CBW Erkend Logo - Furneakeukens.nl
CBW Erkend Logo - Furneakeukens.nl
Plan een afspraak

Over Furnea Keukens

Over Furnea Keukens2021-05-21T13:09:19+00:00

Wij zijn Furnea Keukens

Hey hallo! Leuk dat je kennis met ons wilt maken. Laten we beginnen met onszelf voor te stellen: wij zijn Furnea Keukens. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij dé specialist op het gebied van keukens en keukeninrichting. Je kunt ons vinden in Schiedam. In onze keukenshowroom gaan wij graag samen met jou op ontdekkingsreis door de wereld van keukens. Want er is zoveel mogelijk, misschien wel meer dan je vooraf had gedacht! Bij Furnea Keukens krijg je alle ruimte om de stijlen, opstellingen en mogelijkheden te ontdekken en je droomkeuken samen te stellen. Een keuken die perfect past bij jouw stijl, comfort, ruimte en budget. Een keuken waar je over 10 jaar nog steeds blij mee bent!

Furnea showroom

Het zusje van…

Misschien zegt de naam Furnea je al ‘iets’. Dat kan kloppen. Furnea Keukens is namelijk het zusje van de woonwinkel Furnea. Furnea is dé specialist op het gebied van meubels, vloeren en woonaccessoires. En Furnea Keukens is dé specialist op het gebied van keukens en keukeninrichting. We zijn één familie met ieder z’n eigen specialiteit. Zo delen we onze kennis en kunde. En zijn we gevestigd op hetzelfde adres, waar we elk onze eigen plek hebben. Maar daarnaast hebben Furnea en Furnea Keukens nog iets gemeen: wij helpen je van A tot Z met je nieuwe inrichting, full-service noemen we dat. En we zijn pas klaar als jij echt blij en trots bent op je nieuwe aankoop. Dat beloven we!

Showroom verkoper furnea showroom

Kom je kennismaken met Furnea Keukens?

Kennismaken doe je natuurlijk samen. Daarom nodigen wij je graag uit in onze keukenshowroom in Schiedam, naast Rotterdam. De keukenspecialisten van Furnea Keukens nemen graag de tijd om samen met jou een nieuwe keuken samen te stellen. We bespreken je wensen, eisen en kijken wat er mogelijk is qua ruimte. Natuurlijk kun je onze keukens ook echt ontdekken, voelen, testen en ervaren. En we laten je ook alle mogelijkheid op het gebied van kleuren en materialen zien. Heb je er een goed gevoel bij? Dan gaan we de keuken met onze geavanceerde 3D software samenstellen en maken we een passende offerte. Zo wordt jouw droomkeuken steeds echter! En no worries, de afspraak bij Furnea Keukens is vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Full-service keukenwinkel

Furnea Keukens is een full-service keukenwinkel. Wat dat betekent? Wij ontzorgen! Want een nieuwe keuken uitzoeken is niet niks. Van je keuken ontwerpen tot de keuken plaatsen, onze specialisten helpen je van A tot Z. En ben je niet helemaal zeker over de maat of de opstelling? Dan komen we gewoon bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en de keuken in te meten. Ben jij dus een ‘zwevende kiezer’ op het gebied van stijl en indeling? Of wil je een nieuwe keuken inclusief montage kopen? Dan is Furnea Keukens jouw full-service keukenwinkel!

Droom weg bij onze eettafel studio!

Bij Furnea Keukens kijken we verder dan alleen het keukenblok. We noemen onszelf natuurlijk niet voor niks een full-service keukenwinkel. Want naast een nieuwe keuken wil je waarschijnlijk ook een nieuwe eettafel. En ook een paar lekkere, mooie eetkamerstoelen mogen dan niet ontbreken. Daarom vind je in de Furnea Keukens showroom een echte eettafel studio! In onze studio mag jij jouw eettafel en eetkamerstoelen zelf samenstellen. Daarbij mag je kiezen uit verschillende hout- en stofsoorten, kleuren en poten. En bij de eettafels is het zelfs mogelijk om de dikte van het tafelblad te bepalen. Met gepaste arrogantie kunnen we dus wel zeggen: in de eettafel studio van Furnea Keukens komen jouw keukendromen uit!

NOTHING IS INPOSSIBLE

Design Eetkamerstoelen

Bekijk alle stoelen

LET’S EAT

Ontwerp je eigen eettafel

Bekijk alle eettafels

Contact opnemen of inspiratie opdoen?

Heb je een nieuwe woning of is je huidige keuken toe aan vervanging? Kortom: wil je een nieuwe keuken kopen? Dan is Furnea Keukens de juiste plek. Maak een afspraak met één van onze keukenspecialisten in de Furnea keukenshowroom. Wil je liever eerst wat meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Volg Furnea Keukens ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn voor meer keukeninspiratie en de nieuwste trends op het gebied van keukens!

Laat je inspireren

Inspiratimagazine
Plan een afspraak

Keukeninspiratie

Recente artikelen