Bodahl logo | Furnea Keukens

Maatwerk met Bodahl eettafels en stoelen

Bij Furnea Keukens zijn we enorm fan van het Deense merk Bodahl. Bij dit merk stel je namelijk heel eenvoudig je eigen eettafel en stoelen via de configurator samen. Op die manier kies je altijd voor een set die perfect bij je Furnea Keuken past. De meubels van Bodahl hebben een prachtige rustieke uitstraling, veelal met combinaties van metaal en hout. De meubels van dit merk stralen pure ambacht uit. Er zijn eindeloos veel verschillende keuzes te maken als je bij Furnea Keukens je Bodahl tafel en stoelen samenstelt. De configurator leidt je er moeiteloos doorheen. Echter, we kunnen ons voorstellen dat je de mogelijkheden graag in het echt bekijkt om inspiratie op te doen. Daarom nodigen we je van harte uit in de keukenshowroom van Furnea om de verschillende mogelijkheden op je gemak te bekijken. Onze verkoopadviseurs adviseren en begeleiden je graag bij het maken van een keuze.

Een tafel samenstellen via de configurator

De configurator laat je direct zien hoe uitgebreid de keuze op het gebied van tafelbladen, afwerking van de bladen en de poten is.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828

Je hebt bijvoorbeeld keuze uit verschillende soorten hout die bijna allemaal ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Denk aan Rustiek Eiken, Wild Eiken, Walnoot, Ash, Linoleum en Fineer. Heb je het materiaal van het blad en de kleur gekozen? Je kunt dan ook nog de dikte van het blad en de afwerking van de rand bepalen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rechte rand, de natuurlijke rand, de Zwitserse rand en de ‘extreme’ rand. Afhankelijk van je keuze voor de uitstraling van het blad, kun je kiezen voor een bladdikte van 3, 4 of 6 centimeter. Naast tafelbladen heb je ook ruime keuze uit verschillende poten van metaal. Denk aan U poten, kruispoten en dunnere draad poten.

Stoelen samenstellen via de configurator

Op het gebied van de afwerking van de rand van het blad zijn er opties in overvloed. Denk aan de rechte rand, de natuurlijke rand, de Zwitserse rand en de ‘extreme’ rand.
Heb je alle opties doorlopen, de breedte, lengte, het materiaal, de kleur, de dikte en de afwerking van de rand doorlopen? Dat heb je al de helft van je stoere en rustieke eettafel samengesteld. Wist je trouwens dat Bodahl ook schitterende stoelen maakt? Aan zo’n mooie eettafel wil je natuurlijk een set mooie stoelen. Kies je voor de stoelen van Bodahl, dan kies je voor stevige materialen die qua stijl in een lijn met je nieuwe Bodahl eettafel zijn. En natuurlijk past die eetkamerset heel goed bij jouw samengestelde Furnea keuken. Kom langs in onze keuken showroom om inspiratie op te doen, de mogelijkheden te bekijken of om je te laten adviseren door een van onze verkoopadviseurs. Maak een afspraak en dan heb je onze onverdeelde aandacht. Op die manier is het samenstellen van je nieuwe eettafel kinderlijk eenvoudig.

Bodahl eettafels en stoelen kopen bij Furnea Keukens

Furnea Keukens is een full-service specialist. Wij zijn dan ook jouw betrouwbare adres voor de mooiste Bodahl eettafels en -stoelen. Wil je graag zo’n mooie set van Bodahl, maar wil je eerst sfeer komen proeven? Dan kan dat! Het is natuurlijk belangrijk om een match met je keuken te vinden en misschien heb je ook wel advies nodig. Kom gerust bij ons langs in de keukenshowroom. Furnea Keukens geeft je altijd 5 jaar garantie op de meubels van Bodahl. En zoals je van onze full-service keukenshowroom mag verwachten, ontzorgen we graag. Daarom komen we indien gewenst zelfs je nieuwe meubels monteren.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 3 088 088