Keukens

Wil je een nieuwe keuken kopen? Leuk! Maar we kunnen ons ook voorstellen dat dit best een spannende stap is. Bij Furnea Keukens helpen wij je graag om jouw droomkeuken te realiseren. Van ontwerp tot montage!

Een complete keuken is namelijk veel meer dan alleen een vertrek om te koken. Borrelen met vrienden, de krant lezen, werken, bakken en koken: de keuken is dé ontmoetingsplek van je huis waar alles samenkomt.

Bij Furnea Keukens ga je jouw droomkeuken zelf samenstellen. Kies uit verschillende keukenfrontjes, keukengrepen en aanrechtbladen. En natuurlijk mag ook de keukenapparatuur van topmerken niet ontbreken!

Een keuken van Furnea Keukens is het kloppend hart van je huis. Nieuwsgierig naar wat wij allemaal te bieden hebben? Kijk gerust even digitaal rond of maak een afspraak in onze keukenshowroom!

Van thuiskok naar sterrenchef…

Keukenapparatuur

Kookplaat

Koffiemachine

Afzuigkap

Oven & Magnetron

Vaatwasser

Koel- & Vrieskasten

Bekijk alle keukenapparatuur
Een nieuwe keuken is niet compleet zonder…
…Keukenapparatuur van topmerken!
…Keukenapparatuur van topmerken!

Een geurend ‘bakkie’ zetten, de lekkerste maaltijden bereiden, een heerlijke taart bakken en natuurlijk de frisse, schone vaat. Het zijn de geluksmomentjes die ertoe doen! Bij Furnea Keukens werken we met keukenapparatuur topmerken zoals Bosch, Inventum en Zanussi. Dankzij de keukenapparaten van deze merken wordt het leven een stukje gemakkelijker én leuker!

Kookplaat
Afzuigkap
Vaatwasser
Oven & Magnetron
Koffiemachines
Koel- & Vrieskasten
Bekijk alle keukenapparatuur
Bekijk alle keukenfrontjes