Een gedoe, een kopje thee maken. Waterkoker aan, wachten tot het water kookt en maar hopen dat je niet een massa kalkdeeltjes in het kopje schenkt. Hoe ideaal is het als dat kokende water zo de kraan uit zou stromen? Dan hebben we goed nieuws! Bij Furnea keukens koop je de Quooker kraan waardoor er instant kokend heet water uit je kraan komt.

Snel kokend water

Heb jij al gehoord van de trend Quooker? De Quooker kraan is de kraan die alles kan. De Quooker voor de keuken is de trend binnen de wereld van de keukens. Het is de kraan die snel zorgt voor kokend water, zonder wachten. Perfect toch? De voordelen van een Quooker

Waarom een Quooker?

Misschien vind je het wel prima zo, water koken in een waterkoker of in een fluitketel op het fornuis. Maar vaak gebruik je veel meer water en energie dan je nodig hebt. Doordat je met een Quooker nooit meer water gebruikt dan je nodig hebt om bijvoorbeeld je kopje thee te maken, is het een heel duurzame oplossing. Daarnaast loop je veel minder risico op brandwonden dan wanneer je bijvoorbeeld een fluitketel gebruikt.

Quooker Nordic Kranen | Furnea Keukens

Praktisch en eenvoudig

Een Quooker voor heet water is ideaal. Maat wist je dat er meer Quooker functies zijn dan alleen het tappen van heet water? Een Quooker kan bijvoorbeeld ook heerlijk koel water geven of water dat bruist. Een en ander is afhankelijk van het type dat je kiest. Kom je er niet uit, of wil je meer informatie? Furnea keukens adviseert je graag. Kom voor een impressie gerust naar onze keukens showroom. Kies je voor de Quooker Flex, dan combineer je de voordelen van een heet waterkraan met een mengkraan. De uittrekslang verhoogt het bereik in de spoelbak. Wil je naast warm en kokend water ook koud en bruisend water kunnen tappen? Dan moet je zonder twijfel de Quooker CUBE hebben. De Nordic serie biedt je de mogelijkheid om naast de reguliere mengkraan een Quooker kraan te plaatsen.

Quooker onderhoud

Qua onderhoud is een Quooker niet heel veeleisend. Kranen van chroom, zwart, roestvrij staal, nikkel glans of goud maak je schoon met glasreiniger. Kranen van messing patina maak je schoon met een schoonmaakdoekje zonder alcohol. Zwarte kranen droog je het best nog even na om kalkvorming te voorkomen. Gebruik bij voorkeur geen antikalkmiddelen. Twee keer per jaar ontkalk je het kraanzeefje met wat schoonmaakazijn. In de kranen zit een HiTAC®-filter. Het beste is om eens in de vijf jaar dit filter te vervangen en/of een servicebeurt uit te laten voeren.

Een Quooker kopen bij Furnea keukens

Wil jij ook een topkwaliteit Quooker kopen, dan ben je bij Furnea keukens aan het juiste adres. Wil je graag meer weten, bijvoorbeeld over Quooker opties of de functies van deze heet waterkraan? Je bent van harte welkom in de keukens showroom van Furnea keukens. Ook wanneer je een nieuwe keuken of toebehoren zoekt, ben je hier aan het juiste adres. Keukens monteren we indien gewenst zelf. Daarnaast krijg je twee jaar garantie op je Quooker en kun je wanneer je dit wilt in termijnen betalen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date.
Laat je inspireren
Inspiratimagazine
Plan een afspraak