silestone by Arte zijn in enorm veel verschillende kleuren en nuances verkrijgbaar. Het zijn vooral de zwarte en grijze tinten die je hier ziet, al kun je ook kiezen uit diverse tinten wit en een enkele bruine tint. De afwerking van de bladen is divers en verschilt per kleurtint. Dit betekent dat je bijvoorbeeld bij een bepaalde kleur voor een afwerking kunt kiezen, die je bij een andere kleur wellicht niet kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de Suede uitvoering bij kleuren zoals Cemento, Unsui en Negro Tebas. Andere kleuren hebben weer hun eigen unieke kenmerken, zoals de schittering in de Stellar Negro en de prachtige aderen in de Eternal Marquina.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828