Home/Merken/Dekker Zevenhuizen

De mooiste bladen, kranen, spoelbakken en keukenaccessoires van Dekker Zevenhuizen | Furnea Keukens

Dekker Zevenhuizen is een internationaal merk dat zich onder andere richt op het ontwerpen en produceren van bladen, kranen, spoelbakken en keukenaccessoires. Dit prachtige merk bestaat al sinds 1930 en je kunt er dan ook op rekenen dat je hiermee uitstekende kwaliteit in huis haalt. Duurzaamheid staat bij dit familiebedrijf centraal en daarom wordt er veel aandacht besteed aan het complete pakket van ondernemen, namelijk de menselijke, sociale en economische facetten. Bij Furnea Keukens bieden we je de bladen, kranen, spoelbakken en keukenaccessoires van dit mooie merk, perfect om te combineren met je Furnea Keukens keuken. Wil je alle mogelijkheden op je gemak bekijken of inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze keukenshowroom. Onze keukenadviseurs helpen je graag verder.

Ruime keuze aan bladen

Op het gebied van maatwerk keukenbladen biedt Dekker Zevenhuizen enorm veel keuze. We noemen de HPL en Dekton bladen in het bijzonder. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de kenmerken van de bladen, kom dan langs in de keukenshowroom. 

Bij Furnea Keukens zullen we de Dekton en HPL bladen gaan aanbieden. Dekton bladen hebben vele voordelen. Zo zijn ze hittebestendig tot 450°C, uiterst krasbestendig, watervast en niet poreus, vlekbestendig, hygiënisch, onderhoudsarm en de spoelbak kan vrijwel naadloos worden geïntegreerd. Daarnaast maakt de strakke uitstraling en de keuze uit eindeloos veel uitvoeringen een Dekton blad heel interessant. De DecorTop is een voorbeeld van de HPL bladen van Dekker Zevenhuizen die je bij Furnea Keukens kiezen kunt. HPL staat voor High Pressure Laminate. Hierbij zijn meerdere in melaminehars gedrenkte lagen onder hoge druk zijn samengeperst. Je krijgt een extra dik, maar vooral heel stevig blad. De kenmerken van een HPL blad liegen er niet om. Je hebt een natuurgetrouwe kleur en structuur bij een blad dat watervast (bij multiplex en Greengridz) en hygiënisch is. Het blad behoeft weinig onderhoud en is makkelijk te reinigen. Maak een keuze uit het ruime aanbod kleuren.

Diverse bladen zijn voorzien van het FSC keurmerk waaruit je kunt opmaken dat het hout uit verantwoord beheerde bossen afkomstig is. Net als het Greengridz wat minder materiaal voor productie behoeft en tot 60% minder CO2-uitstoot bij de productie van de bladen heeft.

De mooiste spoelbakken en kranen

Dekker Zevenhuizen houdt altijd de nieuwste trends in de gaten. Daarom koop je van dit merk ook spoelbakken die voldoen aan de trends van nu. Kies voor blikvangers als spoelbakken in zwart, goud en koper. Lanesto® en TopZero® zijn de modellen die deze bijzondere kleuren aanbieden. Je hebt natuurlijk ook keuze uit spoelbakken in het traditionele RVS. Hoe moet je spoelbak vormgegeven zijn? Ga jij voor vlakinbouw, (semi-)onderbouw of rimless. Onze keukenadviseurs kijken graag met je mee naar wat voor jou de beste oplossing is. Bij je nieuwe spoelbak hoort ook een mooie nieuwe kraan. Bij Dekker Zevenhuizen kies je uit verschillende soorten kranen, passend bij iedere keukenstijl. Keukenkranen zijn hier verkrijgbaar in bijvoorbeeld metaal, koper, goud, zwart of wit. Makkelijk om op je spoelbak af te stemmen. De kraantypes waar je uit kiest zijn: eenhendel mengkraan, tweeknopskranen en kokend water kranen.Met de kokend water kranen van het eigen merk Selsiuz krijg je direct kokend water uit je kraan.

Dekker Zevenhuizen Spoelbak | Furnea Keukens

Handige keukenaccessoires

Je maakt je keuken helemaal af met de keukenaccessoires van Dekker Zevenhuizen. Denk aan ingebouwde zeepdispensers geheel in dezelfde stijl als je kraan en spoelbak. Ook bijpassende vaatdoekhouders en bodemrekjes behoren tot de mogelijkheden

Dekker Zevenhuizen kopen bij Furnea Keukens 

De producten van Dekker Zevenhuizen zijn de kers op de taart voor wat betreft je nieuwe keuken. De mogelijkheden zijn te uitgebreid om op te sommen en daarom raden we je aan langs te komen in de keukenshowroom. Hier doe je inspiratie op en ben je direct op de juiste plaats voor het inwinnen van advies. Furnea Keukens is een full-service keukenzaak, waar het ontzorgen van de klant centraal staat. We kunnen dan ook je nieuwe blad, kranen en spoelbakken komen installeren. Bij Furnea Keukens krijg je altijd 10 jaar garantie op je keukenbladen. Op de spoelbakken, kranen en andere accessoires is sprake van 5 jaar garantie, met specifieke voorwaarden. Informeer hiernaar bij de keukenspecialist van Furnea Keukens.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828