Home/Keukenbladen/Xclusive Keramiek

Xclusive keramiek van Arte

Arte is een Nederlands merk waar je de mooiste keukenbladen van hoogwaardige kwaliteit koopt. Bij Furnea Keukens, de keukenshowroom met CBW erkenning, zijn we dan ook enorm trots dat we je een ruim aanbod van diverse bladen van dit merk kunnen aanbieden. Een van de bladen van Arte die je bij Furnea Keukens koopt, is de Xclusive Keramiek. Wil je persoonlijk advies over dit blad? Kom dan langs in onze keukenshowroom waar onze verkoopadviseurs je graag verder helpen.

Een omschrijving van Xclusive Keramiek

De naam van Xclusive Keramiek zegt het al, een keramisch keukenblad dat onderdeel is van een exclusieve lijn van Arte. Het blad bestaat uit meerdere lagen van keramisch materiaal. Deze lagen vormen zich door druk en verhitting. Het resultaat is een blad dat stevig en hard is en heel goed bestand is tegen hitte. Het blad wordt gekenmerkt door de vlammen zoals je dat bij echte marmeren bladen ziet. Wil je weten of Xclusive Keramiek iets voor jou is? Kom dan langs in de keukenshowroom voor persoonlijk advies.

De kleuren van Xclusive Keramiek

De kleuren lopen uiteen van stralend wit met de bekende donkere marmer aderen tot aan heel intens zwart. Bij vrijwel alle kleuren heb je de keuze uit de matte of de gepolijste look. De kleur Ardeo, bijvoorbeeld, is een donker blad met prachtige goudkleurige aderen. Het blad Casarano is een mooi donkergrijs blad dat veel lijkt op een betonlook blad. Het zijn vooral de witte, grijze en zwarte tinten die je bij de bladen van Xclusive Keramiek terugziet.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088