Home/Keukenbladen/Xclusive Keramiek

Xclusive keramiek van Arte

Arte is een Nederlands merk waar je de mooiste keukenbladen van hoogwaardige kwaliteit koopt. Bij Furnea Keukens, de keukenshowroom met CBW erkenning, zijn we dan ook enorm trots dat we je een ruim aanbod van diverse bladen van dit merk kunnen aanbieden. Een van de bladen van Arte die je bij Furnea Keukens koopt, is de Xclusive Keramiek. Wil je persoonlijk advies over dit blad? Kom dan langs in onze keukenshowroom waar onze verkoopadviseurs je graag verder helpen.

Een omschrijving van Xclusive Keramiek

De naam van Xclusive Keramiek zegt het al, een keramisch keukenblad dat onderdeel is van een exclusieve lijn van Arte. Het blad bestaat uit meerdere lagen van keramisch materiaal. Deze lagen vormen zich door druk en verhitting. Het resultaat is een blad dat stevig en hard is en heel goed bestand is tegen hitte. Het blad wordt gekenmerkt door de vlammen zoals je dat bij echte marmeren bladen ziet. Wil je weten of Xclusive Keramiek iets voor jou is? Kom dan langs in de keukenshowroom voor persoonlijk advies.

De kleuren van Xclusive Keramiek

De kleuren lopen uiteen van stralend wit met de bekende donkere marmer aderen tot aan heel intens zwart. Bij vrijwel alle kleuren heb je de keuze uit de matte of de gepolijste look. De kleur Ardeo, bijvoorbeeld, is een donker blad met prachtige goudkleurige aderen. Het blad Casarano is een mooi donkergrijs blad dat veel lijkt op een betonlook blad. Het zijn vooral de witte, grijze en zwarte tinten die je bij de bladen van Xclusive Keramiek terugziet.

Stijlen

Xclusive Keramiek past bij de meest uiteenlopende stijlen keukens. Allereerst is dit marmer look blad een heel goede match met moderne keukens in hoogglans uitvoering. Bekijk je echter de stijl van een blad als Pacci, Galatone, Taviano en Casarona, dan zie je al snel dat deze bladen prachtig staan bij een industriële keuken. Ook voor een landelijk ingerichte keuken kun je heel goed uit de voeten met de bladen uit de Xclusive Keramiek. Wil je advies of de mogelijkheden bekijken? Kom dan langs in onze keukenshowroom voor persoonlijk advies.

Onderhoud van de Xclusive Keramiek bladen

Dit hard gebakken keramisch keukenblad uit de Xclusive Keramiek lijn is waterdicht, hitte-, kras- en vlekbestendig, gemakkelijk in onderhoud en erg hygiënisch. Wil je lang van dit mooie blad kunnen genieten, dan is het juiste onderhoud essentieel. Gebruik dan ook nooit bijtende en chemische reinigingsmiddelen of middelen met pH-waarde die hoger ligt dan 10. Chloorhoudende middelen zijn uit den boze, evenals ontvetters of andere agressieve reinigingsmiddelen. Voor het juiste onderhoud kun je het best kiezen voor een onderhoudsproduct van Arte zelf. De dag na plaatsing van het blad maak je een sopje van ArteCream en reinig je daarmee het blad met een zachte doek. Spoel na met water en maak het blad droog met een pluisvrije doek. ArteCream is ook heel geschikt voor dagelijks onderhoud, waarbij naspoelen met schoon water altijd belangrijk is. Bladen in een matte donkere tint zijn gevoeliger voor vlekken door vet, water en vingerafdrukken. Gebruik een stukje keukenpapier met wat glasreiniger om deze vlekken te verwijderen. Kalkvlekken kun je behandelen met natuurazijn. heb je te maken met hardnekkig of aangekoekt vuil, dan kun je altijd een spons en een sopje van ArteCream gebruiken. 

Ondanks dat je met Xclusive Keramiek voor een ijzersterk blad kiest, wordt er afgeraden op het blad te gaan zitten of staan. Zet geen hete pannen of schalen rechtstreeks op het blad en wees voorzichtig met hete dampen van de vaatwasser.

Duurzaamheid

De natuurlijke grondstoffen zorgen voor een duurzaam keramiek aanrechtblad. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt bij Arte en daarom heeft het merk tijdens het gehele productieproces aandacht voor het milieu en het welzijn van de mensen die op enige manier deelnemen aan het productieproces. Daarnaast wordt er constant aandacht besteed aan het zo minimaal mogelijk houden van de CO2 Footprint.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens