Home/Keukenopstellingen/Rechte keukens

De rechte keukens voor iedere keukenstijl

Met rechte keukens kun je alle kanten op. Het past in een kleine woning, maar net zo goed in een heel grote woning. Zo kun je voor een grote woning de keuken zo lang maken als je wil, maar het kan ook zijn dat je gewoon niet zoveel ruimte door een keuken in beslag wil laten nemen. De rechte keuken biedt eindeloos veel mogelijkheden en het is aan jou om daar een keuze uit te maken.

We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Kom gerust langs in onze full service keukenshowroom met CBW erkenning. Onze keukenadviseurs kunnen je adviseren en de diverse mogelijkheden tonen. Op je keukens en meubels van Furnea Keukens krijg je altijd 10 jaar garantie en het geheel wordt gratis bezorgd.

Rechte keukens zijn geschikt voor vrijwel ieder interieur

Het voordeel van rechte keukens is dat je er slechts een wand voor gebruikt. Ook bij een kleine woning is er dan altijd wel plaats voor de kleine nieuwe keuken. Met een compacte keuken met een lengte van 3 meter en bovenkastjes heb je al snel voldoende werk- en opbergruimte. Heb je genoeg ruimte en wil je geen bovenkastjes? Dat is geen enkel probleem. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat je dan een langere keuken nodig hebt om al je spullen in kwijt te kunnen. Voor een nieuwe keuken zonder bovenkastjes moet je zeker denken aan een keukenblok van 4 meter en nog beter, als je er de ruimte voor hebt, een keuken van 5 meter. Wel heeft de rechte keuken hiermee een heel moderne uitstraling, zeker als je dan ook nog voor greeploze deurtjes kiest. Wil je wel graag deurtjes met greepjes? Furnea Keukens heeft een bijzonder ruim aanbod van greepjes voor iedere keukenstijl. We maken graag een 3d tekening voor je zodat je een goed beeld krijgt van hoe de betreffende keuken eruit komt te zien.

De meest uiteenlopende keukenstijlen

De rechte keuken is als het ware de basis van alle keukens. Dit betekent dat je er echt alle kanten mee op kunt. Ga je voor de landelijke stijl, dan kies je bijvoorbeeld voor gefreesde deurtjes, robuuste keukenapparatuur en een blad van natuursteen of graniet. Een moderne keuken is ook een juweeltje, zeker met zwevende kasten, greeploze deurtjes en uitgevoerd in wit, zwart of grijs mat of hoogglans. Ben jij meer van de industriële inrichting? Dan is een matte keuken, bijvoorbeeld in grijs of zwart erg mooi. Een keukenstijl die als rechte keuken een echte blikvanger is, is de betonlook keuken. Hierbij heb je de voordelen van makkelijk te reinigen materiaal en de uitstraling van een keuken van massief beton. Op deze manier kun je een rechte keuken bijzonder eenvoudig aan laten sluiten op de inrichting van je huis, zeker wanneer de woonkamer en keuken een open ruimte zijn. Maak het geheel af met een van de mooie keukenbladen die verkrijgbaar zijn en kies voor de mooiste keukenapparatuur van topmerken. Op de keukenapparatuur krijg je afhankelijk van het gekozen merk 2 tot 5 jaar garantie. Onze montagedienst kan worden ingeschakeld voor het plaatsen van de keuken, het installeren van de apparatuur en het monteren van de meubels. Heb je even? Bekijk dan direct de geheel te personaliseren eettafels en stoelen die we voor je in de keukenshowroom hebben klaargezet. 

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088