Hoekkeuken: bespaar je de ruimte

De hoekkeuken is, naast de rechte keuken, een populaire keukenopstelling. En dat is eigenlijk heel logisch. Want een hoekkeuken is super praktisch én ruimtebesparend. Onder keukens met een hoek heb je natuurlijk ook weer verschillende soorten, bijvoorbeeld de L-keuken, de G-keuken en de hoekkeuken met bar. Daarom passen keukenopstellingen met een hoek altijd!

Keukens met een hoekopstelling nemen relatief weinig ruimte in beslag. Hierdoor behoort een kleine hoekkeuken voor kleinere ruimtes zeker tot de mogelijkheden. Er zijn heel veel variaties mogelijk. Niet alleen qua opstelling, maar ook qua stijl. Onze keukenadviseurs nemen je graag mee op ontdekkingstocht om te kijken welke nieuwe keuken bij jou past. Kom dus snel langs!

Populair: de kleine hoekkeuken

Blader je door een standaard woon- of keukenmagazine, dan zie je vaak de mooiste hoekkeukens opgesteld staan in grote en lichte ruimtes. Prachtig! Maar de realiteit is dat we hier in Nederland over het algemeen wat kleinere huizen met kleinere kookvertrekken hebben. Dat hoeft echter niet te betekenen dat een hoekkeuken niet geschikt is voor kleinere ruimtes. Want juist voor kleinere kookvertrekken is deze keukenopstelling de ideale oplossing! En bij een open keuken kun je jouw keuken zelfs uitbreiden met een bar of keukeneiland. Of plaats de bar tegen je hoekkeuken aan om een G-keuken te creëren. Een aantal tips om je kleine hoekkeuken verder in te richten zijn: neem lichte kleuren, maak gebruik van hoge kasten en kies voor inbouw keukenapparatuur. Zo wordt ook jouw kleine keuken een oase van ruimte! Ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan langs in onze keukenshowroom in Schiedam.

Welke stijl wordt jouw keuken met hoekopstelling?

Net zoals voor alle keukens van Furnea Keukens geldt: een hoekkeuken is in heel veel kleuren, materialen en stijlen te bestellen. Populair onder de keukens met een hoekopstelling zijn de moderne hoekkeuken en de zwarte hoekkeuken. Bij de moderne hoekkeuken hebben rechte lijnen en kleuren zoals wit, grijs, zwart en bruin een centrale rol. Keukenapparatuur zoals de oven en magnetron is vaak netjes ingebouwd en de keukendeuren zijn greeploos of hebben langwerpige, rechte grepen. En andere trend is de zwarte hoekkeuken. Een zwarte keuken kun je op verschillende manieren inrichten. Zwarte keukendeuren, een zwart keukenblad of een combinatie daarvan. Daarnaast hebben we bij Furnea Keukens ook kranen en spoelbakken in het zwart in ons assortiment. Zo maak je jouw zwarte keuken helemaal compleet.

Hoekkeuken kopen bij Furnea Keukens

Wil je een nieuwe keuken met een hoekopstelling kopen? Dan is Furnea Keukens jouw winkel! Natuurlijk begrijpen wij dat je niet zomaar langs komt om ‘even’ een nieuwe hoekkeuken te kopen. Daarom vragen wij je om vooraf een afspraak te maken voor onze keukenshowroom. Dan hebben onze keukenspecialisten zeker alle tijd om je te helpen bij je droomkeuken. Tijdens deze afspraak gaan we samen kijken naar jouw wensen en de mogelijkheden. Wat past er qua ruimte en wat vind je belangrijk. Maar ook kijken we naar de stijl, wil je een industriële keuken of juist een landelijke? Daarna maken we een 3D-tekening van jouw keuken zodat deze steeds een beetje echter wordt. En als je zelf niet zo handig bent, dan kunnen wij de keuken ook voor je inmeten en monteren. En ook als je wel handig bent is het soms wel eens fijn om alles even uit handen te geven. Bij Furnea Keukens kun je dus rekenen op een goede service en advies als je jouw hoekkeuken komt kopen.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens