Jouw keuken, jouw keukenstijl

Keukenstijlen: je hebt er vast al een idee over. De keuze voor een bepaalde stijl is vaak een eerste stap bij de aankoop van je nieuwe keuken. Het ligt natuurlijk voor de hand om de stijl van je nieuwe keuken aan te passen aan de rest van inrichting. Maar je kunt ook juist voor heel andere kleuren en materialen kiezen. Bij Furnea Keukens dagen we je uit om aan de slag te gaan met jouw keukenstijl! Kom langs in onze keukenshowroom we wij laten je graag kennismaken met verschillende keukenstijlen.

Design Keukenstijl Feel Artego | Furnea Keukens

Design keukens

Een design keuken is het best te vergelijken met een moderne keuken maar met net dat beetje meer. Het is de perfecte keukenstijl voor de liefhebber van strakke vormen met details waar je blik automatisch naar toe trekt.

Lees meer

Houten keukens

Als een materiaal is dat zich kenmerkt door veelzijdigheid en warmte, dan is het wel een houten keuken. Met deze keukenstijl je echt alle kanten op, van modern tot klassiek. En heb je bij een houten keuken ook nog de keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer
Houten Keukenstijl Artego | Furnea Keukens
Industriële Keukenstijl Grijs | Furnea Keukens

Industriële keukens

Stoer en robuust: dat de woorden die een industriële keuken het beste omschrijven. De industriële woonstijl is al jarenlang een trend. En deze trend kun je nu ook doorvoeren in je keukenstijl. En het fijne is: de industriële keuken mag best een beetje rauw zijn.

Lees meer

Landelijke keukens

Wil je warmte en gezelligheid in je keuken? Dan is de landelijke keuken perfect! Deze keukenstijl heeft een natuurlijk en sfeervol karakter. In een landelijke keuken zien we veel hout en verschillende wit- en grijstinten. En keuken waar iedereen zich thuis voelt!

Lees meer
Casa Landelijk keukenstijl | Furnea Keukens
Moderne keukenstijl Fine Pro | Furnea Keukens

Moderne keukens

De moderne keuken wordt gekenmerkt door strakke lijnen. Strak vormgegeven kastjes en harde kleuren voeren de boventoon. De greeploze keuken past dan ook perfect bij deze keukenstijl. Laat de moderne keuken ook jouw hart sneller kloppen?

Lees meer

Minimalistische keukens

Bij een keuken in de minimalistische stijl moet je vooral denken aan een keuken zonder gedoe. Overzichtelijk, opgeruimd, licht en een open uitstraling. Vooral kleuren en vormen die op elkaar zijn afgestemd, met veel symmetrie zijn kenmerkend voor de minimalistische keuken.

Lees meer
Minimalistische Keukenstijl Modern | Furnea Keukens

Welke keukenstijlen passen bij jou?

Keukenstijlen voor je nieuwe keuken uitzoeken, het is vaak een van de eerste keuzes die je moet maken. En het is zeker geen gemakkelijke keuze. De stijl van je nieuwe keuken is namelijk van veel factoren afhankelijk; je persoonlijke interieur smaak, de rest van je woninginrichting en natuurlijk de ruimte. Eigenlijk komt alles samen in je nieuwe keuken. Voordat je keukenstijlen gaat kiezen is het raadzaam om je goed te oriënteren. Er is namelijk heel veel te krijgen op dit gebied. En gelukkig maar. Want zo kun je keukenstijlen uitzoeken die echt bij jouw persoonlijkheid en je woning past! De keukenstijlen, keukenopstelling en keuken kleuren zijn natuurlijk een persoonlijke keuze. Maar heb je hulp of advies nodig? Dan staan de keukenspecialisten van Furnea Keukens natuurlijk voor je klaar. Bel ons of kom langs in onze keukenwinkel in Schiedam en zet de eerste stap naar jouw nieuwe droomkeuken.

Dit zijn de trends op het gebied van keukenstijlen

De laatste jaren zijn we de keuken steeds meer gaan waarderen. Vroeger was de keuken namelijk gewoon een simpel kookruimte die qua keukenstijlen vooral praktisch en tijdloos ingericht moest zijn. Tegenwoordig is de keuken steeds meer een onderdeel van onze woonruimte. Sterker nog: veel mensen brengen overdag meer tijd door in de keuken dan in de woonkamer. En daarom zijn we ook meer oog gaan hebben voor de keukenstijlen. De meest populaire keukenstijlen van dit moment zijn: de landelijke keuken, de industriële keuken en de moderne keuken. Drie totaal verschillende keukenstijlen met ieder z’n eigen charme. Liefhebbers van de landelijke keukenstijlen houden over het algemeen van warmte en gezelligheid terwijl liefhebbers van de moderne keukenstijlen liever strakke lijnen en harde kleuren zien. De industriële keukenstijlen is daarentegen weer wat stoerder en robuusters. 

Denk niet in hokjes en creëer jouw eigen keukenstijlen

Wat zijn eigenlijk keukenstijlen? Waarschijnlijk denk je dan gelijk aan een landelijk, modern en industrieel. En dat is prima! Voor de harmonie in je inrichting is het belangrijk om te kiezen voor een bepaalde stijl. Maar laat je niet beperken door in hokjes te denken. Keukenstijlen mag je namelijk ook zelf creëren door stijlen te combineren. Ben je een liefhebber van de strakke lijnen die je terugziet in een design keuken, maar wil je graag de warme tinten uit een landelijke keuken gebruiken? Doen! Of combineer de warmte en gezelligheid van een houten keuken met de open uitstraling van minimalistische keuken. Er bestaat maar een regel: zorg voor eenheid in je keuken! Eigenlijk kan en mag alles als het gaat om jouw keukenstijlen. Als jij je er maar prettig bij voelt, want je nieuwe keuken is natuurlijk jouw domein!

Vind jouw keukenstijlen bij Furnea Keukens

De keukenspecialisten van Furnea Keukens gaan graag samen met jou op ontdekkingstocht naar jouw keukenstijlen. Want we merken dat het vaak moeilijk is om binnen één keukenstijlen te blijven. En waarom zou je binnen de lijntjes blijven kleuren? Je mag en kan tegenwoordig alle kanten op door verschillende kleuren en materialen te combineren. We nodigen je graag uit in onze keukenwinkel in Schiedam. Hier gaan we aan de slag om jouw keukenstijlen te creëren. We luisteren naar jouw persoonlijke wensen, maar kijken ook naar de rest van je inrichting en de ruimte waar je nieuwe keuken moet komen. We gaan net zo lang door tot we jouw droom keukenstijlen hebben gevonden. Neem dus snel contact op om een showroom afspraak te maken. Gaan we binnenkort samen aan de slag met het creëren van jouw persoonlijke keukenstijlen? 

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28