Bodahl logo | Furnea Keukens

Stoelen

Heerlijk genieten aan tafel

Bekijk de stoelen
Bodahl Jump in Chairs - Furneakeukens.nl
Design your dream chair yourself

Bodahl stoelen bij Furnea Keukens

Bij Furnea Keukens zijn we enorm fan van de Bodahl stoelen. Waarom? In de eerste plaats omdat de stoelen perfect bij de keukens van Furnea Keukens en de eettafels van Bodahl passen. Maar vooral ook door de mooie rustieke uitstraling, het vakmanschap waarmee de stoelen worden gemaakt en de rustieke uitstraling. Dit mooie Deense merk kiest vooral voor het gebruik van hout in de ontwerpen van eettafels, mooie stoffen voor de stoelen gecombineerd met stoer metaal. Bodahl stoelen zijn puur maatwerk. Er zijn dan ook eindeloos veel verschillende keuzes te maken als je bij Furnea Keukens je Bodahl tafels en stoelen samenstelt. Dit doe je heel eenvoudig met de configurator waar je stap voor stap door het ontwerpproces van je maatwerk stoelen wordt geleid. Wil je de stoelen bekijken of de mogelijkheden bespreken? Je bent van harte welkom in de keukenshowroom van Furnea om de verschillende mogelijkheden op je gemak te bekijken. Onze verkoopadviseurs adviseren en begeleiden je graag bij het maken van een keuze, ook als het gaat om je eettafel.

Een stoel samenstellen 

De stiksels van de stof kiezen

Stiksels van de stof kiezen? Jazeker, bij de Bodahl stoelen kun je zelf kiezen of de stof bepaalde sierstiksels bevat.

Denk aan horizontale stiksels al dan niet over de gehele breedte van de rugleuning die zorgen voor een ribbelpatroon, stiksels die zorgen voor een ruitpatroon, maar ook aan een ribbelpatroon dat doorloopt over de zitting. Zo zijn er alleen al op het gebied van stiksels enorm veel opties waar je uit kunt kiezen om je stoelen geheel te personaliseren. Naast stiksels heb je ook ruime keuze op het model van de zitting.

Kies je voor een reguliere zitting of een model met armleuningen, waarbij je ook weer keuze hebt uit verschillende soorten armleuningen. Qua stofsoorten biedt Bodahl je onder andere PU leder of velours/velvet. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je stoelen, of wil je alle opties bekijken? Kom dan gerust bij ons langs in de keukenshowroom. Ben je niet in de gelegenheid om bij ons te komen, dan bieden we je ook de mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor videobellen. Op deze manier kunnen we je alsnog heel goed begeleiden in het samenstellen van je eigen set Bodahl stoelen.

Eindeloos veel verschillende kleuren

Zo oneindig veel keuze als je op het gebied van stoffen en stiksels hebt, zoveel keuze is er ook op het gebied van kleuren. Hierdoor pas je de stoelen eenvoudig aan op je Bodahl eettafel en natuurlijk je Furnea keuken. De kleuren van de Bodahl stoelen passen bij vrijwel iedere inrichting, maar vooral ook bij de rustieke en industriële inrichting. Denk vooral aan kleuren als grijs, zwart, olijf, wit blauw, rood en petrol. Kom je er niet uit, heb je inspiratie nodig of wil je de mogelijkheden bekijken, kom dan langs in de showroom van Furnea Keukens. Onze verkoopadviseurs helpen je graag.

De mogelijkheden bij het frame van de stoelen

De Bodahl stoelen zijn als eettafelstoel en barstoel te verkrijgen. Het mag geen verrassing zijn dat het frame van de barstoelen hoger is dan van de reguliere stoelen. Voor wat betreft het frame/poten van de barstoelen heb je onder andere de keuze uit de klassieke enkele poot, vier poten, het sledeframe, dikke poten, smalle poten, een framewerk, smalle pootjes, poten die vanuit het midden naar buiten lopen, etc. Wat jij mooi vindt, dat past altijd. Ben je benieuwd naar alle opties of zou je de stoelen graag eerst in het echt willen bekijken? We nodigen je van harte uit in onze keukenshowroom. Furnea Keukens voorziet je graag in inspiratie. Kijk ook meteen bij een bijpassende Bodahl eettafel nu je toch bij ons bent. Onze verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen bij het samenstellen van de keuken en eetkamermeubels van je dromen.

Een Bodahl eettafel kopen bij Furnea Keukens

Furnea Keukens is keukenshowroom die volledig werkt op basis van full-service. We begeleiden je van A tot Z bij het samenstellen van de keuken, eettafel, lampen en stoelen van je dromen. Indien gewenst komen we de keuken, tafel en stoelen bij je monteren. Ons doel is om jou de keuken van je dromen van hoogwaardige kwaliteit en tegen een betaalbare prijs te bieden. Het fijne van de Bodahl stoelen, eettafel en onze keukens is dat je ze volledig naar je eigen smaak en wensen kunt samenstellen.

Met onze full-service keukenshowroom stellen we ons ten doel om jou volledig te ontzorgen. We bieden je niet alleen maatwerk eettafels van Bodahl, maar ook de mooiste stoelen. En laten we vooral de keukens niet vergeten. Op die manier kun je bij Furnea Keukens je keuken zelf samenstellen en aanvullen met de maatwerk meubels van Bodahl. We bieden altijd volledige service waarbij we indien gewenst de eettafel bij jou ter plekke komen monteren. Ontzorgen, dat doen we graag en hierdoor is genieten van je aankoop het enige wat jij hoeft te doen. Bij Furnea Keukens wordt je nieuwe eettafel geheel gratis bezorgd en krijg je maar liefst 5 jaar garantie op deze aankoop. Daarnaast kun je gebruik maken van onze montageservice. Furnea Keukens is CBW erkend.

Laat je inspireren
Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Plan een afspraak
088 – 808 28 28
Artego keukens
Bosch Logo | Furnea Keukens
Dekker logo | Furnea Keukens
Siemens witte logo | Furnea Keukens