Home/Merken/Bosch

Slimme keukenapparatuur koop je van Bosch

Als je een A-merk van keukenapparatuur zoekt, dan is Bosch het merk waar je zeker kijken wilt. Bij Furnea Keukens zijn we dan ook enorm trots op het feit dat we een compleet aanbod van keukenapparatuur van dit Duitse merk kunnen bieden. Bosch startte als merk zo rond 1886 en is inmiddels uitgegroeid tot een van dé merken op het gebied van slimme apparaten voor heel het huishouden. Ook voor de keukens zijn er allerlei slimme snufjes en foefjes in de apparaten verwerkt. En laten we eerlijk zijn, de praktische kant van keukenapparatuur is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Aan vorm en stijl is dan ook zeker gedacht. We weten zeker dat de Bosch apparatuur perfect bij jouw Furnea Keuken zal passen. Heb je advies nodig of wil je weten welke mogelijkheden op het gebied van Bosch apparatuur we je zoal kunnen bieden? Kom dan gerust langs in de keukenshowroom van Furnea Keukens.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bosch is hét merk als het om huishoudelijke apparatuur gaat. Je mag hier op het gebied van keukenapparatuur dan ook wel wat van verwachten. Denk hierbij voor koken en bakken aan ovens, fornuizen, stoomovens, magnetrons, vrijstaande fornuizen, kookplaten, afzuigkappen, afzuigkappen welke ingebouwd zijn in het blad wat tegenwoordig heel erg gewild is, warmhoudlades en diverse accessoires om het bereiden van je maaltijden nog makkelijker te maken. Natuurlijk draait het bij Bosch keukenapparaten niet alleen om koken en bakken. Je houdt je eten lang goed in koel-vriescombinaties, koelkasten, side by side en vriezers. En nadat kokkerellen en lekker tafelen heb jij de vaat in een mum van tijd schoon in een van de vrijstaande vaatwassers, inbouw vaatwassers, vrijstaande compacte vaatwassers of modulaire vaatwassers. Welke apparaten jij kiest, is afhankelijk van het gemak jij jezelf in de keuken toebedeelt, maar ook hoeveel ruimte je hebt. Ga jij je keuken bij Furnea Keukens laten ontwerpen, dan denken we graag met je mee over welke Bosch keukenapparatuur bij jouw keuken past.

Bosch Magnetron Oven - Furneakeukens.nl
Afzuigkap Bosch - Furnea Keukens

Slimme keukenapparaten

In ons gejaagde leven hebben we steeds minder tijd om in de keuken te staan. Gelukkig heeft Bosch een aantal slimme apparaten voor de keuken ontwikkeld. Denk aan de vaatwasser die je met een app op je smartphone in de gaten houdt. Zo weet je direct wanneer de vaat klaar is en hoeft het apparaat niet onnodig lang aan te staan. De app ziet ook direct hoe vuil de vaat is en hoeveel water er verbruikt dient te worden. Ook zijn er vaatwassers van Bosch met een stil programma voor de nacht zodat je er niet wakker van wordt. Maar denk ook aan koel- vriescombinaties die je in de winkel per app op super koelen en vriezen zet zodat je nieuwe boodschappen extra snel op temperatuur zijn. En zo zijn de mogelijkheden voor diverse keukenapparatuur eindeloos. We hebben hier slechts een klein inzicht in de mogelijkheden van Bosch gegeven. Wil je meer informatie of inspiratie opdoen voor de mogelijkheden van Bosch apparatuur? Onze keukenadviseurs helpen je graag.

Bosch keukenapparatuur kopen bij Furnea Keukens

Wil jij je Furnea keuken combineren met de beste keukenapparatuur van Bosch, dan kan dat natuurlijk. We snappen dat je door het uitgebreide aanbod van dit merk wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Onze keukenadviseurs helpen je hier graag bij. Of het nu gaat om het opdoen van inspiratie, het bespreken van de mogelijkheden of het maken van een keuze die bij jouw situatie past, bij Furnea Keukens staan we voor je klaar. Je krijgt op de keukenapparatuur van Bosch vanuit dit merk standaard 2 jaar garantie. Ook is het mogelijk om je garantie uit te breiden naar 5 jaar tegen extra betaling. Furnea Keukens is een full-service keukenshowroom waarbij onze zorg het ontzorgen van de klant is. Indien gewenst komen we dan ook graag de apparatuur bij je installeren.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828