Samen ontwerpen we jouw keukenopstelling

Als we kijken naar de verschillende keukenopstellingen, dan is er heel wat te kiezen. Grofweg zijn er drie mogelijkheden: de rechte keuken, de hoekkeuken en de keuken met keukeneiland. Binnen deze opstellingen zijn er ook weer verschillende variaties mogelijk. En eigenlijk is het keukeneiland daarbij een beetje een outsider. Een keukeneiland of een kookeiland past in elke keukenopstelling. Met een keukeneiland kun je namelijk een hoekkeuken, maar ook een rechte keuken creëren.

Een rechte of een hoek keukenopstelling

Als we dieper inzoomen zien we dat er bij de rechte keuken en hoekkeuken veel variaties mogelijk zijn. Als je bijvoorbeeld een rechte keuken wilt, dan kun je kiezen uit één recht keukenblok of de parallel keuken met twee rechte keukenblokken tegenover elkaar. Bij de hoekkeuken kun je natuurlijk kiezen voor een keukenopstelling met een 90 graden hoek, maar ook voor een L-keuken, G-keuken of een U-keuken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om alle ruimte in jouw keuken maximaal te benutten!

L-keukens

De naam zegt het al: een L-keuken heeft een lange en een korte zijde. Tenminste één zijde van deze keukenopstelling staat tegen de muur aan, de andere zijde kun je zelf bepalen. Met een L-keuken benut je alle ruimte in je keuken.

Lees meer
Keukeneilanden

Keukeneiland of kookeiland, bijna iedereen droomt er wel van! En als je de ruimte hebt, dan raden wij je zeker aan deze keukenopstelling. te overwegen. Deze keukeneiland is namelijk niet alleen heel praktisch, maar ook heel sfeervol.

Lees meer
Rechte keukens

De meest gekozen keuken is toch wel de rechte keuken. Deze keukenopstelling neemt weinig ruimte in beslag en is lekker praktisch. En wie denkt dat een rechte keuken saai heeft het mis! Je kunt ‘m namelijk helemaal zelf indelen!

Lees meer
G-keukens

Wil je lekker veel ruimte om uitgebreid te kunnen koken en spullen op te bergen? Dan is de G-keuken ideaal! Deze keukenopstelling heeft een extra uitbouw/schiereiland. Hierdoor heb je met een G-keuken heel veel extra ruimte!

Lees meer
Parallel keukens

De parallel keuken is een efficiënte en praktische keuken. Deze keukenopstelling past in zowel een dichte als een open keukenruimte. En natuurlijk heeft een parallel keuken veel werk- en opbergruimte. Een droom die uitkomt!

Lees meer
Hoekkeukens

De hoekkeuken is één van de meest populaire keuken indelingen. Met keukenopstelling in een hoek kun je namelijk heel veel kanten op. Daarnaast benut je met een hoekkeuken alle ruimte en heb je aan opbergruimte geen gebrek!

Lees meer
U-keukens

De u-keuken spreekt natuurlijk tot je verbeelding: deze keukenopstelling heeft de vorm van U. Vaak zijn twee zijdes van een u-keuken tegen een muur aan geplaatst. De derde zijde van de keuken gebruikt je als kookeiland en/of bar.

Lees meer