Home/Merken/Franke

Franke voor de mooiste kranen, bladen en spoelbakken

Franke is een Zwitserse onderneming en bestaat al meer dan 100 jaar. Het merk richt zich op het ontwikkelen van onder andere spoelbakken, kranen en werkbladen voor de keuken. Franke heeft als prioriteit oplossingen met de perfecte balans tussen stijl, design, gemak en functionaliteit voor in de keuken te creëren. Bij Furnea Keukens zijn we er dan ook enorm trots op onze klanten producten van dit geweldige merk te kunnen aanbieden. Kun je wat inspiratie of advies gebruiken? Kom dan langs in onze keukenshowroom. Je kunt hier dan ook meteen de mogelijkheden bekijken.

Spoelbakken voor iedere smaak

Franke is een merk dat zich inzet producten te ontwikkelen die bij iedere keukenstijl en smaak passen. Dit geldt ook voor de spoelbakken. Of je nu een klassieke, moderne of een ruime spoelbak zoekt, Franke heeft het allemaal. Op het gebied van materialen heb je keuze uit onder andere roestvrijstaal, Fragranite+, Fraceram® of Tectonite®. We adviseren je graag in onze keukenshowroom over de verschillende materialen en de eigenschappen ervan. Het zijn echter de details van de spoelbakken waarmee Franke zich weet te onderscheiden. Denk aan opties zoals de turbo afvoerplug, waarbij de plug door speciale productietechnieken een geheel is met de spoelbak bodem. Geen naden en achterblijvend vuil meer. Ook een design overloop behoort tot de mogelijkheden. Met behulp van het Easy Touch waste systeem hoef je niet meer met je handen in het vieze of hete water in de spoelbak om het putje te verwijderen. Een druk op de knop en het water loopt weg.

Franke Spoelbakken | Furnea Keukens
Franke Keukenkraan | Furnea Keukens

De kraan als blikvanger

Een kraan dient tegenwoordig meer dan alleen een praktisch doel, het is vaak ook een echte blikvanger. Daarom is er bij Franke ook veel aandacht aan de vormgeving besteed. Denk bijvoorbeeld aan kranen van extravagant tot puur, van roestvrij staal, chroom of kleur en met vaste of uittrekbare uitloop. Met een kraan met uittrekbare uitloop kun je nog makkelijker de spoelbak reinigen of een pan met water vullen. Kies je voor een kraan met een hendel zonder achterzwaai dan heb je geen last van de muur met het gebruik van de kraan. Door te kiezen voor een bepaalde kleur of finish kun je eenvoudig je kraan aanpassen op de stijl van je Franke spoelbak.

Prachtige werkbladen van roestvrijstaal

Franke RVS werkbladen bestaan voor 80% gerecycled materiaal en zijn daardoor volledig recyclebaar. Omdat het werkblad naadloos is, kunnen er nergens etensresten tussenkomen, is het makkelijk te reinigen en daardoor zeer hygiënisch. Het ideale van een RVS werkblad is dat je de Franke spoelbak er naadloos in kunt lassen. Het is niet alleen de stoere uitstraling, maar ook de eenvoud waarmee je het schoonmaakt wat een RVS werkblad zo populair maakt. Je kunt een RVS werkblad personaliseren door voor een van de speciale afwerkingen te kiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Pearl Finish en geborsteld RVS.

Franke Roestvrijstalen Werkbladen | Furnea Keukens

Franke kranen, bladen en spoelbakken kopen bij Furnea Keukens

Een keuken kan niet zonder blad, kraan en spoelbak. Wil jij je Furnea Keukens keuken net dat beetje extra geven, dan kies je voor de kranen, bladen en spoelbakken van het mooie merk Franke. Het aanbod is bijzonder ruim en we kunnen het ons dan ook voorstellen dat je niet direct een keuze kunt maken. Je bent van harte welkom in de keukenshowroom van Furnea Keukens voor het opdoen van inspiratie of hulp van een van onze keukenadviseurs. Furnea Keukens is een full-service keukenshowroom en ontzorgen van onze klanten is onze prioriteit. De montage van je Franke producten kan indien gewenst door een van onze vakkundige monteurs worden verzorgd. Je krijgt bij Furnea Keukens 10 jaar garantie op de bladen en 5 jaar garantie op de kranen en spoelbakken.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828