Home/Keukenstijlen/Design keuken

Bijzonder en exclusief met de design keuken

Een design keuken is het best te vergelijken met een moderne keuken maar met net dat beetje meer. Het is de perfecte keukenstijl voor de liefhebber van strakke vormen met details waar je blik automatisch naar toe trekt. Bij de design keuken worden altijd exclusieve materialen gebruikt in combinatie met keukenapparatuur van de beste merken. Deze keukenstijl staat vanzelfsprekend het mooist bij woningen met een moderne inrichting.

Kleuren die passen in een design keuken

Wit wordt veel gebruikt bij design keukens. Vooral in combinatie met een wit blad of juist een blad van een ander materiaal of een contrasterende kleur doet het goed. Vind je wit te klinisch, dan is zwart ook een prachtige kleur voor je nieuwe keuken. Wil je het net iets anders aanpakken, dan kun je ook heel goed voor een diepe rode kleur kiezen. Juist het contrast tussen keuken kleuren geeft een keuken net dat spannende randje. Denk maar eens aan een beton blad in combinatie met een zwarte keuken. Of een wit blad bij je rode keuken. Bij een design keuken kies je voor een moderne uitstraling waarbij je net iets meer durft dan bij de gemiddelde moderne keuken.

Vormgeving van design keukens

Bij een design keuken heb je te maken met strakke vormen en een bijzonder elegante en luxe uitstraling. Functioneel, wonderschoon en met oog voor detail. Is dat wat je aanspreekt, dan is een design keuken iets voor jou. Je kunt kiezen uit speciale design handgrepen, maar het meest gebruikelijke is greeploze keukendeurtjes. Veel mensen denken bij moderne of design aan hoogglans, maar ook betonlook, hout en mat zwart passen hier prima bij. Het voornaamste kenmerk is de strakke vormgeving als het gaat om de keukenopstelling. Een extra dik werkblad maakt de stijl helemaal af. Het is mooi om het blad in dezelfde kleur als de keuken te doen, maar er zijn nog heel veel meer opties keuken kleuren waar je uit kunt kiezen als je specifiek een keuken wil ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor mooie, strakke verlichting. Er zijn speciale lampen verkrijgbaar, met een oogverblindende vormgeving. Ook keukenapparatuur kan heel veel doen met de uitstraling van een keuken. Zo zijn er bijvoorbeeld de mooiste design kranen, ovens en afzuigkappen verkrijgbaar die helemaal opgaan in het ontwerp van de keuken.

Witte Keuken Turin Artego | Furnea Keukens
Zwarte Keuken Feel Artego | Furnea Keukens

Een design keuken kopen bij Furnea Keukens

Wil jij een design keuken laten ontwerpen, dan nodigen we je van harte uit in onze full service keukenshowroom. We tonen je hier graag alle mogelijkheden op het gebied van design keukens. Onze keukenadviseurs helpen je hier graag bij en we maken direct een 3d ontwerp zodat je kunt zien hoe de keuken eruit komt te zien. En als je dan vragen hebt, ben je direct aan het juiste adres. We ontzorgen graag en daarom hebben we niet alleen CBW erkenning, maar we bezorgen je keuken ook nog eens gratis. Indien gewenst komen we je keuken, eventueel meegeleverde bladen en keukenapparatuur van topmerken plaatsen. Wist je dat je ook meteen bij ons een door jou persoonlijk samengestelde eettafel en stoelen kunt bestellen? Kies, indien je niet voor greeploos gaat, nog een paar mooie handgrepen uit en je keuken is helemaal compleet. Bij Furnea Keukens krijg je altijd 10 jaar garantie op keukens, meubels en keukenbladen. Op keukenapparatuur krijg je, afhankelijk van het door jou gekozen merk, 2 tot 5 jaar garantie. Wij zijn jouw partner voor je design keuken!

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens