Jouw keuken, jouw keukenstijl

Keukenstijlen: je hebt er vast al een idee over. De keuze voor een bepaalde stijl is vaak een eerste stap bij de aankoop van je nieuwe keuken. Het ligt natuurlijk voor de hand om de stijl van je nieuwe keuken aan te passen aan de rest van inrichting. Maar je kunt ook juist voor heel andere kleuren en materialen kiezen. Bij Furnea Keukens dagen we je uit om aan de slag te gaan met jouw keukenstijl! Kom langs in onze keukenshowroom we wij laten je graag kennismaken met verschillende keukenstijlen.

Design Keuken Feel Artego | Furnea Keukens

Design keukens

Een design keuken is het best te vergelijken met een moderne keuken maar met net dat beetje meer. Het is de perfecte keukenstijl voor de liefhebber van strakke vormen met details waar je blik automatisch naar toe trekt.

Lees meer

Houten keukens

Als een materiaal is dat zich kenmerkt door veelzijdigheid en warmte, dan is het wel een houten keuken. Met deze keukenstijl je echt alle kanten op, van modern tot klassiek. En heb je bij een houten keuken ook nog de keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer
Feel Houten Keuken Artego | Furnea Keukens
Industriele Keuken Grijs | Furnea Keukens

Industriële keukens

Stoer en robuust: dat de woorden die een industriële keuken het beste omschrijven. De industriële woonstijl is al jarenlang een trend. En deze trend kun je nu ook doorvoeren in je keukenstijl. En het fijne is: de industriële keuken mag best een beetje rauw zijn.

Lees meer

Landelijke keukens

Wil je warmte en gezelligheid in je keuken? Dan is de landelijke keuken perfect! Deze keukenstijl heeft een natuurlijk en sfeervol karakter. In een landelijke keuken zien we veel hout en verschillende wit- en grijstinten. En keuken waar iedereen zich thuis voelt!

Lees meer
Casa Landelijk Hoekkeukens | Furnea Keukens
Moderne keuken Fine Pro | Furnea Keukens

Moderne keukens

De moderne keuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen. Strak vormgegeven kastjes en harde kleuren voeren de boventoon. De greeploze keuken past dan ook perfect bij deze keukenstijl. Laat de moderne keuken ook jouw hart sneller kloppen?

Lees meer

Minimalistische keukens

Bij een keuken in de minimalistische stijl moet je vooral denken aan een keuken zonder gedoe. Overzichtelijk, opgeruimd, licht en een open uitstraling. Vooral kleuren en vormen die op elkaar zijn afgestemd, met veel symmetrie zijn kenmerkend voor de minimalistische keuken.

Lees meer