Home/Merken/Quooker

Quooker snel en gemakkelijk heet water

Heb jij wel eens van Quooker gehoord? Quooker is een toonaangevend merk dat de eerste kokend water kraan ter wereld op de markt bracht. Quooker is een familiebedrijf dat meer innovaties dan alleen de kokendwaterkraan de markt op heeft gebracht. Denk aan het hoogvacuüm geïsoleerde reservoir, de alles-in-één kranen Quooker Fusion en Flex én de serie zwarte kokendwaterkranen. Nog altijd werken de mensen achter de schermen aan revolutionaire uitvindingen die voor jou het verschil in de keuken kunnen brengen. De Quooker is uitstekend met je Furnea Keukens keuken te combineren en zorgt voor nog meer gemak in huis. Ben je nu benieuwd welk model van de Quooker het beste bij jouw wensen past? Kom dan langs in de keukenshowroom van Furnea Keukens. Onze keukenadviseurs bespreken graag alle opties met je. Je hebt de keuze uit verschillende modellen, ieder met zijn eigen unieke kenmerken.

Flex kranen van Quooker

De Quooker Flex combineert de kokendwaterkraan met een mengkraan. De Flex is uniek aangezien het enige model met een flexibele uittrek slang is. Hierdoor heb je nog meer gebruiksgemak. Je kunt bijvoorbeeld makkelijker een pan vullen, de spoelbak schoonmaken of je groente wassen. De Flex kan ook gecombineerd worden met de CUBE voor extra koel, bruisend en gefilterd water. Ook bij de Flex krijg je warm, koud en 100°C kokend water. De Flex is zeer veilig in gebruik. Zo kan er geen kokend water uit de kraan komen wanneer de slag uitgetrokken is. De Flex kraan is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, namelijk in chroom, RVS en zwart.

Quooker Flex Kranen | Furnea Keukens
Quooker Fusion Kranen | Furnea Keukens

Fusion kranen van Quooker

De Quooker Fusion is een kraan waar koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan komen. De Fusion kan ook gecombineerd worden met de CUBE voor koel, bruisend en gefilterd water. De Fusion is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart, goud en messing patina. Bij de Fusion heb je keuze uit twee modellen, de Square als vierkant model, en de Round als ronde kraan. Kies jij voor een landelijke keuken bij Furnea Keukens, dan zal de Classic Fusion je wellicht interesseren. Dit is een schitterend model die qua uitstraling perfect bij een landelijke keuken past.

Nordic kranen van Quooker

Kies je voor de Nordic Twintaps, dan kies je voor een kokendwaterkraan en mengkraan uitgevoerd in hetzelfde design. Dit model kan ook weer gecombineerd worden met de CUBE voor koel, bruisend en gefilterd water. De Twintap is in rond en vierkant model beschikbaar en in RVS en chroom. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar, heel handig wanneer je er bijvoorbeeld een grote pan onder wilt zetten. Je kunt ook kiezen voor een losse Nordic Quooker kraan. Hierbij gebruik je je eigen mengkraan. Dit type heet de Single tap. De Single tap is ook in de Round en Square versie verkrijgbaar. De uitvoeringen waar je bij de Single tap uit kunt kiezen, zijn RVS en nikkel glans. Voor de landelijke keuken is de Classic Single tap heel geschikt.

Quooker Nordic Kranen | Furnea Keukens

Quooker kranen kopen bij Furnea Keukens

Een keuken kan niet zonder kraan. Wil jij je Furnea keuken net dat beetje extra geven, zonder gedoe met een waterkoker, dan kies je voor de kokendwaterkraan van Quooker. Het aanbod is bijzonder ruim en we kunnen het ons dan ook voorstellen dat je meer informatie wilt over de verschillende kranen. Je bent van harte welkom in de keukenshowroom van Furnea Keukens voor het opdoen van inspiratie of voor hulp van een van onze keukenadviseurs. Furnea Keukens is een full-service keuken showroom en ontzorgen van onze klanten is onze prioriteit. De montage van je Quooker kraan kan indien gewenst door een van onze vakkundige monteurs worden verzorgd. Je krijgt bij Furnea Keukens 2 jaar garantie op je Quooker en de garantie kan uitgebreid worden naar 5 jaar tegen extra garantie plan pakket.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828