Een ruime selectie aan merken | Furnea Keukens

Bij Furnea Keukens vinden we het wel zo prettig dat er iets te kiezen valt. Daarom koop je naast de mooiste keukens bij ons ook inbouwapparatuur van diverse merken. We geven je graag een overzicht van de merken die bij Furnea verkrijgbaar zijn, en wat je er zoal van mag verwachten.

Arte keukenbladen | Furnea keukens
Arte Group
Artego Keukens | Furnea Keuken
Artego
Bodahl | Furnea Keukens
Bodahl
Bosch | Furnea Keukens
Bosch
Dekker Keukenbladen | Furnea Keukens
Dekker Zevenhuizen
Franka Logo | Furnea Keukens
Franka
Quooker Kranen | Furnea Keukens
Quooker
Inventum | Furnea Keukens
Inventum
Siemens | Furnea Keukens
Siemens
Zanussi | Furnea Keukens
Zanussi
Arte keukenbladen | Furnea keukens

Arte Group

Arte is een Nederlands merk waar je de mooiste, sterkste en meest duurzame keukenbladen vindt. De duurzame manier van ondernemen met aandacht en zorg voor mens en milieu is hierbij minstens zo belangrijk. Daarom zijn we bij Furnea Keukens ook enorm blij dat we dit merk aanbieden. Arte biedt je keukenbladen van verschillende materialen zoals natuursteen en graniet voor bijvoorbeeld een industriële of landelijke keuken. Wil je een blad van ander materiaal, dan heb je keuze uit Silestone, ArteStone, Dekton, Neolith, ArteKeramiek en Xclusive Keramiek. Let er op dat het onderhoud van bladen van natuurlijke materialen zorgvuldig onderhoud vereisen. Voor advies over welke bladen het beste bij jou en je Furnea Keukens keuken passen, evenals het onderhoud ervan, kun je bij onze keukenadviseurs terecht. Kom gerust langs in de showroom om alle mogelijkheden te bekijken.

Artego Keukens | Furnea Keuken

Artego Küchen

Artego is een Duits keukenmerk waarvan je keukens in iedere gewenste stijl op maat laat maken. Denk hierbij aan stijlen zoals beton keukens, witte keukens, zwarte keukens, industriële keukens en landelijke keukens. Doordat veel van de productieprocessen volledig geautomatiseerd zijn, is een hoge kwaliteit gegarandeerd. Bij Artego keukens stel je een ergonomische keuken samen, geen mens is immers gelijk. Denk hierbij aan keukenkasten met verschillende hoogtes. Of je nu groot of klein van stuk bent, koken is op deze manier heel comfortabel. De keuken is tegenwoordig steeds meer het kloppende hart van het huis. Het is dan ook enorm fijn dat je bij Artego je maatwerk keuken kunt samenstellen. Wil je inspiratie opdoen, de mogelijkheden bekijken of heb je advies nodig? Kom dan langs in de keukenshowroom, onze keukenadviseurs helpen graag. 

Bodahl | Furnea Keukens

Bodahl

Bodahl is een prachtig Deens merk waar je een fantastische set stoelen en/of een eettafel kunt samenstellen. Deze meubels sluiten perfect aan op de maatwerk keukens van Furnea Keukens. De mogelijkheden aan stoffen, houtsoorten, frames en poten zijn eindeloos. Je stelt de set zelf samen door gebruik te maken van de configurator. Hier stel je stap voor stap je set samen. Kies uit diverse houtsoorten voor het tafelblad. Ook bepaal je zelf de afwerking van het blad en de dikte ervan. Aansluitend kies je voor een van de verschillende soorten poten van metaal. Bij de stoelen heb je een ruime keuze aan de vorm van de stiksels op de stoelen, maar ook aan stofsoorten en kleuren. De stoelen zijn als eettafelstoel en barstoel verkrijgbaar. Aansluitend bepaal je welk frame er onder de stoelen wordt gezet. Wij zijn fan van Bodahl!

Bosch | Furnea Keukens

Bosch

Bosch maakt inmiddels al meer dan 100 jaar ijzersterke huishoudelijke apparatuur. Daarom mag een aanbod van keukenapparatuur van dit ijzersterke merk niet bij Furnea Keukens ontbreken. Qua aanbod van Bosch keukenapparatuur mag je alles verwachten van ovens, fornuizen, stoomovens, magnetrons, vrijstaande fornuizen, kookplaten, afzuigkappen en warmhoudlades tot aan koel-vriescombinaties, koelkasten, side by side en vriezers, maar ook aan vrijstaande vaatwassers, inbouw vaatwassers, vrijstaande compacte vaatwassers of modulaire vaatwassers. Met dit complete pakket aan inbouwapparatuur maak jij je keuken van Furnea Keukens compleet. Ook voor slimme keukenapparatuur zit je hier goed. Denk aan een app waarop je kunt zien wanneer de vaatwasser klaar is of een koelkast die je in de supermarkt op extra koel zet zodat je nieuwe boodschappen sneller op temperatuur zijn. Kom langs in de keukenshowroom voor het bekijken van de mogelijkheden.

Dekker Keukenbladen | Furnea Keukens

Dekker Zevenhuizen

De mooiste bladen, kranen, spoelbakken en keuken accessoires koop je van het merk Dekker Zevenhuizen. Het merk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo wordt er bij veel bladen Greengridz gebruikt. Hierbij zijn minder grondstoffen nodig en wordt de CO2-uitstoot tijdens het productieproces met maar liefst 60% verlaagd. Bij Furnea Keukens koop je Dekker bladen van hoogwaardige kwaliteit, zoals de HPL en Dekton bladen. Deze bladen zijn extra dik en voorzien van een natuurgetrouwe structuur en uitstraling. De nieuwste trends worden volop gevolgd en daarom koop je kranen en spoelbakken in de meest uiteenlopende kleuren zoals goud en zwart. Dit past weer heel goed bij de zwarte keuken of een moderne keuken. Wil je geen gedoe meer met een waterkoker voor een kop thee? Bekijk dan ook meteen het aanbod van de kokendwaterkraan van het eigen merk van Dekker Zevenhuizen. Tevens zijn er tal van handige keukenaccessoires van het merk bij Furnea Keukens verkrijgbaar, zoals de ingebouwde zeepdispenser. Kom langs in de keukenshowroom om de mogelijkheden te bekijken.