Uitgebreid koken in de G-keuken

Heb jij wel eens van de G-keuken als keukenopstelling gehoord? Het is geen verrassing dat de G-keuken de vorm van een G heeft. Deze keukenopstelling lijkt het meest op een U keuken, alleen dan met nog meer ruimte en een extra schiereiland aan een zijde. Dit schiereiland zorgt ervoor dat de G vorm van de keuken ontstaat.

Wil jij nu ook graag in een zee van ruimte koken en ben je benieuwd of de G-keuken bij jou past? Kom dan langs in onze keukenshowroom. Onze keukenadviseurs adviseren en inspireren je graag. Daarnaast kunnen ze direct een 3d tekening van de door jou beoogde keuken maken. Wist je dat Furnea Keukens een CBW erkende keukenshowroom is?

Mogelijkheden van de G-keuken

De G-keuken heeft als voordeel dat het veel ruimte biedt. En door die grote ruimte zijn er ook veel mogelijkheden voor het inrichten van de G-keuken. Feitelijk bepaal jij hoe je een nieuwe keuken met deze opstelling inricht, echter het meest gebruikelijke is om de keukenapparatuur op de lange wand te plaatsen. Ook voor keukenapparatuur van A-merken ben je bij Furnea Keukens aan het juiste adres. Op keukenapparatuur krijg je, afhankelijk van het merk, 2 tot 5 jaar garantie. De korte wanden bieden dan ruimte voor het kook- en spoelgedeelte. Het schiereiland wordt veel gebruikt om de kookplaat en spoelbak in te plaatsen. Ook kun je er voor kiezen om het schiereiland als bar in te richten. Wist je dat je bij Furnea Keukens ook de mooiste eettafels en (bar-)stoelen koopt? Je stelt ze geheel naar eigen wens samen en je krijgt niet alleen 10 jaar garantie op je keuken, maar ook op de meubels. Maak direct gebruik van onze montagedienst. We bezorgen bijvoorbeeld je keuken altijd gratis, maar kunnen ook de keuken plaatsen, apparatuur installeren en je nieuwe meubels monteren. Samen koken en eten aan het schiereiland van je G-keuken is fantastisch!

Een G-keuken is enorm praktisch

Een G-keuken heeft enorm veel werkruimte terwijl er ook veel ruimte overblijft voor alle keukenapparatuur die je maar nodig hebt. Het schiereiland biedt extra ruimte wanneer je graag samen met je partner of vrienden kookt. En al die ruimte heeft als extra voordeel dat je daarbij nog meer opbergruimte hebt, zelfs als je geen bovenkastjes kiest. Je G-keuken kun je in iedere gewenste keukenstijl samenstellen, van greeploos en modern tot aan landelijk met de mooiste kastgreepjes die je natuurlijk ook bij Furnea Keukens koopt. Bij Furnea Keukens maak je direct een keuze uit de mooiste keukenbladen. Je kunt de keuken zo inrichten als voor jou praktisch is. Plaats bijvoorbeeld keukenapparatuur, kookplaat en spoelbak dicht bij elkaar zodat je alles binnen handbereik hebt. Sowieso is een G-keuken al zo gevormd dat je al snel alles bij de hand hebt. Voor nog meer opbergruimte kun je ervoor kiezen om in de hoek een carrousel te laten plaatsen. De hoek is anders een loze ruimte die je op deze manier toch optimaal benut. Natuurlijk kun je bij de adviseurs in onze keukenshowroom terecht wanneer je meer wil weten over de mogelijkheden. In het 3d ontwerp dat we voor je maken zie je direct welk effect jouw ideeën voor de keukenopstelling hebben. Heb je er de ruimte voor in huis en is koken echt jouw ding, dan raden we je zeker aan om een G-keuken te overwegen.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens