Home/Merken/Artego Keukens

De mooiste Artego keukens | Furnea Keukens

Bij Furnea Keukens zijn we er enorm trots op dat we jou de keukens van het Duitse keukenmerk Artego mogen bieden. Artego is een merk waarbij er qua design aan alles gedacht is. Het draait bij dit merk vooral om het bieden van maatwerk, een keuken die volledig rond jouw wensen en eisen is ontworpen. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos en ieder jaar trekken de specialisten van Artego erop uit om de nieuwste trends, kleuren en materialen te onderzoeken. Je bent van harte welkom in de keukenshowroom van Furnea Keukens om inspiratie op te doen en alle mogelijkheden te bekijken.

Duitse kwaliteit

Ken je die term, Duitse degelijkheid? Het staat voor de hoge kwaliteit van producten gemaakt bij onze oosterburen. En voor die Duitse degelijkheid betaal je zeker niet de hoofdprijs. Het is dan ook niet voor niets dat het kopen van een Duitse keuken enorm populair is. Artego Küchen steekt veel tijd en energie in het samenstellen van de keukens van de beste materialen. En die materialen zijn niet altijd meteen zichtbaar, maar wel heel belangrijk. Denk maar eens aan het beslag, de scharnieren en uittreksystemen. Bij Artego Küchen weten ze als geen ander dat ook dit soort elementen enorm belangrijk zijn om de functionaliteit van de keuken te bewaken. Bij het voorboren van de gaten wordt altijd gewerkt met computergestuurde software om ervoor te zorgen dat frontjes op de juiste manier gemonteerd worden en soepel open en dicht gaan. 

Wanneer de onderdelen van de keukens klaar zijn, worden ze nog eens extra aan een kwaliteitscontrole onderworpen. Hierbij wordt er extra aandacht besteed aan de gebruikte materialen en of het eindproduct aan alle wensen voldoet. Artego Küchen staat voor extreem hoge kwaliteit en daarom mogen alleen keukens de fabriek verlaten die op alle fronten aan de hoge kwaliteitsstandaard van het merk voldoen. Snelheid staat bij het productieproces centraal en daarom wordt het proces van het ontvangen van de order tot de levering via Furnea Keukens volledig geautomatiseerd. Het risico op fouten is hierdoor minimaal en een snelle levering is gegarandeerd.

Alles voor een persoonlijke uitstraling

Artego Küchen gebruikt zoveel mogelijk automatische processen om de productie te verhogen. Mocht dat voor de individuele uitstraling nodig zijn, zal er overgeschakeld worden op handmatige bewerking van de door jou gekozen keuken. Dit doet Artego om exact te leveren wat je van ze verwacht. Op die manier krijg je altijd de keuken precies zoals we deze bij Furnea Keukens voor je hebben ontworpen. Je hebt bij Artego eindeloos veel mogelijkheden, of je nu trendy keukens zoekt of juist tijdloze modellen. Denk hierbij aan stijlen als beton keukens, witte keukens, zwarte keukens, industriële keukens en landelijke keukens. Wil je inspiratie opdoen voor de verschillende keukenstijlen? Kom dan langs in onze keukenshowroom, onze adviseurs helpen je graag.

Casa U keuken Wit |. Furnea Keukens
Casa Landelijk Mat Wit Hoekkeukens | Furnea Keukens

Een ergonomische keuken

Geen mens is gelijk en waar Artego zich in onderscheid, is dat je je keuken kunt aanpassen op de lengte van je lichaam. Hierdoor kun je ergonomisch koken. Je kunt uit vier sokkel hoogtes en drie onderkast hoogtes kiezen, met werkhoogtes tussen 81 en 108,5 cm. Een onderkast hoogte van 71,5 cm is bijvoorbeeld perfect voor mensen vanaf 1.50 m lang. 

The sky’s the limit

Furnea Keukens is fan van keukens van Artego omdat alles mogelijk is. Denk aan de meest uiteenlopende stijlen, zoals de landelijke, houten, industriële en moderne keuken. Ook kleuren, materialen en afwerkingen bieden zoveel mogelijkheden dat een maatwerk keuken, speciaal voor jou ontworpen zeker mogelijk is.

Design Keuken Turin Artego | Furnea Keukens

Een Artego keuken kopen bij Furnea Keukens

Bij Furnea Keukens zijn we gek op die Duitse degelijkheid en daarom bieden we met trots de maatwerk keukens van Artego aan. Je bepaalt zelf de vorm en stijl van je keuken en daarbij heb je keuze uit diverse opties. De ambachtelijkheid van de keuken van Artego Küchen steelt vele harten. Ook voor inbouwapparatuur van diverse merken, eettafels en stoelen van Bodahl zit je goed in de showroom van Furnea Keukens. Bij Furnea Keukens helpen we je graag inspiratie op te doen. We tonen je graag alle mogelijkheden en staan voor je klaar om de keuken van je dromen te ontwerpen. Bij Furnea Keukens krijg je 10 jaar garantie op de meubels van de keukens. Indien gewenst monteren we de keuken zelfs voor je en alle keukens worden gratis bezorgd.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828