CBW Erkend Logo - Furneakeukens.nl
CBW Erkend Logo - Furneakeukens.nl
Plan een afspraak

Keukeninspiratie

Keukeninspiratie2021-04-22T11:31:41+00:00

Keuken inspiratie voor de keuken van je dromen

Zoveel mensen, zoveel smaken. Gelukkig zijn we allemaal uniek waardoor we ook bij het samenstellen van een keuken eindeloos veel keuzemogelijkheden willen hebben. Bij onze CBW erkende keukenshowroom helpen onze keukenadviseurs je graag je maatwerk keuken samen te stellen. Wellicht heb je al wat ideeën opgedaan over hoe je keuken er ongeveer uit moet komen te zien, maar het kan ook zijn dat je nog inspiratieloos bent. Bij Furnea Keukens zijn wij er om je te helpen! We delen hier regelmatig blogs over de nieuwste trends in keukenland. Ook wanneer je meer wil weten over bepaalde keukenstijlen of keukenopstellingen vind je hier alle inspiratie. Het kan zomaar zijn dat je op de meest fantastische ideeën komt, met een keuken waar je normaal gesproken nooit voor had gekozen als resultaat. Denk aan mat, hoogglans, betonlook. Deurtjes met of zonder greepjes, maar ook een keuze uit eindeloos veel verschillende werkbladen. De mogelijkheden zijn zo divers dat we ze graag hier voor je op een rijtje zetten. Wil je dan nog graag eens de opties in het echt bekijken? Kom dan vooral langs in de keukenshowroom waar onze keukenadviseurs je graag verder helpen. Uiteraard wordt je keuken altijd gratis bezorgd!

Alle toebehoren voor een complete keuken

Bij Furnea Keukens stel je eenvoudig een complete keuken samen. We werken met Arte als topmerk voor een keuken van hoge kwaliteit. Naast alleen de mooiste keukenkastjes zoek je ook een werkblad dat bij jou en je keuken past. Dekker Zevenhuizen en Artego zijn de merken waar je bij Furnea Keukens de meest uiteenlopende soorten bladen vindt. Daarnaast maak je een keuze uit de mooiste en meest handige keukenapparatuur, kranen spoelbakken en zelfs je eigen eettafel en stoelen stel je hier moeiteloos samen. Enerzijds heb je zoveel keuze dat er voor iedere smaak een keuken samen te stellen is, anderzijds kan het overweldigend zijn waardoor een keuze maken enorm lastig is. Daarom helpen we je, niet alleen in onze keukenshowroom met onze adviseurs. Ook door blogs te delen, helpen we je aan alle inspiratie voor het samenstellen van de complete keuken van je dromen. In de keukenshowroom maken we graag een 3D ontwerp zodat je een goed beeld krijgt van je nieuwe keuken.

De wildeiken en rustiek eiken eettafels zijn absolute toppers uit de Furnea Keukens collectie. Voor een sfeervolle eetkamer is er geen betere keuze. Hieronder kom je te weten waarom ze ook niet uit jouw interieur mogen ontbreken!

Voor een maatwerk keuken van het prachtige Duitse Artego Kuchen is de CBW erkende keukenshowroom van Furnea Keukens waar je moet zijn. Hier stel je, met behulp van persoonlijk advies van de keukenadviseurs, je maatwerk keuken samen. Wil je een keuken die qua kleur overal bij past, dan moet je zeker voor een zwarte keuken kiezen.

Bodahl is een supertof Deens merk waar je met behulp van een configurator heel eenvoudig je eettafel en stoelen samenstelt. Daardoor personaliseer je je set en pas je deze geheel aan op de stijl van je Furnea Keukens keuken.

Koken op inductie is een slimme en veilige manier van koken. Doordat de kookplaat niet verwarmd wordt, maar juist de pan, is er een lager risico op brandgevaar. Daarnaast is het een stuk energiezuiniger dan koken op een andere warmtebron. Een inductiekookplaat kopen is dan ook een verstandige keuze. In de keukens showroom van Furnea kun je alle mogelijke opties bekijken. Wellicht doe je ook op andere vlakken nog inspiratie op.

De keuken is het centrale hart van je huis. Hier kook je en kom je samen om tijdens het eten de dag door te nemen. Het is dan ook een plaats waar iedereen in je gezin zich op zijn gemak moet voelen. Kies dan ook een keuken die bij je past, of dit nu een luxe design keuken is, of een goedkope keuken. Bij Furnea koop je de keuken die bij je smaak en budget past.