Home/Merken/Inventum

Inventum keukenapparatuur voor eindeloze mogelijkheden

Inventum is een ijzersterk Nederlands merk met een totaalpakket van huishoudelijke apparaten. Bij Furnea Keukens vind je een uitgebreid pakket van inbouwapparatuur voor je keuken. Dit is natuurlijk de perfecte aanvulling op je nieuwe Furnea keuken en biedt je de mogelijkheid een complete keuken samen te stellen, klaar voor gebruik. Inventum heeft inmiddels een wereldwijd imperium opgebouwd en is daarmee een betrouwbaar merk, We zijn dan ook enorm trots dat we dit bij Furnea Keukens aanbieden. Inventum zet zich constant in voor het leveren van de beste kwaliteit. Wil je graag advies over de keukenapparatuur van Inventum en welke apparatuur voor jou de beste keuze is? Kom dan langs in de keukenshowroom van Furnea Keukens.

Koken en bakken

Inventum biedt verschillende kookplaten, namelijk gas kookplaten, elektrische kookplaten, inductiekookplaten en keramische kookplaten. Ook voor afzuigkappen, ovens en magnetrons zit je goed bij dit merk. Inductiekoken is de meest veilige vorm van koken, omdat niet de kookplaat, maar de pan warm wordt door het magnetisch veld dat er ontstaat. Daarom heb je bij een inductiekookplaat ook speciale pannen nodig. De inductiekookplaat is direct na gebruik weer afgekoeld en dat maakt het zo veilig. De Inventum inductiekookplaat is met een verschillend aantal zones verkrijgbaar. In tegenstelling tot inductie, heb je bij een keramische kookplaat van Inventum geen speciale pannen nodig. Keramisch koken is minder veilig dan inductie en duurt het langer voordat de plaat warm is. Wel is het weer veiliger dan koken op gas. En waar gekookt wordt, ontstaan etensluchtjes. Deze vervelende luchtjes voorkom je met een goede afzuigkap. Inventum biedt onderbouw, inbouw, piramide, blokschouw, diagonale, plafond en eiland afzuigkappen. De eiland afzuigkappen worden gebruikt om boven een kookeiland te plaatsen. De onderbouw en inbouw modellen worden in de moderne keuken het minst gebruikt. Natuurlijk spelen de uiterlijke kenmerken bij de keuze voor je afzuigkap ook een rol, namelijk wat vind je mooi en wat past bij de stijl van je keuken. Ben je nu benieuwd wat voor jou de beste keuze is? Onze keukenadviseurs geven je graag advies. Ook voor een uitgebreide selectie van inbouw magnetrons en ovens slaag je zeker met het aanbod van Inventum.

Koelen en vriezen

Inventum heeft diverse in- en onderbouw koelkasten en vriezers in het assortiment. De verschillen zitten vooral in het gebied van de inhoud en de energieklasse van de modellen. Wil je liever een inbouw koel- en vriescombinatie, dan is dat ook mogelijk. Kijk ook naar hoe het met de deur zit, je kunt namelijk kiezen voor een sleepdeur of een deur-op-deur. Dit is maar net wat jij praktisch vindt.

Inventum Koelen en Vriezen | Furnea Keukens
Inventum Mengkranen | Furnea Keukens

Mengkranen en vaatwassers

Inventum mengkranen mengen warm en koud water waardoor je zelf eenvoudig zelf de watertemperatuur bepaalt. Een werkelijk schitterende uitstraling wordt gecombineerd met hoog gebruiksgemak. Hierdoor is een Inventum mengkraan niet alleen een onmisbaar praktisch onderdeel van de keuken, maar ook een echte aanvulling op het design. oogstrelend design met gebruiksgemak. Er zijn verschillende modellen van de mengkraan beschikbaar, bijvoorbeeld met een C- of een U-uitloop. De mengkranen van Inventum zijn gemaakt van volledig RVS en hebben een keramisch binnenwerk. Daarnaast zijn de kranen bewerkt met een waterbesparende anti-aanslag perlator. Er is veel aandacht besteed aan het gebruik van duurzame materialen. En omdat gemak nu eenmaal de mens dient, kies je ook voor een inbouwvaatwasser van Inventum. Vaatwassers van dit merk zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

Inventum keukenapparatuur kopen bij Furnea Keukens

Voor een totaalpakket aan keukenapparatuur zit je met het merk Inventum zeker goed. Wil je inspiratie opdoen of alle mogelijkheden bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze keukenshowroom. Hier kun je direct al je vragen stellen. We helpen je bij het samenstellen van de keuken van je dromen. Furnea Keukens is een full-service keukenzaak, waar het ontzorgen van de klant centraal staat. Op de keukenapparatuur van Inventum krijg je altijd 2 jaar garantie. Als je je apparatuur op de site van Inventum registreert ontvang je 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar. Binnen 10 minuten kun je je garantie heel makkelijk naar 5 jaar verlengen!

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828