Bodahl logo | Furnea Keukens

Stoelen

Heerlijk genieten aan tafel

Bekijk de stoelen
Bodahl Jump in Chairs - Furneakeukens.nl
Design your dream chair yourself

Bodahl stoelen bij Furnea Keukens

Bij Furnea Keukens zijn we enorm fan van de Bodahl stoelen. Waarom? In de eerste plaats omdat de stoelen perfect bij de keukens van Furnea Keukens en de eettafels van Bodahl passen. Maar vooral ook door de mooie rustieke uitstraling, het vakmanschap waarmee de stoelen worden gemaakt en de rustieke uitstraling. Dit mooie Deense merk kiest vooral voor het gebruik van hout in de ontwerpen van eettafels, mooie stoffen voor de stoelen gecombineerd met stoer metaal. Bodahl stoelen zijn puur maatwerk. Er zijn dan ook eindeloos veel verschillende keuzes te maken als je bij Furnea Keukens je Bodahl tafels en stoelen samenstelt. Dit doe je heel eenvoudig met de configurator waar je stap voor stap door het ontwerpproces van je maatwerk stoelen wordt geleid. Wil je de stoelen bekijken of de mogelijkheden bespreken? Je bent van harte welkom in de keukenshowroom van Furnea om de verschillende mogelijkheden op je gemak te bekijken. Onze verkoopadviseurs adviseren en begeleiden je graag bij het maken van een keuze, ook als het gaat om je eettafel.

Een stoel samenstellen 

De stiksels van de stof kiezen

Stiksels van de stof kiezen? Jazeker, bij de Bodahl stoelen kun je zelf kiezen of de stof bepaalde sierstiksels bevat.

Laat je inspireren

We nodigen je van harte uit om bij ons langs te komen in de showroom van Furnea Keukens.

Plan een afspraak
088 – 8 082 828

Denk aan horizontale stiksels al dan niet over de gehele breedte van de rugleuning die zorgen voor een ribbelpatroon, stiksels die zorgen voor een ruitpatroon, maar ook aan een ribbelpatroon dat doorloopt over de zitting. Zo zijn er alleen al op het gebied van stiksels enorm veel opties waar je uit kunt kiezen om je stoelen geheel te personaliseren. Naast stiksels heb je ook ruime keuze op het model van de zitting.

Kies je voor een reguliere zitting of een model met armleuningen, waarbij je ook weer keuze hebt uit verschillende soorten armleuningen. Qua stofsoorten biedt Bodahl je onder andere PU leder of velours/velvet. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je stoelen, of wil je alle opties bekijken? Kom dan gerust bij ons langs in de keukenshowroom. Ben je niet in de gelegenheid om bij ons te komen, dan bieden we je ook de mogelijkheid tot het maken van een afspraak voor videobellen. Op deze manier kunnen we je alsnog heel goed begeleiden in het samenstellen van je eigen set Bodahl stoelen.