De populaire hoekkeuken

Een hoekkeuken, ook wel bekend als L-keuken, is een van de meest populaire keukenopstellingen. Je hebt alles bij de hand, voldoende opbergruimte en het past in vrijwel ieder formaat woning. Je kunt voor iedere denkbare afmeting kiezen. Hierdoor kun je een hoekkeuken eenvoudig op de ruimte die je in huis hebt aanpassen. Een hoekkeuken is daarbij bijzonder veelzijdig. Je kunt namelijk kiezen voor de traditionele hoekkeuken die met beide zijden tegen een muur zit, maar ook van een zijde een los element maken. Hierdoor verbind je de keuken met je woonkamer en kun je er een bar van maken.

Bij Furnea Keukens ben je aan het juiste adres voor barstoelen, maar ook voor je maatwerk eettafels en stoelen. Je krijgt 10 jaar garantie op deze meubels. Onze keukenadviseurs vertellen je graag uitgebreid over de mogelijkheden van de hoekkeuken en tonen je hoe deze eruit komt te zien door middel van een 3d ontwerp. Furnea Keukens heeft een full service en CBW erkende keukenshowroom. De keukens worden altijd gratis bezorgd en op keukens en meubels krijg je standaard 10 jaar garantie.

Kleine hoekkeuken voor een kleine ruimte

Zoals gezegd is een hoekkeuken voor vrijwel iedere ruimte geschikt. Heb je twee vrije wanden, dan kan hier al snel een hoekkeuken in iedere geschikte afmeting geplaatst worden. Maar zelfs als je slechts een wand beschikbaar hebt, is een hoekkeuken geschikt. Hierdoor verbind je je nieuwe keuken namelijk met de rest van je woning. Bij een kleine ruimte is het wel zo fijn dat de hoekkeuken in een ruimte met raam geplaatst wordt. Kies ook voor lichte kleuren om optisch meer ruimte te creëren. Heb je een hoekkeuken waarbij je slechts een wand gebruikt, dan is het enorm leuk om het kookgedeelte op het vrijstaande deel te laten plaatsvinden. Op die manier sta je altijd in verbinding tot de mensen in de woonkamer. Wist je dat je bij Furnea Keukens ruime keuze hebt uit keukenapparatuur van A-merken en de mooiste keukenbladen? Je stelt bijzonder eenvoudig je complete keuken samen. Op keukenapparatuur, afhankelijk van het merk, krijg je 2 tot 5 jaar garantie. Je kunt onze montagedienst inschakelen voor het plaatsen van je hoekkeuken, het installeren van je keukenapparatuur en het monteren van je maatwerk eettafel en stoelen. Kies voor bovenkastjes wanneer je een klein formaat hoekkeuken kiest. Hierdoor beschik je altijd over voldoende opbergruimte. Nu kun je bij Furnea Keukens eindeloos veel verschillende handgreepjes kiezen, maar wellicht is een strakke greeploze keuken voor een kleine ruimte wel de beste oplossing om optisch meer ruimte te creëren.

Een grote hoekkeuken

Wil je graag een grote keuken en beschik je over veel ruimte, dan kun je je keuken hier eenvoudig op aanpassen. Vind je dit mooi en heb je er ruimte voor over, overweeg dan een keukeneiland bij je hoekkeuken te plaatsen. Net geen ruimte voor een kookeiland, maar wel genieten van de voordelen hiervan, kies dan voor een schiereiland. Onze keukenadviseurs laten je hierbij graag de mogelijkheden zien.

Hoekkeukens in diverse stijlen

De keukenopstelling is vrijwel nooit van invloed op de keukenstijl die je kiest. Daarom kun je een hoekkeuken in alle stijlen laten samenstellen. Kies voor een kleur, afwerking, blad, spoelbak en keukenapparatuur om geheel je eigen stijl aan je keuken te geven. Bij Furnea Keukens koop je dan ook complete keukens. Kies bijvoorbeeld voor hoogglans of mat greeploze deurtjes om de moderne stijl te vormen. Bij landelijke keukens denk je weer aan een blad van natuursteen, robuuste keukenapparatuur en gefreesde deurtjes in wit of grijs.

Persoonlijke hoekkeuken stijl

Het gaat de hoekkeuken worden, zover ben je al. Maar nu is het tijd om de kleur van de kastjes, de handgrepen (of niet), het blad en alle andere keukenapparatuur inclusief kranen en spoelbakken te kiezen. We helpen je hier graag bij. Ons doel is ontzorgen waarbij we je graag helpen om je droomkeuken neer te zetten.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088