Home/Merken/Arte Keukenbladen

Prachtige en sterke keukenbladen van Arte | Furnea Keukens

Arte is een Nederlands merk dat zich onder andere bezighoudt met het maken van schitterende werk- en keukenbladen van duurzame materialen. De keukenbladen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook ijzersterk. Het aanbod is zeer ruim en heel divers waardoor er altijd een keukenblad is dat perfect bij de keuken past die je door Furnea Keukens laat ontwerpen. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt bij Arte en daarom heeft het merk tijdens het gehele productieproces aandacht voor het milieu en het welzijn van de mensen die op enige manier deelnemen aan het productieproces. Je hebt bij Furnea Keukens een ruime keuze aan materialen en kleuren. Wil je inspiratie opdoen of heb je advies nodig? Kom dan gerust langs in onze keukenshowroom. Hieronder een overzicht van enkele van de materialen waaruit je kiezen kunt.

Duurzaam ondernemen

Als aanvulling op de aandacht voor het milieu en de medewerkers die bij alle facetten van het productieproces betrokken zijn, zorgt Arte ervoor dat de CO2 footprint minimaal is. Dit doen ze door deze via de jaarlijkse milieubarometer te monitoren en aandacht te besteden aan energiezuinige logistieke processen. Medewerkers kunnen deelnemen aan interne opleidingsprogramma’s en daarbij heeft Arte aandacht voor duurzame inzetbaarheid en bevordering van een gezonde, vitale levensstijl. Arte werkt met het Social Label project. Hierbij wordt als doel gesteld om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt op den duur mee te laten doen aan het reguliere arbeidsproces.

Graniet Marmer en Hardstenen | Furnea Keukens

Graniet, marmer en hardsteen

Dit zijn natuurlijke materialen die in vrijwel iedere kleur verkrijgbaar zijn, maar wel allemaal een unieke uitstraling hebben. Geen stukje blad is exact gelijk. Keukenbladen van graniet, marmer en hardsteen zijn kras-, en zuurbestendig.

SileStone by Arte | Furnea Keukens

Silestone by Arte

Dit keukenblad is gemaakt van composietgesteente dat tot 90% uit pure kwarts bestaat, waaraan vaak nog iets van stukjes glas, spiegel, cristobalite of granietkorrels voor een extra mooi effect is toegevoegd. Het materiaal is kras-, zuur-, vlek- en schokbestendig. Daarnaast behoeft het vrijwel geen onderhoud.

ArteStone | Furnea Keukens

ArteStone

ArteStone is een keukenblad dat bestaat uit industrieel vervaardigd composietsteen. Het blad is geheel gemaakt van natuurlijke grondstoffen en kwarts. Doordat het blad volledig uit natuurlijke materialen bestaat, is ieder blad uniek. Dit materiaal is kras-, vlek-, zuur- en schokbestendig.

Dekton by Arte | Furnea Keukens

Dekton by Arte

Dekton by Arte is een blad dat op enorm hoge temperaturen ultracompact is geworden. Bij dit blad zijn de natuurlijke processen van natuursteen nagebootst en versneld. Er zijn verschillende grondstoffen gebruikt die met Particle Sintering Technology van interne structuur veranderen door samensmelting. Ieder blad is hierbij weer uniek. Het is een onderhoudsvriendelijk blad dat kras-, vlek-, zuur- en hittebestendig is.

Neolith by Arte | Furnea Keukens

Neolith by Arte

De samenstelling van een Neolith blad ontstaan op dezelfde wijze als de Dekton bladen, door sintering. Wil je wat voorbeelden van dit blad bekijken? Kom dan gerust langs in De showroom van Furnea Keukens. Ook het Neolith blad is kras-, vlek-, zuur- en hittebestendig.

ArteKeramiek | Furnea Keukens

ArteKeramiek

Dit zijn natuurlijk