Home/Merken/Zanussi

Zanussi, dé expert in keukenapparatuur

Zanussi is een van dé merken op het gebied van huishoudelijke apparatuur. We zijn er bij Furnea Keukens dan ook trots op dat we jou keukenapparatuur van dit mooie merk kunnen bieden. Dit Italiaanse merk bestaat al meer dan 100 jaar en heeft op diverse vlakken een baanbrekende rol gespeeld in het ontwikkelen van huishoudelijke apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van het eerste gasfornuis en het eerste model van een koelkast met automatische ontdooiing. Het doel van Zanussi is om producten te ontwikkelen om het leven eenvoudiger te maken. En daar staan wij bij Furnea Keukens natuurlijk helemaal achter. Ben je benieuwd welke apparaten niet zouden misstaan in je nieuwe Furnea Keukens keuken? Kom dan langs in de keukenshowroom, onze keukenadviseurs helpen je graag.

Koken en bakken

Op het gebied van kookplaten heb je bij Zanussi een ruime keuze. Je kunt kiezen uit verschillende modellen van gas kookplaten, elektrische kookplaten, inductiekookplaten en keramische kookplaten. Ook afzuigkappen, ovens en magnetrons zijn van Zanussi verkrijgbaar. Koken op inductie is de meest veilige vorm van koken. Dit komt doordat de kookplaat zelf niet warm wordt. Je gebruikt hierbij speciale pannen die door een magnetisch veld dat er ontstaat warm worden. Omdat de pan en niet de kookplaat warm wordt, is de inductiekookplaat direct afgekoeld als de pan eraf wordt gehaald. Dat je speciale pannen voor inductie koken nodig hebt, wordt dan ook als enige nadeel ten opzichte van de andere kookplaten gezien. Keramisch koken is een andere vorm van koken waarbij je normale pannen kunt gebruiken. Wel duurt het hier langer voordat de kookplaat warm is en zal deze na het koken ook enige tijd nodig hebben om weer af te koelen. Zowel bij de keramische als de inductiekookplaat heb je keuze uit verschillende zones, bijvoorbeeld de ovale zone voor grote pannen. Bij de gaskookplaat heb je ook diverse keuzes, bijvoorbeeld de traditionele versie met een RVS kookplaat of gas op glas met keramische pannendragers. Wil je geen huis vol etensluchten, dan kies je ook meteen voor een afzuigkap van Zanussi. Je hebt keuze uit diverse modellen, zoals de onderbouw afzuigkap, geïntegreerde afzuigkap, eiland afzuigkap, schouw afzuigkap en de telescopische afzuigkap. Welk model je hierbij kiest hangt voor een deel af van de ruimte die je hebt en het model keuken dat je kiest. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Wil ook nog een oven erbij? Zanussi heeft ovens waar je blij van wordt. De ovens beschikken over pyrolytische technologie. Hierdoor hoef je nooit meer te schrobben om je oven te reinigen. De oven vergrendelt, activeert hoge temperaturen en etensresten worden omgezet tot as die je naderhand eenvoudig wegveegt. 

De beste vaatwassers

Afwassen is van bijna niemand een favoriete huishoudelijke taak. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een Zanussi vaatwasser. Voor een extra schoon resultaat kies je voor een model uit de Serie OrbitClean. In de vaatwassers met besteklade kun je makkelijk al je kookgerei kwijt.

Zanussi Vaatwasser | Furnea Keukens
Zanussi Koelkasten | Furnea Keukens

Koelen en vriezen

Herken je het probleem dat je geen pannen of grote schalen in je koelkast kwijt kunt? Met de OptiSpace-koelkast uit de Bright-serie 20 kan dit wel. Ook grote flessen plaats je eenvoudig in deze koelkast. Heb je nog meer ruimte nodig? Dan haal je eenvoudig legborden en lades eruit. Koelkasten kennen verschillende koelzones. Hierdoor moet je exact weten op welke plaats in de koeling je bepaalde levensmiddelen het beste kunt bewaren. Dat kan een hele klus zijn, maar niet wanneer je voor de Serie 20 DynamicAir-koelkast kiest. Dit model houdt de temperatuur in de hele koelkast stabiel. Wil je liever een inbouw koel- vriescombinatie? Dan heb je ook diverse modellen waar je uit kan kiezen. Alle inbouw koel- vriescombinaties maken gebruik van de LowFrost technologie waardoor je minder vaak hoeft te ontdooien. Door de FastFreeze technologie vries je nog sneller je maaltijden of verse boodschappen in.

Zanussi keukenapparatuur kopen bij Furnea Keukens

Voor een totaalpakket aan keukenapparatuur kies je zeker voor het A-merk Zanussi. Ben je benieuwd wat Zanussi je zoal kan bieden? Kom dan langs bij ons in de keukenshowroom. Op die manier heb je direct zicht op welke apparatuur het beste bij je keuken past. Het is ook de perfecte gelegenheid om al je vragen stellen. We helpen je bij het samenstellen van de keuken van je dromen. Furnea Keukens is een full-service keukenzaak, waar het ontzorgen van de klant centraal staat. Na registratie van je keukenapparatuur op de website van Zanussi krijg je altijd 5 jaar garantie op de apparatuur en bij niet registratie standaard 2 jaar. Registreren is zo gedaan!

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828