Home/Keukenopstellingen/Op maat Keukens

Unieke maatwerk keuken voor jou op maat gemaakt

Zoveel mensen, zoveel smaken en daarom is het maar goed dat je bij de full service keukenshowroom van Furnea Keukens eenvoudig je keuken op maat kunt laten maken. Bij Furnea Keukens, met CBW erkenning, werken deskundige keukenadviseurs die je tijdens alle facetten van het ontwerpproces kunnen adviseren en inspireren. Heb je je ideeën doorgegeven, dan maken we een 3d ontwerp hiervan zodat je een beeld krijgt van hoe het eruit komt te zien.

Omdat je bij ons een complete keuken koopt, kunnen we je dan ook direct voorbeelden tonen van onze aanrechtbladen, spoelbakken en kranen. En natuurlijk zijn wij niet compleet zonder een ruim aanbod van keukenapparatuur van diverse A-merken. Kies jij een greeploze keuken of ga je voor een van de handgreepjes uit ons aanbod?

Alles wat je hartje begeert

Het grootste voordeel van een nieuwe keuken op maat is dat je deze volledig op je wensen en mogelijkheden aanpast. Misschien zie jij wel een bepaald type keuken, maar had je toch net liever een andere kleur of een ander blad. En dat is nu exact waar het grootste voordeel van een keuken op maat zit. Je bepaalt zelf hoe de maatwerk keuken is samengesteld. Dit is ook een ideale oplossing voor wanneer je een ruimte met afwijkende afmetingen hebt. Je keuken wordt daarbij geheel opgemeten en aangepast op je smaak en de ruimte waar de keuken in geplaatst wordt. Kom je langs in onze keukenshowroom dan denken we graag met je mee welke keuken indeling en -opstelling het best bij jou en de beoogde ruimte past. Je bepaalt zelf welke keukenstijl bij jou past en in welke vorm je deze samenstelt. Hoogglans, mat, betonlook, landelijk, modern, met of zonder greepjes, alles is mogelijk. Het is aan jou de eer te kiezen voor wat er bij je past. Kleur, mat, hoogglans of een mix van alles, het is aan jou.

Keukenbladen, spoelbakken en kranen

Er bestaat geen foute combinatie en je kiest gewoon wat jij mooi vindt, of dat nu wel of niet in de lijn van een bepaalde keukenstijl past. Bij Furnea Keukens bieden we je een enorm ruim aanbod van verschillende keukenbladen, spoelbakken en kranen die bij iedere stijl passen. Denk aan bladen van natuursteen en keramiek, zwarte en RVS kranen en spoelbakken en zelfs de Quooker als kokendwaterkraan behoort tot de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar wat er zoal mogelijk is of welke keuzemogelijkheden je hebt, kom dan langs in de keukenshowroom.

Opmaat keuken Showroom bezoek | Furnea Keukens
Opmaat keuken Showroom | Furnea Keukens

Keukenapparatuur

Wat heb jij nodig voor de beste kookervaring? Vaatwassers, kookplaten, koelkasten of koel- vriescombinaties… het is slechts een greep uit de mogelijkheden bij een keuken op maat. En waar wil je dan die keukenapparatuur geplaatst? Wil je een speciale kastenwand, een kookeiland of een schiereiland? Misschien hou jij wel van een ‘recht toe en rechtaan’ keuken. The sky is the limit, dat is waar het bij een keuken op maat om draait.

Anders nog iets?

Nu je je keuken op maat hebt laten ontwerpen, wil je er geheel in stijl eten. Misschien is dit dan wel het moment om een nieuwe eettafel met bijpassende stoelen te kopen. Bij Furnea Keukens heb je de mogelijkheid om een unieke set samen te stellen die geheel in de stijl van je nieuwe Furnea Keukens keuken past. Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het samenstellen van je maatwerk tafel en stoelen.

Opmaat keuken bladen | Furnea Keukens

Iedere vierkante meter optimaal benut

Welke keuken je ook kiest, bij Furnea Keukens geniet je van uitstekende service. Zo wordt je keuken altijd gratis bezorgd. Je kunt de maatwerk keuken helemaal aanpassen op de ruimte die je hebt. Een keuken op maat zorgt dan ook voor het optimaal benutten van iedere vierkante meter die je er voor over hebt.We bieden op keukens en meubels standaard 10 jaar garantie en op keukenapparatuur, afhankelijk van het merk, 2 tot 5 jaar garantie. Bij Furnea Keukens stel je eenvoudig je droomkeuken op maat samen. Iedere stijl en kleur is mogelijk. En als je keuken dan klaar, bezorgen we deze gratis. Voor het plaatsen van de keuken schakel je gewoon onze montagedienst in. Geniet van de voordelen van een op maat gemaakte keuken.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens