Home/Keukenopstellingen/Parallel keukens

Maximaal gebruik van de ruimte met een parallel keuken

Een parallel keuken is een fantastische keuken die je zo groot en uitgebreid kunt maken als je zelf wil. Bij deze keukenopstelling heb je twee rechte keukens die parallel aan elkaar worden geplaatst. Het is een keuken waarmee je de beschikbare ruimte optimaal benut. Door de vele manieren waarop je de parallel keuken kunt inrichten en samenstellen en de ruime hoeveelheid bewegingsruimte die je hebt, is dit een schitterende keukenopstelling.

We nodigen je uit om in onze full service keukenshowroom je wensen en ideeën met onze adviseurs te bespreken. Ze zullen dit direct verwerken in een 3d ontwerp waardoor je een duidelijk beeld hebt van hoe jouw ideeën er in werkelijkheid uit komen te zien. Furnea Keukens is CBW erkend en geeft op alle keukens en meubels 10 jaar garantie.

Met een parallel keuken benut je de ruimte maximaal

Een parallel keuken kun je op verschillende manieren plaatsen. Denk aan een deel tegen een wand of beide delen parallel aan elkaar tegen een wand. Toch kun je er ook heel goed voor kiezen om beide delen vrijstaand te plaatsen. Hierdoor creëer je een heel open sfeer. Furnea Keukens bezorgt je nieuwe keuken gratis en voor professionele plaatsing van je keuken inclusief apparatuur schakel je onze montagedienst in. We adviseren je om in ieder geval twee meter ruimte tussen beide keukendelen te houden. Zo blijft er voldoende ruimte om te bewegen over, maar heb je ook geen problemen bij het openen van de oven, koelkast en vaatwasser.

Een parallel keuken indelen

Heb je al een idee hoe je de indeling van de parallel keuken ziet? In de eerste plaats kun je kiezen voor bovenkastjes voor nog meer opbergruimte. Hierbij is het dan natuurlijk wel van belang dat het deel waar de kastjes boven moeten hangen, tegen een wand geplaatst wordt. Misschien wil je wel op beide elementen een werkblad. Maak dan een keuze uit ons ruime aanbod van diverse keukenbladen. Van een element kun je indien gewenst een bar maken, maar je kunt ook daar alle keukenapparatuur plaatsen zodat je tijdens het koken alles bij de hand hebt. Bij Furnea Keukens koop je complete keukens en dus heb je een keuze uit een totaalaanbod van keukenapparatuur van A-merken. Op de apparatuur krijg je, afhankelijk van het merk waarvoor je gekozen hebt, 2 tot 5 jaar garantie. Ook voor spoelbakken en kranen kun je in onze keukenshowroom terecht. Wil je niet op beide zijdes een werkblad plaatsen, dan zou je ervoor kunnen kiezen van het andere deel een kastenwand te maken voor extra opbergruimte.

Een parallel keuken passend bij iedere keukenstijl

Een parallel keuken wordt veel gezien bij de moderne keukenstijl, vaak met greeploze kastjes en in hoogglans uitgevoerd. Dat wil echter niet zeggen dat dit de enige keukenstijl is waar de parallel keuken in uitgevoerd kan worden. Sterker nog, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Kies juist uit ons ruime aanbod van verschillende handgrepen als je geen greeploze keuken wil. Daarnaast maak je de keuken zo landelijk, modern, industrieel, etc. als je maar wil. En als je dan je keuken helemaal af wil maken, stel je bij ons in de keukenshowroom een eettafel en stoelen samen. Op die manier heb je meteen alles op elkaar afgestemd en zit je wellicht op je nieuwe barkrukken aan je eigen bar in de keuken.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088