Home/Merken/Siemens

Heerlijk koken en bakken met Siemens keukenapparatuur

Siemens is een Duits A-merk voor onder andere huishoudelijke apparaten. Kies je voor keukenapparatuur van Siemens dan ben je er zeker van dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Functionaliteit is natuurlijk heel belangrijk, evenals innovatie en betrouwbaarheid. Echter, ook aan design wordt veel aandacht besteed. De beste materialen worden met zorg geselecteerd, denk aan geborsteld staal en zwart glas, waarbij ook lichtkleuren staalblauw en poolwit heel belangrijk zijn voor het design van de keukenapparatuur van Siemens. Het gebruik van dit licht zorgt voor een duidelijke weergave van bijvoorbeeld de programma status. Let ook op de TFT-Touchdisplays, wanneer het apparaat is uitgeschakeld, zien de apparaten er nog strakker uit. Er zijn dan ook genoeg redenen waarom we bij Furnea Keukens graag apparatuur van Siemens aanbieden. Wil je de mogelijkheden bekijken of heb je advies nodig? Kom dan langs in de keukenshowroom, onze keukenadviseurs helpen je graag.

De mooiste bakovens

Siemens heeft diverse ovens ontworpen, te weten de bakoven, stoomoven en compacte bakoven. Ieder hebben ze hun eigen specialiteit en daarbij maakt ieder model het bakken een stuk aangenamer. Er zijn bakovens die voorzien zijn van activeClean®: het pyrolytische zelfreinigingssysteem voor moeiteloos reinigen. Hierbij worden etensresten op hoge temperatuur tot as verbrand, waardoor je het aansluitend zonder schrobben de oven uitveegt. Door ecoClean maak je de oven ook zonder moeite schoon. Op de achterwand is een speciale coating aangebracht die ervoor zorgt dat vuil uiteen valt en er minder geurtjes in de oven achterblijven. Er zijn diverse technologieën gebruikt die zorgen voor makkelijk reinigen en het beste bakresultaat. Met de stoomovens met sous-vide functie kun je bakken, stomen, roosteren of meerdere dingen tegelijk. Je kunt zelfs je cake, brood en vlees met stoom bereiden terwijl je voor een knapperige korst zorgt. Met Voicecontrol kun je zelfs de deur van de oven openen! Wil je bevroren voedsel bereiden? Door coolStart hoef je de oven niet eerst voor te verwarmen. De 4D hetelucht technologie zorgt voor een gelijkmatig bakresultaat in de hele oven. Met de Siemens bakovens met stoom maak je snel een gezonde maaltijd klaar. Verkrijgbaar in blackSteel of roestvrij staal design. De compacte bakovens nemen minder ruimte in en zijn met geïntegreerde magnetron, stoomfunctie of in combinatie met bijvoorbeeld een warmhoudlade verkrijgbaar.

Stijlvolle kookplaten

De inductiekookplaten van Siemens bieden je een veilige manier van koken. Niet de kookplaat, maar de pan wordt warm door een magnetisch veld dat wordt gecreëerd. Wel heb je hier speciale pannen voor nodig. Bij de freeInduction Plus kookplaat heb je geen vaste kookzones waardoor je overal je pannen neerzet. Met de Home Connect app kun je informatie over je kookplaat bekijken. Met de innovatieve inductie kookplaat met ingebouwd afzuigsysteem heb je geen losse afzuigkap meer nodig. Bovendien vangt het meer luchtjes op dan met een regulier systeem. Met de Domino kookplaten combineer je koken op inductie met koken op gas, of indien gewenst een Teppan yaki plaat.

Siemens kookplaat | Furnea Keukens
Siemens Afzuigkap | Furnea Keukens

Afzuigkappen tegen nare etensluchtjes

Zoek je een bijzondere afzuiging, dan kies je voor de glassdraftAir. Hierbij heb je een transparante plaat bij je kookplaat, omringd door emotionLight Pro. Dit is werkelijk een blikvanger voor de keuken. Het downdraftAir systeem is in het werkblad verwerkt en komt omhoog wanneer er gekookt wordt. Ook voor meer traditionele afzuigkappen kun je bij Siemens terecht, denk aan eilandschouwkappen, inbouw afzuigkappen en wandschouwkappen. We raden je zeker aan om alle mogelijkheden in onze keukenshowroom te komen bekijken. Er zitten zeker een flink aantal technische hoogstandjes tussen.

Siemens keukenapparatuur kopen bij Furnea Keukens

Siemens is een krachtig merk en daarom zit je goed met deze keukenapparatuur. Kom langs in de showroom wanneer je op je gemak alle opties wilt bekijken. Onze keukenadviseurs helpen je graag met al je vragen. Daarnaast kun je direct bekijken welke apparatuur het beste in je Furnea Keukens keuken past. We helpen je bij het samenstellen van de keuken van je dromen. Furnea Keukens is een full-service keukenzaak, waar het ontzorgen van de klant centraal staat. Daarom kunnen we als je dat wilt ook je Siemens keukenapparatuur komen installeren. Je hebt standaard 2 jaar garantie op je Siemens keukenapparatuur en de garantie kan uitgebreid worden naar 5 jaar tegen extra betaling. Zo weet je zeker dat je lang kunt genieten van je aankoop!

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828