Keukenkranen & Spoelbakken

Keukenkranen zijn een belangrijk onderdeel van je nieuwe keuken. En gelukkig hebben we tegenwoordig heel wat te kiezen: van de traditionele keukenkraan tot de keukenkraan met uittrekbare uitloop of sproeikop en natuurlijk de kokend water kraan. Wil je opvallende kleur? Ook dat is mogelijk bij Furnea Keukens!

En ook een spoelbak is tegenwoordig niet zomaar een onderdeel van je nieuwe keuken. De trend van dit moment? Een spoelbak in dezelfde kleur als je keukenkraan, ook als je kiest voor zwart, koper of goud. Maar daar blijft het niet bij! Een spoelbak is tegenwoordige uitgerust allerlei handige snufjes!

Franke keukenkranen

De keukenkranen en kokend water kranen van Franke zijn een must voor jouw nieuwe keuken. Het bedieningsgemak, de uitstraling en de mogelijkheden zorgen voor een perfecte match. Bovendien krijg je bij een Franke kraan 5 jaar all-in garantie!

Franka logo | Furnea Keukens
Franka keukenkraan | Furnea Keukens
Franka spoelbakken | Furnea Keukens

Franke Spoelbakken

Een spoelbak dit matcht met je keukenkraan? Dat kan dankzij de uitgebreide kranen en spoelbakken lijn van Franke. En er is nog meer… Een Franke spoelbak heeft verschillende  praktische eigenschappen die het leven een stukje makkelijker maken.

Franka logo | Furnea Keukens

Quooker keukenkranen

Zeg wij zeggen: Quooker, dan zeg jij: kokend water kraan. Dit merk is een pionier als het gaat om, zoals ze het zelf zeggen: de kraan die alles kan. Kokend water, koel bruisend water, gefilterd water… Een Quooker kraan is echt een aanwinst voor je keuken!

Quooker logo | Furnea Keukens
Quooker keukenkraan | Furnea Keukens

Keukenkranen en spoelbakken: ze maken je nieuwe keuken net iets fijner!

Of je nou kiest voor traditionele keukenkranen of een kokend water kraan waaruit je ook nog eens bruisend en gefilterd water kunt tappen, de keukenkranen van Furnea Keukens maken jouw nieuwe keuken helemaal af. En dat geldt natuurlijk ook voor de spoelbak. Spoelbakken zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een bak om je handen te wassen, de afwas in te doen en een sopje in te maken. Spoelbakken zijn echt een onderdeel van je nieuwe keuken en kunnen zelf samensmelten met je werkblad. Tegenwoordig kun je ze ook in verschillende kleuren krijgen waardoor je keukenkraan en spoelbak perfect met elkaar matchen. En dan hebben we het niet alleen over zilveren keukenkranen en spoelbakken, maar ook hippe kleuren zoals zwart, goud en koper. Lekker hip & trendy!

Ga voor gemak met luxe keukenkranen

Als je een nieuwe keuken gaat kopen, dan wil natuurlijk het maximale comfort en gemak. En dat bereik je zeker door te kiezen voor een kokend water kraan van Quooker of Franke. En met veel van deze keukenkranen kun je niet alleen kokend water tappen. Ook warm, koud, gekoeld en bruisend water behoren tot de mogelijkheden. Alleen een keukenkraan voor kokend water of alleen een keukenkraan voor gekoeld of bruisend water? Dat kan ook! En natuurlijk zijn de keukenkranen heel goed beveiligd. En wil je geen kokend water kraan? Dan hebben we bij Furnea Keukens natuurlijk ook talloze andere mogelijkheden. Neem een voorbeeld aan keukenkranen met een uittrekbare uitloop of handdouche. Met deze kranen kun je gemakkelijk iets kunt vullen en je gehele spoelbak tot aan de hoekjes schoonspoelen. 

Verschillende soorten spoelbakken

Spoelbakken zijn tegenwoordig dé accessoire van de keukenbladen in je nieuwe keuken. En ook hierbij geldt dat trends elkaar opvolgen. Zo zijn spoelbakken bij Furnea Keukens verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, goud en koper. Leuk detail: ook onze keukenkranen zijn verkrijgbaar in deze kleuren waardoor je kraan en spoelbak perfect matchen. Maar het blijft zeker niet alleen bij de kleurkeuze. Je kunt ook kiezen uit verschillende manieren van inbouwen; een vlak inbouw, een onderbouw, een Top-Zero, een onderbouw en een opbouw spoelbak. Maar Furnea Keukens gaat graag nog een stapje verder. Wij hebben namelijk ook spoelbakken met een turbo afvoer en/of een knop waarmee je de afvoer met één druk op de knop kunt openen en sluiten aan de collectie toegevoegd. Wil jij dus echt bijzondere keukenkranen en spoelbakken van onder andere het merk Dekker Zevenhuizen? Kom dan naar Furnea Keukens.

Kom je keukenkranen en spoelbakken uitzoeken bij Furnea Keukens

Al die opties voor keukenkranen en spoelbakken… Wij begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom nodigen wij je graag uit om langs te komen in onze keukenshowroom in Schiedam. Want sommige producten moet je gewoon even in het echt kunnen bekijken en vergelijken. En dat geldt ook zeker voor keukenkranen en spoelbakken. Tijdens je afspraak bespreken we wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Maar we kijken ook naar je levensstijl. Ben je bijvoorbeeld een echte theeleut? Dan moet je natuurlijk een kokend water kraan hebben. Heb je een groot gezin? Dan is een ruimte spoelbak geen overbodige luxe. Met dit in ons achterhoofd gaan we samen op zoek naar de perfecte keukenkranen en spoelbakken, passen bij jouw wensen, verwachtingen, levensstijl én nieuwe keuken. Wil je ook een keuken met luxe keukenkranen en spoelbakken? Neemt contact op met Furnea Keukens!

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens