Veel ruimte in de U-keuken

De U-keuken dankt zijn naam aan de vorm, een keuken met drie gelijke zijden in de vorm van een U. De naam U-keuken komt voort uit de vorm van de keuken. De meest gebruikelijke manier om een U-keuken te plaatsen is door een zijde tegen een wand te plaatsen, al kun je aan de plaatsing van een U-keuken je eigen draai geven. Ben jij benieuwd of een U-keuken bij jou en de ruimte in huis past? Kom dan gerust langs in onze full service en CBW erkende keukenshowroom. Onze keukenadviseurs denken graag met je mee en kunnen je direct alle mogelijkheden in een 3d ontwerp tonen. Je koopt bij ons namelijk een complete keuken inclusief keukenapparatuur van A-merken, bladen, handgreepjes, spoelbakken en kranen. En wil je helemaal in stijl van je nieuwe keuken gebruik maken, stel dan ook meteen je eettafel en stoelen bij ons samen.

Optimaal benutten van de ruimte met een U-keuken

Door de vorm van je nieuwe keuken ontstaat er automatisch erg veel werk- en opbergruimte. Kies je dan ook nog voor bovenkasten, dan heb je nog meer ruimte voor al je keukenspullen en servies. Toch heb je zelfs zonder die bovenkasten enorm veel opbergruimte. Weet je al welke keukenapparatuur je wil laten plaatsen in je U-keuken? Hou je niet in, want er is ruimte genoeg. Bij Furnea Keukens krijg je afhankelijk van het gekozen merk 2 tot 5 jaar garantie op de apparatuur. Op keukens en meubels krijg je standaard 10 jaar garantie. Twijfel je nog over waar je de keukenapparatuur exact in de keuken wilt plaatsen? Kom dan langs in de keukenshowroom, onze keukenadviseurs geven je graag advies.

De U-keuken indelen

Doordat je zoveel ruimte in de U-keuken hebt, heb je genoeg mogelijkheden om de keuken in te richten. Het meest prettige is om je kookplaat en spoelbak in de buurt van je andere inbouw keukenapparatuur te houden. Op deze manier hoef je niet steeds heen en weer te lopen tijdens het koken. Houd altijd voldoende werkruimte naast de kookplaat over voor het verwerken van ingrediënten. Het is ook leuk om van een van de zijdes een bar te maken. Bij Furnea Keukens kun je dan meteen je eigen barkrukken samenstellen. Hier kun je met familie en vrienden samenzijn tijdens het koken en daarna heerlijk samen eten.

Voordelen van een U-keuken

Wil je veel opberg- en werkruimte, dan is de U-keuken de ideale keuken. Je kunt er samen koken en eten en hebt alles binnen handbereik. Daarnaast past de U-keuken bij iedere keukenstijl, van betonlook tot landelijk, van modern tot industrieel en van hoogglans tot mat. Kies jij voor deurtjes met handgrepen of ga je voor greeploos? We laten je graag alle mogelijkheden zien in onze keukenshowroom. Aandachtspunt van de U-keuken ligt bij de twee hoeken in de keuken. Dit is een deel aan ruimte van de keuken die vaak verloren gaat. Echter, je kunt er heel goed een draaicarrousel in plaatsen waardoor je ook de hoeken optimaal benut. We bezorgen je keuken altijd gratis. Schakel onze montagedienst in voor het plaatsen van de keuken, het installeren van de apparatuur en het monteren van de meubels. Het enige wat jou nu nog rest, is genieten van je prachtige nieuwe U-keuken.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens